Lüks bir araç içerisinde uyuşturucu kullanırken çekilen görüntüleriyle gündeme gelen AKP çalışanı Kürşat Ayvatoğlu’nun da aralarında bulunduğu 7 kişi hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianamede, Ayvatoğlu'nun “uyuşturucu madde ticareti yapmak ve uyuşturucu madde kullanımını özendirmek” suçlarından 20 yıla kadar hapsi istenmişti. BirGün'ün Taşköprü Postası isimli gazeteden aktardığı habere göre, 20 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan sanıklar hakkında karar çıktı. Hakkında uyuşturucu madde ticareti ile uyuşturucu maddeye özendirme suçlarından dava açılıp yargılanan Kastamonu Belediyesi'nin eski çalışanlarından AKP'li Kürşat Ayvatoğlu'nun da aralarında yer aldığı 5 sanık hakkında beraat kararı çıktı. T24 |
'Kokain değil, pudra şekeriydi' diye savunmuştu: AKP'li Kürşat Ayvatoğlu beraat etti
-
-
Hazır vergiler de artmışken bol bol alırlar pudra şekerini. Sonra bir bakmışsın aşırı pudra şekerinden... -
Pudra şekeri yemek suç mu? Öyle olsa marketlerde satılmazdı. İster burnuna çeker, ister kafasından döker SİZE NE. Böyle SIĞ muhalefet olmayı bırakın.
-
Yavv şimdi
Adam şekeri ağızdan alacak mideye inecek orrdan bağırsklarda emilecek glukoza dönecek beyinde kullanacak falan
Adam kestirmeden gitmiş.
Ne gerek var. Yolu uzatmamış
Pratik davranmış
Ne kadar kötü niyetlisiniz. -
Deniz Seki boşuna yattı.
-
Davasına bağlı tam bir AKP neferi.
Ne davası? Pudra davası.
Tipe bak.Averaj AKP’li. Muhtemelen yılbaşı filan da kutlamıyor, kutlayanlara IG’den Twitter’dan falan küfrediyordur. Muhaliflere hayatı bezdiren militan erdoğanist ak yargı da hiç şaşırtmamış. Şu iktidar bir değişsin zekeriya öz gibi kaçacak delik arayacaksınız -
Pudra şekeri tüketimini teşvik etmekten sanayiciler tarafından ödüle bile layık gösterilebilir. -
Sanayicilerin akp mhp li olduklarina hic sasirtici olmayacaktir.m
-
Adamın hayatını anlatan flood:
https://x.com/muhammed_vefaa/status/1375540752143486984?s=46&t=8jRxE4lbhhvNKPvlnyD8Ng
-
Tipik islamik akpli. Fazlasi degil. -
özko gel pudracıyı savun la neredesin
-
-
Akpliysen her türlü şey serbest...
muhalif bir şarkıcı olsa müebbet yerdi.
-
Ülkede muhalefet gram mı değişmez ya 22 yıldır hep aynı boş muhabbetler. Ve BİLMEDEN SALLAMALAR.
Bu şahıs kokain kullandığı görüntüler çıkınca AKP'de ihraç edilmiş birisi zaten ve AKP tarafında şikayetçi oldu. O zaman normalde olmadığı halde eski AKP li diye belli bir süre tutuklu bile kaldı. Sonra mahkemenin tahliye vermesi şaşılacak bir durumda değil.
Her Uyuşturucu kullananı içeri açatacak olsan ülkede hapishanede yer kalmazdı heralde. Şuan ki kapasitenin 5-6 katı yapsanda yetmezdi heralde( Zamanında ne ünlü isimlerinde uyuşturucu kullandığı ortaya çıktı ama hiç biri CEZA ALMADI KOLAY KOLAY ALMAZDA. BU ŞAHSA ÖZEL BİR DURUM DEĞİL BU. ) Hatta normalde tutuklama bile çok nadir olur. ( Sadece kulllanıcı ve üstünde evinde belli bir miktarın altında çıkarsa. )Ama bunu koşun AKP saldı aslında çok büyük suçlu gibi lanse edip halen ucuz sığ siyaset yapmaya çalışanlar var.
Uyuşturucudan ceza alman için yüklü miktarda bulundurman veya ticaretini yapıyor temin ediyor satıyor Reklamını yapıyor olman gerekir. Özendirmek teşvik etmek flanda suçtur. Mesela Deniz Seki o yüzden yatmıştı 6 ay kadar. Nedenide evinde verdiği partide uyuşturucu ticaretine yardım etme iddiası ile.
Bu şahıs kimdir tanımam etmem AKP sahipte çıkmadı ihraç etti direkt. Ama 2019 yılında arkadaş ortamında gizlice çekilen kokain kullanması bir seçim döneminde sosyal medyada yayılıp oradan siyaset yapmaya çalışanların 2024 yılında halen daha hapis neden almadı demesi saçmalık. Hatta gram bilmeyen birisi ceza vermeyen mahkemeyi asacak kesecek sürgün edecek kovacak :D Siyasi körlük ve nefret ile bakmayı bir bırakabilseniz iyide SİYASİ NEFRET SIKINTI İŞTE.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 28 Aralık 2024; 18:49:45 >
-
Muhalif kitle serbest kaldı diye seri ağlamaya başlamış...
Suçlu olmasa bile ceza almasını isteyen bir kitle olduğu için yalan yanlış her şeyi yazıyorlar...
Sadece kendilerini gülünç duruma düşürüyorlar başka bir şey değil...
-
içici olmak suç değil,satıcı olmak suç ayrıca ondan gizli çekilmiş beraat alması doğru.
kendi çekip yaysaydı suçtu.
ha çoktan atılmıştır zaten akp den.
sanatçıların zengin siyasetçi veledlerinin bir çoğu kokocuyken bu herife özel takmanız ilginç.
deniz seki ticaretini satışını yaptığı için tutuklandı sapla saman karışmış yine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Aralık 2024; 18:56:8 > -
zaten içici olduğunu kendide kabul etmiş bir çok genç bu batakta yani umarım kurtulur.
KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR
Tarafımdan yapılan tek resmi açıklama olup farklı hesaplardan yapılan açıklamalara itibar edilmemesini rica eder saygılar
Sunarım.
Babam vefat ettikten sonra ailemin daha fazla sorumluğualmak durumunda kaldım. Daha fazla güçlü görünürsem her kapının açılacağını düşündüm. Şimdi, çok yanlış olduğunu anladığım bu durumun içine sürüklendim. Daha fazla nüfuz sahibi olma, olduğundan farklı görünme çabasıyla gücün yanında görünme, hükümetteki güçlü insanlarla fotoğraf” vererek kendime yeni kapılar açma düşüncesi beni her gün başka bir yanlışa sürükledi. Oysaki insanın kendi çabası kendi mücadelesi kendine yetermiş.
“Ardından uyuşturucu batağına sürüklendi, içine çektikçe beni çekti, kendim olmaktan çıktığım bir dünyanın içinde savruldum. Bundan kurtulmak için defalarca yardım istemeyi düşündüm ama rahmetli babam, canım anamı düşündükçe bir türlü kimseye bunu anlatamadım.
Şu anda herkes bana söylenmesi gerek bütün kötü sözleri söyledi. Belki daha da söyleyecek. Oysa ki benim durumumda yüzlerce genç var, birçoğu nüfuzlu ailelerin çocukları. Benim gibi yolunu şaşırmış, bu dünyanın içinde savrulup duran birçok genç var.
“Acımasızca beni yerden yere vuran insanlar şunu bilmeliler ki, sizlerin de çocukları var, hayatta sizler nelerle karışılacaksınız bilmiyoruz. Canım anam bütün bu kötü günleri tek başına göğüslemeye çalışıyor. Bir anneyi ip acımasızca söylediklerinizi tekrar düşünmeni ediyorum. Evet keşke bende en başta annemi, rahmetli babamı ve kendimi daha fazla
düşünseydim. Keşke hayatımı geri alabilseydim, bunların içine düşmezdim. Çok üzgünüm, kendimi ölümün. kıyısında hissediyorum. Her şey için çok pişmanım. Hayatımı geri alabilseydim keşke.
Lüks yaşantı görüntüme açıklama getirmen gerekirse, evet arkadaşlarımla ortak araba alıp satarak ve galericilerden gerçekleştirdiğim satış başına komisyon alarak hayatımız kazanıyordum. Aslında göstermeye çalıştığım gibi bir hayatım yok ama bunu da olduğumdan farklı görünme psikolojimle Sürekli bu tür resimler yayınlayarak oluşturmaya çalıştım. Bu da bir özgüven sorunu, başka bir psikolojik sorun olduğunu şimdi daha iyi görüyorum.
Ticaret yapıyor olmama rağmen Ak Parti Genel Merkezde bir işim olursa siyasi büyüklere daha yakın olursam daha güçlü olurum düşüncesi ile orada işe girmek için bütün koşulları zorladım. Maddi olarak ihtiyaç duymama rağmen Partinin için orada olmak istedim. Bu düşünce tarzı beni daha büyük yanlışların içine sürükledi.
Bana verdiği bedene ve ruha bu kadar kötü şeyler yaptığım için önce Allahtan af diliyorum ,babamın vefatından sonra omuzlarına dünyanın yükü binen ve benim yaşattıklarımla perişan olan dünyasını başına geçirdiğim annemden siyasi davasına ,kötü bir malzeme olup bütün kötü ifadelerin hedefi olan Ak partinin bütün mensuplarından ve bütün Türkiye den özür diliyorum...
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Pudra şekeri yemek suç mu? Öyle olsa marketlerde satılmazdı. İster burnuna çeker, ister kafasından döker SİZE NE. Böyle SIĞ muhalefet olmayı bırakın. |
Davasına bağlı tam bir AKP neferi.
Ne davası? Pudra davası. Tipe bak.Averaj AKP’li. Muhtemelen yılbaşı filan da kutlamıyor, kutlayanlara IG’den Twitter’dan falan küfrediyordur. Muhaliflere hayatı bezdiren militan erdoğanist ak yargı da hiç şaşırtmamış. Şu iktidar bir değişsin zekeriya öz gibi kaçacak delik arayacaksınız |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X