Şimdi Ara

SADRİ ŞENER VE ZEKİ MAZLUMUN İFADE TUTANAKLARI !!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
4.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: garcy

merak etmeyin bu siyasi destek bu medya bu paralı adamlar olduğu müddetçe fenere bişey olmaz...

Cevap veremediğiniz sıkıştığınız yerde aynı şeyleri sayıklayıp duruyorsunuz..

3 temmuzdan beri Fenerbahçeyi linç etmeye çalışan medya'yıda Fenerli yaptınız
    ŞL göndermeyen ve yalandan geçilmeyen federasyonu Fenerli yaptınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

quote:

merak etmeyin bu siyasi destek bu medya bu paralı adamlar olduğu müddetçe fenere bişey olmaz...

Cevap veremediğiniz sıkıştığınız yerde aynı şeyleri sayıklayıp duruyorsunuz..

3 temmuzdan beri Fenerbahçeyi linç etmeye çalışan medya'yıda Fenerli yaptınız
    ŞL göndermeyen ve yalandan geçilmeyen federasyonu Fenerli yaptınız

cevabın yukarda...ok.forumu yukardan aşağı doğru oku.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: antikitos

quote:

haa anlamıyorsunuz...
    biz affedilmeyi beklemiyoruz.
    hala bu medya demişsin.
    sana sordum cevap veremediin.

Trabzon'un tapeleri twitter'da patladı dün bir ara TT de oldu.
    Hangi gazetede yazıyor? Paralı ya o yönden diyorum

ya yazdım yarım sayfa azizi yıldırımın tapelerinden birkaç örnekle sonra dedimki boşver ünal efendi falan demişin vazgeçtim.başkanınızın yapmadığı kalmamış tapıyorsunuz.Bu ateş üfleyerek sönmez diyen sakin,efendi terbiyeli bi adama ünal efendi demişin.(aşağılamak maksadıyla)

eksik yazmışım bu fanatik,gözü dönmüş,gerçekleri görmezden gelen taraftarda sizde oldukça yı eklemem lazımdı.(hepsi değil tabi)

gazeteyi boşver.sizin yöneticiniz internetteki bir siteye fener emenike ile yüzde yüz anlaşmışken emenike galatasarayda diye haber yaptırtıyorsa sırf sonradan galatasaraylılar bak elimizden fener aldı dedirtmek için.

sinan engin aziz yıldırımı arayıp gazetedeki manşeti gördünmü senin kardeşin yaptırır işte böyle diyorsa başkanda sağol diyorsa.

daha ne konuşuyosun.

bizim de varsa çıksın ama iftira atmadan belgelerle gelin.zalad dediniz çaktınız.denizli dediniz çaktınız.

iş söylentiye kalırsa 17 şampiyonluğunuz sayılmaz sizin.hatta ikinci ve üçüncülükleriniz dahil.

Malatyalı futbolcuların konuşmalarını dinle belgeyi gör . Çok zor değil google yazsan çıkar . Şahin vermişsiniz tüm futbolculara hala burda temiziz ayağına yatıyorsun . Yoksa hediye mi ettiniz şahinleri ? kesin malatya yalan atıyordur. Şöle bir gerçek varki bizim kupalarımız ikinci ve üçüncülüklerimiz gitse siz ligden düşersiniz emin ol ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

' siyasi olsa orda fenerbahçe,aziz yıldırım ismi geçer,akparti trabzon teşkilatı niye geçsin?'

Şaka gibi bu adam ya.

evet.komik dimi?olay siyasi azi yıldırım bitirilmek isteniyor deniyor.trabzonu şampiyon yapmakmı amaç yoksa aziz yıldırımı bitirmekmi feneri ele geçirmek mi siyasi olan kısmı anlatın da anlayalım o zaman.kıvırıp durmayın mevzuyu.

Hey güzel Allahım. İşte bu dediklerini Türkiye Siyasetinde aktif role sahip insanlar yapmak istiyor. Siyasi kısmı bu.

Heceleyeyim mi?

kim kardeşim aktif rol oynayan?trabzon akp teşkilatımı türkiyeyi yönetiyor?aziz yıldırıma komplo yok ihale yok siyasi feneri ele geçirmeye çalışan cemaat.kabak tadı verdi artık yahu..daha iyi anlayacaksan hecele benim için sorun değil.

Yok yok, bilerek yapıyorsun bunu.

olm komiklik yapıp duracağına 2 kelime yaz da ne dediğin anlaşılsın.heves var,yeteneğin olsa git komedyen ol falan dicem ama.kakara kikiri.ne anlatmaya çalışıyorsun,vermeye çalıştığın mesaj ne?

Bak şimdi sevgili @ilkerinanç, diyorum ki;

O saydığın şeyleri(A.Yıldırım'ı ve FB'yi bitirmek, TS'yi şampiyon yapmak) Türkiye Siyasetinde aktif role sahip insanlar yapmak istiyor. Ki bu insanlar da, iktidar partisi üyeleri. Ki bunun en basit örneğini yukarıda @Cole Phelps'in paylaştığı videodan görebilirsin.
    Kısa bir araştırmayla daha çeşitli belgelere de ulaşabilirsin.

Eğer ki, bir 'şike soruşturmasında' ifadelerde bir siyasi parti ismi görüyorsan, ki üstelik bu iktidar partisiyse, oturup 'ne oluyor lan, ne alaka bir partiyle spor klübü, kesin birşeyler var.' diye düşünmelisin.
    Suat Kılıç açıklamalarda bulunsa tamam, Spor Bakanı sonuçta. Ama eğer ki basın, Akp Kars Milletvekiline bu soruşturmayla ilgili birşeyler soruyorsa, Bülent Arınç kendisini ilgilendirmediği takdirde bu konuda konuşuyorsa, Şamil Tayyar C.Başkanına bu konuyla ilgili mektup gönderiyorsa oturup bir düşünmelisin.
    Ha eğer düşünmüyorsan bu konuda tartışmaya çalışıp kendini komik duruma düşürmemelisin.

'Siyasi olsaydı FB yazardı, Akp yazmazdı vs.' demiştin, bu sözünden bile konuya hakim olmadığının ve seninle tartışılmaması gerektiğinin bir göstergesi.

İyi günler dilerim.

hah şimdi bişey yazmışsın kaale alayım.
    yalnız o bahsettiğin siyasi partinin başkanı 1 numaraları adamı the boss fanatik fenerbahçeli.bu nasıl oluyor peki?şike soruşturmasının herhangi bir yerinde ak parti trabzon teşkilatı geçiyor diye düzkontak pardon düz mantık yapıp hah bunu akparti yapıyor amaç feneri bitirip trabzonu yüceltmek falan dersen kargalara malzeme çıkarmış olursun.sana da iyi günler dicem ama riyakarlık yapmış olmayayım sizin gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

O zaman şampiyon Bursaspor diyebilir miyiz.?

sıra size gelmez boşa umutlanmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artesus

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: antikitos

quote:

haa anlamıyorsunuz...
    biz affedilmeyi beklemiyoruz.
    hala bu medya demişsin.
    sana sordum cevap veremediin.

Trabzon'un tapeleri twitter'da patladı dün bir ara TT de oldu.
    Hangi gazetede yazıyor? Paralı ya o yönden diyorum

ya yazdım yarım sayfa azizi yıldırımın tapelerinden birkaç örnekle sonra dedimki boşver ünal efendi falan demişin vazgeçtim.başkanınızın yapmadığı kalmamış tapıyorsunuz.Bu ateş üfleyerek sönmez diyen sakin,efendi terbiyeli bi adama ünal efendi demişin.(aşağılamak maksadıyla)

eksik yazmışım bu fanatik,gözü dönmüş,gerçekleri görmezden gelen taraftarda sizde oldukça yı eklemem lazımdı.(hepsi değil tabi)

gazeteyi boşver.sizin yöneticiniz internetteki bir siteye fener emenike ile yüzde yüz anlaşmışken emenike galatasarayda diye haber yaptırtıyorsa sırf sonradan galatasaraylılar bak elimizden fener aldı dedirtmek için.

sinan engin aziz yıldırımı arayıp gazetedeki manşeti gördünmü senin kardeşin yaptırır işte böyle diyorsa başkanda sağol diyorsa.

daha ne konuşuyosun.

bizim de varsa çıksın ama iftira atmadan belgelerle gelin.zalad dediniz çaktınız.denizli dediniz çaktınız.

iş söylentiye kalırsa 17 şampiyonluğunuz sayılmaz sizin.hatta ikinci ve üçüncülükleriniz dahil.

Malatyalı futbolcuların konuşmalarını dinle belgeyi gör . Çok zor değil google yazsan çıkar . Şahin vermişsiniz tüm futbolculara hala burda temiziz ayağına yatıyorsun . Yoksa hediye mi ettiniz şahinleri ? kesin malatya yalan atıyordur. Şöle bir gerçek varki bizim kupalarımız ikinci ve üçüncülüklerimiz gitse siz ligden düşersiniz emin ol ...

belgemi o.hey allahım ya.o sene malatyada sıfır şahin yok be.

bize bişey olmaz merak etme bizim adımızı lekeleyenlerin maskesini takmayız biz.cezamızı çekeriz adam gibi...

bak gene çaktınız...

• @garcy

Siz duyduğunuza inanıp yargısız infaz yaparsınız , biz ise yargının sonucunu bekler delilleri kendi gözümüzle görür ondan sonra en büyük tepkiyi veririz. Aramızdaki fark bu işte haklısın ...
  • Burada tartışılması gereken konu bu bunu yapmış, şu şike yapmış değil, ortada ayan beyan duran çifte standart durumu. Fenerbahçe'yi aynı tarz iddialara dayanarak "sıfır tolerans" masallarıyla Şampiyonlar Ligi'ne almayıp Trabzonspor'u alan UEFA'nın ve dolayısıyla TFF'nin acizliğinin göstergesi bu tapeler. Zaten aralarında Fenerbahçe'nin de İbrahim Akın'a para gönderdiği iddiaları da var sırf Trabzon'la alakalı değil durum, "sıfır tolerans"ın nasıl bir masaldan ibaret olduğunun kanıtı.

Bir de şu çok ünlü "Fenerbahçe Medyası" var tabi dillerden düşmeyen. Her duyduğu asılsız bilgiyi (Emenike'nin aldığı paralar bilmemneler) manşetlere SKANDAL olarak duyuran, soruşturma sürecinde (dava süreci bile değil) kamuoyunda Fenerbahçeyi şikeci olarak lanse eden Fener Medyası(!), bu tapeler karşısında sus pus görünüyor. Kimse Trabzonspor'u şikeci olarak ilan etmedi. İnternet sitelerinde dolaşan tapeler her bilgiye balıklama atlayan internet medyasında hala yer almıyor. Konu Fenerbahçe olduğunda kanal kanal dolaşıp çığırtkanlık yapanlar bu sefer evden izliyorlar herhalde olanları.

Fener medyası neymiş de haberimiz yokmuş...

• @GebereJackson

gizlilik kararı çıkartıldı tv yada gazetede bu tutanakları gösteremezsiniz.bu olay ilk çıktığında bu yoktu ve tiraj amaçlı ne var ne yok sallamasyonlarla beraber yazıldı çizildi.bilyoner,emenike para sayma vb.ama emin olun spor programlarında konuşulacak bu hafta.

@artesus

başkanınızın tutanaklarda yer alan telefon konuşmalarından sonra buraya yazı yazman bile durumunu gösteriyor.maske takmaya devam.
  • quote:

@GebereJackson

gizlilik kararı çıkartıldı tv yada gazetede bu tutanakları gösteremezsiniz.bu olay ilk çıktığında bu yoktu ve tiraj amaçlı ne var ne yok sallamasyonlarla beraber yazıldı çizildi.bilyoner,emenike para sayma vb.ama emin olun spor programlarında konuşulacak bu hafta.

@artesus

başkanınızın tutanaklarda yer alan telefon konuşmalarından sonra buraya yazı yazman bile durumunu gösteriyor.maske takmaya devam.

FB gizlilik kararı istediğinde de reddedilmişti.
  • düzeltme: FB yayın yasağı istediğinde reddedilmişti sonradan yayın yasağı getirildi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

' siyasi olsa orda fenerbahçe,aziz yıldırım ismi geçer,akparti trabzon teşkilatı niye geçsin?'

Şaka gibi bu adam ya.

evet.komik dimi?olay siyasi azi yıldırım bitirilmek isteniyor deniyor.trabzonu şampiyon yapmakmı amaç yoksa aziz yıldırımı bitirmekmi feneri ele geçirmek mi siyasi olan kısmı anlatın da anlayalım o zaman.kıvırıp durmayın mevzuyu.

Hey güzel Allahım. İşte bu dediklerini Türkiye Siyasetinde aktif role sahip insanlar yapmak istiyor. Siyasi kısmı bu.

Heceleyeyim mi?

kim kardeşim aktif rol oynayan?trabzon akp teşkilatımı türkiyeyi yönetiyor?aziz yıldırıma komplo yok ihale yok siyasi feneri ele geçirmeye çalışan cemaat.kabak tadı verdi artık yahu..daha iyi anlayacaksan hecele benim için sorun değil.

olm komiklik yapıp duracağına 2 kelime yaz da ne dediğin anlaşılsın.heves var,yeteneğin olsa git komedyen ol falan dicem ama.kakara kikiri.ne anlatmaya çalışıyorsun,vermeye çalıştığın mesaj ne?

O saydığın şeyleri(A.Yıldırım'ı ve FB'yi bitirmek, TS'yi şampiyon yapmak) Türkiye Siyasetinde aktif role sahip insanlar yapmak istiyor. Ki bu insanlar da, iktidar partisi üyeleri. Ki bunun en basit örneğini yukarıda @Cole Phelps'in paylaştığı videodan görebilirsin.

Eğer ki, bir 'şike soruşturmasında' ifadelerde bir siyasi parti ismi görüyorsan, ki üstelik bu iktidar partisiyse, oturup 'ne oluyor lan, ne alaka bir partiyle spor klübü, kesin birşeyler var.' diye düşünmelisin.
    Suat Kılıç açıklamalarda bulunsa tamam, Spor Bakanı sonuçta. Ama eğer ki basın, Akp Kars Milletvekiline bu soruşturmayla ilgili birşeyler soruyorsa, Bülent Arınç kendisini ilgilendirmediği takdirde bu konuda konuşuyorsa, Şamil Tayyar C.Başkanına bu konuyla ilgili mektup gönderiyorsa oturup bir düşünmelisin.
    Ha eğer düşünmüyorsan bu konuda tartışmaya çalışıp kendini komik duruma düşürmemelisin.

'Siyasi olsaydı FB yazardı, Akp yazmazdı vs.' demiştin, bu sözünden bile konuya hakim olmadığının ve seninle tartışılmaması gerektiğinin bir göstergesi.

İyi günler dilerim.

yalnız o bahsettiğin siyasi partinin başkanı 1 numaraları adamı the boss fanatik fenerbahçeli.bu nasıl oluyor peki?şike soruşturmasının herhangi bir yerinde ak parti trabzon teşkilatı geçiyor diye düzkontak pardon düz mantık yapıp hah bunu akparti yapıyor amaç feneri bitirip trabzonu yüceltmek falan dersen kargalara malzeme çıkarmış olursun.sana da iyi günler dicem ama riyakarlık yapmış olmayayım sizin gibi.

Ee, Fenerbahçeliyim diyorsa ne olmuş? Aynı adam 'Müslümanım' da diyor, ama davranışları onu reddediyor. :)

Evet, sadece Trabzon Akp Teşkilatı birşey belirtmez. Ama düşünmeni gerektirir, çünkü biri siyaset diğeri spor.
    Dediğim gibi, bütün bunları görünce oturup düşünmen lazım. 'Ne oluyor, bu kadarı da tesadüf olamaz.' demen lazım.

• arkadaşlar ortada bir sürü yanlış var. bir kere koskoca kulüp başkanlarını , teknik direktörleri acemice içeri almak hata. ben beşiktaşlıyım ama bu olaylardan hiç bir sonuç çıkmayacağına eminim. bir kaç ay sonra hepsi serbest bırakılacaktır benim gözümde. federasyon köşeye sıkışmış durumda ş. ligi konusunda fenerbahçenin haklı çıkacağını düşünüyorum.

sonuç olarak olan Türk futboluna ve Türk sporuna oluyor. şahıslara ceza verilmeli diye düşünüyorum ben bu konu da. ama hapis cezası değil bu ceza.
  • beşiktaşlılar çok ötüp duruyo ama yönetici ve teknik direktörlerinin hapiste olduğunu unutuyolar sanırım adamların kendi teknik direktörleri yöneticileri hapiste hala fenerin peşindeler beşiktaşın adı neden bu davada ancak bir sivas kadar geçebiliyor onu biraz düşünürlerse zaten fenerin rakipleri olmadığını anlarlar uğraşmayı bırakırlar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şaka gibi bu adam ya.

Heceleyeyim mi?

İyi günler dilerim.

Ee, Fenerbahçeliyim diyorsa ne olmuş? Aynı adam 'Müslümanım' da diyor, ama davranışları onu reddediyor. :)

Evet, sadece Trabzon Akp Teşkilatı birşey belirtmez. Ama düşünmeni gerektirir, çünkü biri siyaset diğeri spor.
    Dediğim gibi, bütün bunları görünce oturup düşünmen lazım. 'Ne oluyor, bu kadarı da tesadüf olamaz.' demen lazım.

haha çok güzel espiri müslümanım diyormuşta davranışları reddediyormuş.kardeşim bunların kararını sen veremezsin önce onu öğrenmen lazım.iman allahla kul arasındaki şey.kimin iyi müslüman kimin kötü müslüman olduğuna allah karar verir.ne ananıza ne babanıza ne çevrenize hepsini geçtim kendinize saygınız yok biliyorum ama bu tür işlere girmeyin bari.
    düşünme konusuna gelince kendi kendinize o kadar çok komplo teorisi geliştirdiniz ki bi yerden sonra normalde inananda inanmıyor artık dediğinize.yalancı çoban hesabı.

• evet haklsın FB rakip değil, heleki BU İŞLERDE

Not : Amaç tartışma değil, tam yerine rastgeldi manzara hesabı...
  • Bukadar haksızlık yapıp,bukadar iftira atanlar öbür dünyayı düşünmeyen insanlardır bu işin arkasında da illuminati vardır deyip gidiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Hani çok dansöz ikiyüzlü gördümde şu forumun spor bölümünde takılan'ları kadar görmedim..

http://forum.donanimhaber.com/m_50458377/mpage_1/key_/tm.htm

Şu konuda fenerbahçe ile ilgili işkembeden uydurulmuş herhangi bir haberi delil niteliği taşırmışcasına inanıp paylaşan bazı dansözler,İş trabzonun tapelerine gelince "Nerden biliyorsunuz gerçek olduğunu,eve yazılmış,yok lube ayar yazmış" gibi ilkokul öğrencisi seviyesinde yorumlar yapıyor...

Rahat olun sıra sizede gelecek..

Aynen

Zaten olayın özü bu olaylar gerektiği gibi yürütülse problem yoktu.

Ben Fenerbahçe suçluysa bile ceza almasın diyen taraftar görmedim.

Yargısız infaz yapıldığı için tepkimiz...

• quote:

haha çok güzel espiri müslümanım diyormuşta davranışları reddediyormuş.kardeşim bunların kararını sen veremezsin önce onu öğrenmen lazım.iman allahla kul arasındaki şey.kimin iyi müslüman kimin kötü müslüman olduğuna allah karar verir.ne ananıza ne babanıza ne çevrenize hepsini geçtim kendinize saygınız yok biliyorum ama bu tür işlere girmeyin bari.
    düşünme konusuna gelince kendi kendinize o kadar çok komplo teorisi geliştirdiniz ki bi yerden sonra normalde inananda inanmıyor artık dediğinize.yalancı çoban hesabı.

Evet ben karar veremem buna. Ama neyin doğru neyin yanlış olduğunu; neyin günah neyin doğru olduğunu; neyin İslam'a uygun neyin olmadığını aklını kullanan her insan evladı ziyadesiyle anlayabilir. Zira bunlar Kuran'da yazar.

"ne ananıza ne babanıza ne çevrenize hepsini geçtim kendinize saygınız yok biliyorum ama bu tür işlere girmeyin bari."
    Ha işte bu yaptığın günah, iftiradan başka birşey değil.

Düşünme konusuna değineyim; komplo momplo deme bana, eğer parçaları birleştirirsen puzzle'ın tamamlanmaya başladığını göreceksin. Hatta belki puzzle'ı bitirmişsindir ama böylesi işine geldiği için bu şekilde davranış sergiliyor bile olabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: zurna

quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

O zaman şampiyon Bursaspor diyebilir miyiz.?

sıra size gelmez boşa umutlanmayın.

Aman Allah korusun zaten bize gelmesin sıra mıra. Sizden alınıp bize verilse o şampiyonluk 150 sene lafı edilir. O yüzden Bursa kafi benim için.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.