Şimdi Ara

SADRİ ŞENER VE ZEKİ MAZLUMUN İFADE TUTANAKLARI !!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
4.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vay birileri yukarılarda benim ismimi anmış nerde esruhum,muruppi efulum falan demiş zannediyolarki bu buğday tanesi kadar saçma sapan yoruma açık ve gizlilik kararı olmasına rağmen kimden geldiği belli olmayan belgeler yüzünden biz sinemize çekileceği yok öyle arkadaş bekara karı boşamak kolaydır atıp tutuyosunuz kendi işinize gelene inanıyosunuz
    şimdi siz şu sorulara bir cevap verin bakalım

1:gizlilik kararı olmasına rağmen bu belgeleri yayınlayan kim eğer belgeler birilerinin elindeyse trabzonspor alayhine olan belgeler niye yayınlanıyo yoksa hapisde volta atan turnuva düzenleyen aziz ve tayfası hakkında hiçbir belge yokmu. yani başdan beri aslında şikenin aslını trabzonspormu yapmış.
    bunumu demek istiyosunuz.
    2:biz şampiyonlar ligine giderken uefa bizim başkanın neden yurtdışı yasağı olduğunu sordu ve aldığı cevap başbakana karşı komplo iddalarıydı şimdi bu belgelerlen yazdığım şeyler tamamen zıt bir kavram. ve bu komplo iddalarıda basit sosyolojik etmenlere dayalıydı

3: şimdi burda çoğu arkadaş olayın siyasi olduğunu söylüyo merak ediyorum madem bunlar siyasi neden trabzon kenti seçiliyo nufusu 600.000 lere bile ulaşamayan kendi yağında kavrulan milletvekili sayısı sanırsam 7 adet olan kentin akp ye karşı artı özellikleri nedir bunu gerçekden merak ediyorum trabzon bir sporcu kentidir spor konusunda yapılan altyapı yatırımları gereklilikden kaynaklanmışdır bunları ne yazıkki birileri örtülü ödenek altında saptırmaya çok meyillidir yada başka bir düşünceylen fenerbahçenin zararı neden isteniyo fenerbahçe siyasi anlamda neler yapmış kimlerin tekeline çomak sokmuş en son hatırladığımda helologopter(helikopter) ihalenizde fos çıkmışdı

4:aziz yıldırımın kültürel ve psikolojik durumunu bilmeyen yok türlü türlü yerlerden hep bu adam hakkında şikayetler geliyo acaba böyle bir adam gerçekden temizmidir şikeye bulaşmayacak kadar haramı, helalı , doğruluğu bilen bir insanmıdır onun sayesinde insanlar güzel bir tarihi olan fenerbahçeden nefret etme aşamasına geldi tişörtlere biz bize yeteriz gibi saçma sapan şeyler yazıldı hep tahrik ,kışkırtma, şiddet, caydırıcılık gibi şeyler konuşuldu bir kulubü böyle bir duruma sokan adam temizmidir sizce

• Ya bırak azizi, o zaten içerde.

Sen "son maçı konuşmaya gerke yok" , " istersek 5milyon buluruz " vs gibi konuşmalar yapan sadriyi bi anlat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

haha çok güzel espiri müslümanım diyormuşta davranışları reddediyormuş.kardeşim bunların kararını sen veremezsin önce onu öğrenmen lazım.iman allahla kul arasındaki şey.kimin iyi müslüman kimin kötü müslüman olduğuna allah karar verir.ne ananıza ne babanıza ne çevrenize hepsini geçtim kendinize saygınız yok biliyorum ama bu tür işlere girmeyin bari.
    düşünme konusuna gelince kendi kendinize o kadar çok komplo teorisi geliştirdiniz ki bi yerden sonra normalde inananda inanmıyor artık dediğinize.yalancı çoban hesabı.

Evet ben karar veremem buna. Ama neyin doğru neyin yanlış olduğunu; neyin günah neyin doğru olduğunu; neyin İslam'a uygun neyin olmadığını aklını kullanan her insan evladı ziyadesiyle anlayabilir. Zira bunlar Kuran'da yazar.

"ne ananıza ne babanıza ne çevrenize hepsini geçtim kendinize saygınız yok biliyorum ama bu tür işlere girmeyin bari."
    Ha işte bu yaptığın günah, iftiradan başka birşey değil.

Düşünme konusuna değineyim; komplo momplo deme bana, eğer parçaları birleştirirsen puzzle'ın tamamlanmaya başladığını göreceksin. Hatta belki puzzle'ı bitirmişsindir ama böylesi işine geldiği için bu şekilde davranış sergiliyor bile olabilirsin.

e yok işte ne çevrene saygın var ne insanların dinine imanına,yukarda mesajında yazıyorsun işte.ne günahı ne iftirası.yaz yaz yaz ondan sonra iftira.
    asıl iftira seninki olmuyor mu?Adamın ne kadar müslüman olduğunu bilip bilmeden müslümanım da diyor ama yaptıkları inkar ediyor diyorsun...bırak bunları genç...bu tavır bu yol iyi yol değil...

• Ne bu sacma sapan olaylarla kafami yorarim de fenerliler gibi kivirtirim. Eger sucluysak verin 5 i 10 u 15 i. Aglamayiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

quote:

Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

Zeki Mazlum neden şu an serbest? Aziz Yıldırım'ın, Asket Bülent'in, Mecnun başkanın, Korcan'ın suçu ne? Al işte adam itiraf ediyor, Sivasspor'a teşvik gönderdiklerini. Fenerbahçe'yi tapelerle küme düşürenler, Trabzonspor'u neden düşürmüyorlar? Artık kimse bana bu işin şike mike olduğunu anlatamaz. Operasyonun adı Fenerbahçe'yi yok edelim operasyonudur, açık ve net.

Aynen öyle

Biz "Uefa işin içinden sıyrılıp tff üstüne yıkıyor olayı" derken forumdaki bazı bukalemunlar " Koskoca uefa yalanmı söyleyecek,Sizi ŞL'ye almadılarsa kesin şike yapmışsınızdır,Trabbonspor temiz namuslu" zırvalarını atıp tutuyordu..Sahi nerde o dansözler?

Az gururu ve biraz delikanlı olan varsa gelsin cevap versin bakalım..

Biz yeri geldiğinde kendimizi savunmayıda biliriz güzel kardeşim rahat ol sen... Dansöz dediğin insanlar ... Neyse. Arkadaşın biri ispat olmadan kaynak olmadan bi konu açmış diğerleride peşinden gitmiş. Hiç bişey yok ortada. Ayrıca böyle belgeler heleki böyle büyük bir olayın belgeleri dışarı sızmaz. Ama siz o kadar kin tutmuşsunuz ki Trabzonspor'u kim kötülese arkasından koşuyorsunuz. Daha fazla konuşturma beni güzel kardeşim.

• quote:

e yok işte ne çevrene saygın var ne insanların dinine imanına,yukarda mesajında yazıyorsun işte.ne günahı ne iftirası.yaz yaz yaz ondan sonra iftira.
    asıl iftira seninki olmuyor mu?Adamın ne kadar müslüman olduğunu bilip bilmeden müslümanım da diyor ama yaptıkları inkar ediyor diyorsun...bırak bunları genç...bu tavır bu yol iyi yol değil...

Üstnot: Yazdıklarımı dikkatli okumanı istiyorum öncelikle, sonra yanlış anlıyorsun; gereksiz tartışmalar yaşıyoruz.

İftira atıyorsun işte, nerden biliyorsun benim saygısız bir insan olduğumu? Benim yüzümü bile görmedin. Beni benden daha iyi biliyorsan söyle. Açıkça iftira atıyorsun.

Evet yaptıkları inkar ediyor. Yalan söyleyen, faizde rekorlar kırdıran, sayısal loto gibi deyim yerindeyse şans oyunlarını Türkiyede tavan yaptıran, küfür eden, halkın anasına laf eden(Daha başka şeyler de sayabilirim eğer arzu edersen.) bir adam; günah işliyordur. Bunu sen de bilirsin, Kuran'da yazar çünkü. Dolayısıyla, her Müslümanım diyen, Müslümanlığın her gerektirdiğini yapmıyor, ki başbakan da bunun en iyi bilinen örneklerden birisidir. Eğer bana hala, "sen bilemezsin" diyorsan Kuran'ı da yalanlıyorsun anlamı çıkar; sonuçta ben bunları Kuran'dan söylüyorum sana. Allah'ın öteki tarafta Kuran'da yazdıklarının tersini yapacağını da hiç mi hiç sanmıyorum.
    Bu yüzden, her Fenerbahçeliyim diyen Fenerbahçeli değildir. Tıpkı, soruşturmanın ilk sürecinde "içimizdeki İrlandalılar"ın bir bir ortaya çıktığı gibi.

Sen asıl tartışma konumuzda(Bunun siyasi bir operasyon olup olmadığı) benim haklı çıktığımı görünce veya şöyle diyeyim; herhangi bir antitezin kalmayınca konuyu saptırdın, o yüzden bu tartışmaya -spor bölümünde- devam etmenin bir anlamı yok.

• arkadaşım boşuna uzatma işte dini imanı karıştırıp mevzuyu çıkmaza sokan sensin.senin gibiler bunu yapıyorsunuz sonra artık hatanızı mı farkediyorsunuz bilmiyorum(ki böyleyse iyi en azından),zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsunuz.konunun adamın müslümanlığıyla alakasını söyle bende birşey demeyeyim sana.saçmasapan bir hal aldı bu muhabbet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Biz yeri geldiğinde kendimizi savunmayıda biliriz güzel kardeşim rahat ol sen...
    Hiç bişey yok ortada. Ayrıca böyle belgeler heleki böyle büyük bir olayın belgeleri dışarı sızmaz.

E peki o zaman niye soruşturma ilk açıldığında "kupamızı verin, bizim o kupa"; şike yaptınız işte vs diye bizi direkt olarak astınız? O zamanda hiç birşey yoktu ortada. Henüz kendimizi savunmamıştık bile. Neye dayanarak astınız?

Ha aslında bir şeyler vardı ortada. Baransu gibi, sadece kalem tutma görevi gören kişilere servis edilen belgeler vardı. Büyük bir olaysa, aynı olay; aynı büyüklük. Bu belgeler gazetecilere aktarılabiliyorsa, emniyetten birisi neden internete sızdıramasın? Gayet de sızdırılır.
  • quote:

arkadaşım boşuna uzatma işte dini imanı karıştırıp mevzuyu çıkmaza sokan sensin.senin gibiler bunu yapıyorsunuz sonra artık hatanızı mı farkediyorsunuz bilmiyorum(ki böyleyse iyi en azından),zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsunuz.konunun adamın müslümanlığıyla alakasını söyle bende birşey demeyeyim sana.saçmasapan bir hal aldı bu muhabbet.

Sen dedin ki,

"bu adam Fenerbahçeli olduğunu her yerde dile getiriyor. vs". Ben de dedim ki, "Ee, Fenerbahçeliyim diyorsa ne olmuş? Aynı adam 'Müslümanım' da diyor, ama davranışları onu reddediyor." Yani, bu adam, dininin emrettiği her şeyi yapmadığı fakat yapıyormuş gibi gösterdiği gibi; Fenerbahçeliyim diyerek gerçekten Fenerbahçeli olduğunu falan da sanmıyorum. (Bu düşüncem 3 Temmuzdan sonra oluşmadı, zaten hep böyle düşünüyordum; rant için böyle dediği kanısındaydım.)

Son mesajımda da bunu
    "Her Müslümanım diyen, Müslümanlığın her gerektirdiğini yapmıyor, ki başbakan da bunun en iyi bilinen örneklerden birisidir.
    Bu yüzden, her Fenerbahçeliyim diyen Fenerbahçeli değildir. Tıpkı, soruşturmanın ilk sürecinde "içimizdeki İrlandalılar"ın bir bir ortaya çıktığı gibi."

cümlelerimle açıkça beyan ettiğimi düşünüyorum.

İşte yazdıklarımı dikkatli okumanı rica ediyorum diye boşuna demedim.

• Lord Kinross ; Sizi biz asmadık. Sizin başkanınız cezaevine atıldığı için insanlarda '' Suçu olmasa içeri girmezdi '' psikolojisi oluştu. E tabi Trabzonspor'danda kimse içeri alınmayınca insanlar daha doğrusu provakatör taraftarlarımız hemen kupa istemeye başladılar. Ama Şampiyonlar Ligi'ne gruplardan katılıp lig kupasını alamamakta saçma oldu. Olaya biraz objektif bakmalısınız. Tek taraflı ve kindar olmayın.
  • quote:

Lord Kinross ; Sizi biz asmadık. Sizin başkanınız cezaevine atıldığı için insanlarda '' Suçu olmasa içeri girmezdi '' psikolojisi oluştu. E tabi Trabzonspor'danda kimse içeri alınmayınca insanlar daha doğrusu provakatör taraftarlarımız hemen kupa istemeye başladılar. Ama Şampiyonlar Ligi'ne gruplardan katılıp lig kupasını alamamakta saçma oldu. Olaya biraz objektif bakmalısınız. Tek taraflı ve kindar olmayın.

Usta zaten "sen astın" demedim. Senin düşüncen bu yönde olmayabilir.
    Fakat eğer bizden objektif olmamızı istiyorsan, önce o provakatif taraftarlarımız dediğin gruptan objektiflik beklemelisin. Ki, Trabzonspor taraftarının tamamı, -istisnalar kaideyi bozmaz; arada on-on beş kişi istisnadır belki- "kupamızı verin, sizi gidi şikeciler vs" demeye başladı. Hatırlarsın, Tolga bile İtalya'daki İnter maçından sonra "İnşallah kupamızı da alacağız." dedi. "Sen kimsin ki bu konu hakkında hak iddia edebiliyorsun?" diye sorarlar adama; ama satılmış basınımız sormadı tabii ki.

Kendi adıma konuşacak olursam, şu an için kin duymuyorum -Önceden duyuyordum, ama ilk sinirim geçti artık-. Fakat TS'nin bu sezon gruptan çıkmasını hiç mi hiç istemiyorum; çünkü, bizim sahada oyuncularımızın kendilerini mücadele etmekten parçalayarak kazandığımız hakkımızla gitti. Bir dahaki sezon CL Finali oynarsanız bile destekleyeceğimi belirteyim.

"Siz" astınız derken, Trabzonsporlulara ek olarak Fenerbahçe Düşmanlarını kastettiğimi de eklemeliyim.

• quote:

quote:

arkadaşım boşuna uzatma işte dini imanı karıştırıp mevzuyu çıkmaza sokan sensin.senin gibiler bunu yapıyorsunuz sonra artık hatanızı mı farkediyorsunuz bilmiyorum(ki böyleyse iyi en azından),zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsunuz.konunun adamın müslümanlığıyla alakasını söyle bende birşey demeyeyim sana.saçmasapan bir hal aldı bu muhabbet.

Sen dedin ki,

"bu adam Fenerbahçeli olduğunu her yerde dile getiriyor. vs". Ben de dedim ki, "Ee, Fenerbahçeliyim diyorsa ne olmuş? Aynı adam 'Müslümanım' da diyor, ama davranışları onu reddediyor." Yani, bu adam, dininin emrettiği her şeyi yapmadığı fakat yapıyormuş gibi gösterdiği gibi; Fenerbahçeliyim diyerek gerçekten Fenerbahçeli olduğunu falan da sanmıyorum. (Bu düşüncem 3 Temmuzdan sonra oluşmadı, zaten hep böyle düşünüyordum; rant için böyle dediği kanısındaydım.)

Son mesajımda da bunu
    "Her Müslümanım diyen, Müslümanlığın her gerektirdiğini yapmıyor, ki başbakan da bunun en iyi bilinen örneklerden birisidir.
    Bu yüzden, her Fenerbahçeliyim diyen Fenerbahçeli değildir. Tıpkı, soruşturmanın ilk sürecinde "içimizdeki İrlandalılar"ın bir bir ortaya çıktığı gibi."

arkadaşım saçmalamakta ısrar ediyorsun.adamın müslümanlığıyla ne alakası var mevzunun diye basit bir soru sordum hala bıybıybıy aynı şeyleri tekrar edip duruyorsun.kimsenin ne kadar imanlı kimsenin imansız olduğunu bilemezsin bu allahla kul arasındaki bir olay.bunu ilebilmen için 24 saat adamın yanında olman lazım ki buna imkan yok.heleki alakasız konuda bunları dile getirmen terbiyesizlikten başka birşey değil.ne zaman haddinizi bilmeyi öğreneceksiniz ben onu anlamıyorum.tamam gençsiniz ama hadbilmez olmanızı gerektirmiyor genç olmanız.

• quote:

Lord Kinross ; Sizi biz asmadık. Sizin başkanınız cezaevine atıldığı için insanlarda '' Suçu olmasa içeri girmezdi '' psikolojisi oluştu. E tabi Trabzonspor'danda kimse içeri alınmayınca insanlar daha doğrusu provakatör taraftarlarımız hemen kupa istemeye başladılar. Ama Şampiyonlar Ligi'ne gruplardan katılıp lig kupasını alamamakta saçma oldu. Olaya biraz objektif bakmalısınız. Tek taraflı ve kindar olmayın.

Hak ettiğimiz ve yakın zamanda müzemize gelecek olan şampiyonluk kupasını istemek ne zamandır provakotörlük oldu.Bak arkadaşım,Trabzonspor üç İstanbul takımıyla sevişerek değil,savaşarak büyük oldu.Öyle al gülüm ver gülüm muhabbetlerine gerek yok.İddianamenin çıkmasına şurada sayılı günler kaldı.Her kim ki parayla maç bağlama haysiyetsizliğini yaptıysa gün ışığına çıkacak.Biz Trabzonspor olarak iddianameyi büyük bir keyifle bekliyoruz.Umarım diğer kulüp taraftarları da aynı keyifle ve sabırsızlıkla iddianamenin yolunu gözlüyordur.Asıl cümbüş o zaman kopacak..

• quote:

Orijinalden alıntı: eco2003

quote:

Hak ettiğimiz ve yakın zamanda müzemize gelecek olan şampiyonluk kupasını istemek ne zamandır provakotörlük oldu.Bak arkadaşım,Trabzonspor üç İstanbul takımıyla sevişerek değil,savaşarak büyük oldu.Öyle al gülüm ver gülüm muhabbetlerine gerek yok.İddianamenin çıkmasına şurada sayılı günler kaldı.Her kim ki parayla maç bağlama haysiyetsizliğini yaptıysa gün ışığına çıkacak.Biz Trabzonspor olarak iddianameyi büyük bir keyifle bekliyoruz.Umarım diğer kulüp taraftarları da aynı keyifle ve sabırsızlıkla iddianamenin yolunu gözlüyordur.Asıl cümbüş o zaman kopacak..

Peki ne malum Aziz'in başı yandığında herkesi peşinden sürüklemeyeceği ? Ahanda buraya yazıyorum bir Trabzonspor'lu olarak ; Eğer Aziz Yıldırım konuşursa sadece bizide katmaz işin içine alayını götürür. Takıma bu kadarda güvenmeyin. Belki bizimkilerde yaptı. Neye dayanarak böyle büyük konuşuyorsunuz anlamış değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Sen dedin ki,

Son mesajımda da bunu

arkadaşım saçmalamakta ısrar ediyorsun.adamın müslümanlığıyla ne alakası var mevzunun diye basit bir soru sordum hala bıybıybıy aynı şeyleri tekrar edip duruyorsun.kimsenin ne kadar imanlı kimsenin imansız olduğunu bilemezsin bu allahla kul arasındaki bir olay.bunu ilebilmen için 24 saat adamın yanında olman lazım ki buna imkan yok.heleki alakasız konuda bunları dile getirmen terbiyesizlikten başka birşey değil.ne zaman haddinizi bilmeyi öğreneceksiniz ben onu anlamıyorum.tamam gençsiniz ama hadbilmez olmanızı gerektirmiyor genç olmanız.

Yaptığım benzetmeyi anlamamaya devam et @ilkerinanç. Bir daha da seninle tartışmaya girersem iki olsun. Açıklıyorum, anlatıyorum, dikkatli okumanı istiyorum ama yine de anlamamakta, tek bir açıdan bakıp; anlattıklarımdaki benzetmeyi görmemekte ısrar ediyorsun, yine kendi bildiğini okuyorsun. Boşa zaman kaybı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eco2003

quote:

Peki ne malum Aziz'in başı yandığında herkesi peşinden sürüklemeyeceği ? Ahanda buraya yazıyorum bir Trabzonspor'lu olarak ; Eğer Aziz Yıldırım konuşursa sadece bizide katmaz işin içine alayını götürür. Takıma bu kadarda güvenmeyin. Belki bizimkilerde yaptı. Neye dayanarak böyle büyük konuşuyorsunuz anlamış değilim.

Arkadaşım sen fenerbahçe taraftarlarıyla fazla muhabbet yapmaktan olsa gerek onlar gibi konuşmaya başlamışsın.Ne dedim ben,her kim para ile maç bağlama haysiyetsizliğini yaptıysa cezasını çeksin dedim. Bizimkiler yaptıysa haysiyetsizlik cezalarını çeksin.Ama öyle değişecek olan "aziz yıldırımı kurtarma" yasası ile değil.14 nisanda çıkan yasanın cezalarıyla.Takımımızda küme düşsün.Takımımın küme düşmesinden gocunmam,üzülmem.Beni sadece ve sadece gönül verdiğim takımın bu haysiyetsiz işlere bulaşmış olması üzer.Onun için aziz yıldırım her ne biliyorsa açıklasın.Açıklamazsa adam değildir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sen dedin ki,

Son mesajımda da bunu

Yaptığım benzetmeyi anlamamaya devam et @ilkerinanç. Bir daha da seninle tartışmaya girersem iki olsun. Açıklıyorum, anlatıyorum, dikkatli okumanı istiyorum ama yine de anlamamakta, tek bir açıdan bakıp; anlattıklarımdaki benzetmeyi görmemekte ısrar ediyorsun, yine kendi bildiğini okuyorsun. Boşa zaman kaybı.

sen o yazdığın zırvalara benzetme diyorsan zaten tartışma benimle... hala anlayıp anlamamaktan bahsediyor adam ya... bırakın kardeşim bu işleri.

• Arkadaşlar bu ifade tutanaklarını banada yollasanıza bende bunların ifade tutanakları yok
  • Beyler kime ne anlatıyoruz ki burda Fenerbahçeli olmayan adamları savcı bir odaya alsa Fener şike filan yapmadı ama biz onları cezalandıracaz düşürecez desin odadakilerin %90 sesini çıkarmaz böyle bir ortamda ne adaleti bekliyoruz ki Aziz Yıldırıma emniyette sorulan sorularda nete düşmüştü ama o zaman hiç bir rakip taraftar nerden nasıl sıztığını sorgulamıyordu.Söz konusu Fener olunca şike yaptı Trabzon olunca kluple bağı olmayan iş adamı bu tapelerden bişey anlaşılmaz falan filan savunma durumu.Ha ben Trabzon yapmışmıdır diyorum hayır mahkemede görülmesi gerek net deliller sunulması gerek.5 aydan fazla oldu hala iddaname çıkcak arkadaş 5 ay ya bu adamlar içerde iddaname bekliyor.Çıkacak ta mahkeme olacakta onlarda suçsuz olduklarını kanıtlayacak.6 7 ay önce oynan Sivasspor Fenerbahçe maçı ile ilgili bir delil kalmışmıdır sizce?Bu şike yapılmışsa zaten bunu maçların oynandığı zaman dellillendirmiş olması gerekmiyor mu bu savcının?Eylül lafı çıktı sonra Ekime atıldı ardından Milli maçlardan sonra dendi sonra 17 kasım dendi şimdi 3 aralık deniyor.İnş 3 aralıkta çıkarda şu iddaname herkes rahata erişir.

• ulen bu iş o kadar karıştı ki en fener düşmanı halimle şu şike dosyasını alsam direk kapatır herkesi salardım.

ama bülent uygun'u bırakmam. sevmiyorum onu.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.