Evet bugün itibariyle şafak 100. Yarından itibaren 99'a düşüp mehtap saymaya başlıyoruz. Arkadaşlar herkes şafağını buraya yazsın ne dersiniz :)
quote:Orijinalden alıntı: BlackEagle235Alıntıları Göster 12 den sonra 93 arkadaslar.. kısa donemlere duyurulur
quote:Orijinalden alıntı: nightcrawler12 den sonra 93 arkadaslar.. kısa donemlere duyurulurAlıntıları Göster 12'den sonra 14 arkadaşlar 86/3 Allah hepimize sabır versin. KTBK Kom. Girne/Kıbrıs
quote:Orijinalden alıntı: GpRsCi12'den sonra 14 arkadaşlar 86/3 Allah hepimize sabır versin. KTBK Kom. Girne/Kıbrıs Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: GpRsCi 12'den sonra 14 arkadaşlar 86/3 Allah hepimize sabır versin. KTBK Kom. Girne/Kıbrıs Hangi birlik kardeş Bende KTBK Girne birliklerinin birisindeyim
quote:Orijinalden alıntı: ecom86quote:Orjinalden alıntı: GpRsCi 12'den sonra 14 arkadaşlar 86/3 Allah hepimize sabır versin. KTBK Kom. Girne/Kıbrıs Hangi birlik kardeş Bende KTBK Girne birliklerinin birisindeyimAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ecom86 quote:Orjinalden alıntı: GpRsCi 12'den sonra 14 arkadaşlar 86/3 Allah hepimize sabır versin. KTBK Kom. Girne/Kıbrıs Hangi birlik kardeş Bende KTBK Girne birliklerinin birisindeyim KTBK Girne Dostum Kolordu'dayım birlik falan değil. Sen hangi birlik (tümen,tugay,alay,tabur,batarya)
quote:Orijinalden alıntı: GpRsCiquote:Orjinalden alıntı: ecom86 quote:Orjinalden alıntı: GpRsCi 12'den sonra 14 arkadaşlar 86/3 Allah hepimize sabır versin. KTBK Kom. Girne/Kıbrıs Hangi birlik kardeş Bende KTBK Girne birliklerinin birisindeyim KTBK Girne Dostum Kolordu'dayım birlik falan değil. Sen hangi birlik (tümen,tugay,alay,tabur,batarya)Alıntıları Göster girne kolorduda internete girerken sıkıntı olmuyormu kafede falanmı görevlisiniz
quote:Orijinalden alıntı: cosmopolitangirne kolorduda internete girerken sıkıntı olmuyormu kafede falanmı görevlisinizAlıntıları Göster hayır sorun olmuyor dostum neden sorun olsun ki?
quote:Orijinalden alıntı: GpRsCihayır sorun olmuyor dostum neden sorun olsun ki? Alıntıları Göster hiç... ordaki komutanlar çok sıkıymış diye biliyorum orada ne olarak görevdesiniz
quote:Orijinalden alıntı: cosmopolitanhiç... ordaki komutanlar çok sıkıymış diye biliyorum orada ne olarak görevdesinizAlıntıları Göster pardon ben başka yerle karıştırmışım
quote:Orijinalden alıntı: cosmopolitanpardon ben başka yerle karıştırmışımAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: cosmopolitan pardon ben başka yerle karıştırmışım sorun değil
quote:Orijinalden alıntı: GpRsCiquote:Orjinalden alıntı: ecom86 quote:Orjinalden alıntı: GpRsCi 12'den sonra 14 arkadaşlar 86/3 Allah hepimize sabır versin. KTBK Kom. Girne/Kıbrıs Hangi birlik kardeş Bende KTBK Girne birliklerinin birisindeyim KTBK Girne Dostum Kolordu'dayım birlik falan değil. Sen hangi birlik (tümen,tugay,alay,tabur,batarya)Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: GpRsCi quote:Orjinalden alıntı: ecom86 quote:Orjinalden alıntı: GpRsCi 12'den sonra 14 arkadaşlar 86/3 Allah hepimize sabır versin. KTBK Kom. Girne/Kıbrıs Hangi birlik kardeş Bende KTBK Girne birliklerinin birisindeyim KTBK Girne Dostum Kolordu'dayım birlik falan değil. Sen hangi birlik (tümen,tugay,alay,tabur,batarya) Lojistik Destek Grup tan ben Ulaştırmacı
quote:Orijinalden alıntı: ecom86quote:Orjinalden alıntı: GpRsCi quote:Orjinalden alıntı: ecom86 quote:Orjinalden alıntı: GpRsCi 12'den sonra 14 arkadaşlar 86/3 Allah hepimize sabır versin. KTBK Kom. Girne/Kıbrıs Hangi birlik kardeş Bende KTBK Girne birliklerinin birisindeyim KTBK Girne Dostum Kolordu'dayım birlik falan değil. Sen hangi birlik (tümen,tugay,alay,tabur,batarya) Lojistik Destek Grup tan ben Ulaştırmacı Alıntıları Göster 60 dedik bugün. Bitti biter gitte gider. Sıkın dişinizi 317. kısa dönem tertipler
quote:Orijinalden alıntı: mendiss60 dedik bugün. Bitti biter gitte gider. Sıkın dişinizi 317. kısa dönem tertipler Alıntıları Göster ısparta 40. piyade alayı yarın teslim oluyorum. safak 460
quote:Orijinalden alıntı: bugrascbısparta 40. piyade alayı yarın teslim oluyorum. safak 460Alıntıları Göster ŞAFAK 009 GEL TEZKERE GEL