Şimdi Ara

Bolu Bel.Başkanı Tanju Özcan Bolu’da çevreyi kirletenlere uygulanan rekor ceza tutarını açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Temizlik kampanyasıyla Bolu'da yere çöp atan, sigara izmariti atan ve tükürenlere rekor idari para cezası uygulandı. Elde edilen gelir, sosyal yardımlara aktarılacak.

Bolu'da Temmuz 2024'te başlatılan temizlik kampanyası kapsamında çevreyi kirletenlere karşı tavizsiz bir mücadele yürütülüyor. Bu kampanya çerçevesinde yere çöp atan, sigara izmariti atan ve umuma açık alanlarda tükürenlere toplam 8 milyon 978 bin TL idari para cezası kesildi. Bu durum, çevreyi kirletenlere yönelik caydırıcı bir adım olarak değerlendiriliyor.

Rekor tutarla sosyal yardımlara destek
    Kesilen cezaların tamamı, sosyal yardımlara aktarılacak. Bu, çevreyi kirletenlerden alınan cezaların topluma fayda sağlayacak projelerde kullanılmasını hedefleyen bir stratejiyi temsil ediyor. Bu tür bir uygulama, çevre bilincini artırmakla kalmayıp, aynı zamanda sosyal dayanışmayı güçlendirmeyi de amaçlıyor.

Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, bu kampanyanın kararlılıkla sürdürüleceğini belirtti. Açıklamasında, çevreyi koruma konusundaki hassasiyetlerinin altını çizen Özcan, vatandaşları çevreye saygılı olmaya davet etti.

Cezaların etkisi ve toplumsal bilinç
    Uygulama ile çevre bilincini artırmak ve toplumsal farkındalığı yükseltmek adına büyük önem taşıyor. Yüksek miktarlarda uygulanan cezaların, çevreyi kirletenler üzerinde caydırıcı bir etkisi olduğu gözlemleniyor. Bolu’daki bu kampanya, diğer illere de örnek teşkil edebilir.

Kaynak:
    bolu olay
    Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Bolu’da çevreyi kirletenlere uygulanan rekor ceza tutarını açıkladı!
    https://www.boluolay.com/haber/22742775/bolu-belediye-baskani-tanju-ozcan-boluda-cevreyi-kirletenlere-uygulanan-rekor-ceza-tutarini-acikladi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yalan yok, ben de yüzbinler geri dönüyor sanmıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keşke tüm şehirler de de uygulansa ne güzel olur..

• murtazagil kullanıcısına yanıt
    Uygulanmaz hocam oy kaybederiz,vatandaşı karşımıza almayalım diye cesaret edemezler.

Sorsan halkın %99.99 müslüman ama sokakları,çevreyi pislik götürüyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MÜKEMMEL UYGULAMA... PARTİ FALAN UMURUMDA DEĞİL..

TÜM ŞEHİRLERDE UYGULANMASI GEREKİYOR. HER GÜN İŞE GİDERKEN ARABALARDAN BİR ŞEY ATILDIĞINI GÖRÜNCE ARTIK İYİCE ÜLKE İNSANINDAN SOĞUMAYA BAŞLADIM.

ARABADAN ATAR, ELİNDE BİR ŞEY YER 4 METRE İLERİSİNDE ÇÖP VAR ELİNDE TUTUP ONU ATMAZ ÇÖPE YERE ATAR.

SİGARA İZMARİTİNİ YERE ATAR

• bolu beyini seçen halka helal olsun 8milyon para kesin %51 den çıkmıştır 🤣🤣

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.