Evet bugün itibariyle şafak 100. Yarından itibaren 99'a düşüp mehtap saymaya başlıyoruz. Arkadaşlar herkes şafağını buraya yazsın ne dersiniz :)
quote:Orjinalden alıntı: GpRsCi 12'den sonra 14 arkadaşlar 86/3 Allah hepimize sabır versin. KTBK Kom. Girne/Kıbrıs Hangi birlik kardeş Bende KTBK Girne birliklerinin birisindeyim
quote:Orjinalden alıntı: ecom86 quote:Orjinalden alıntı: GpRsCi 12'den sonra 14 arkadaşlar 86/3 Allah hepimize sabır versin. KTBK Kom. Girne/Kıbrıs Hangi birlik kardeş Bende KTBK Girne birliklerinin birisindeyim KTBK Girne Dostum Kolordu'dayım birlik falan değil. Sen hangi birlik (tümen,tugay,alay,tabur,batarya)
quote:Orjinalden alıntı: GpRsCi quote:Orjinalden alıntı: ecom86 quote:Orjinalden alıntı: GpRsCi 12'den sonra 14 arkadaşlar 86/3 Allah hepimize sabır versin. KTBK Kom. Girne/Kıbrıs Hangi birlik kardeş Bende KTBK Girne birliklerinin birisindeyim KTBK Girne Dostum Kolordu'dayım birlik falan değil. Sen hangi birlik (tümen,tugay,alay,tabur,batarya) Lojistik Destek Grup tan ben Ulaştırmacı