Şimdi Ara

Safari den ana ekrana eklenen site iconu sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar safariden ana ekrana site ekliyorum bazi sitelerin faviconu olduğu içşn direk logoları geliyor bazıları da ekran goruntusunu alıyor mesela ekşi sözlük ve dh de sorun olmuyor ama maçkolik ve dizibox da yaşıyorum bu sorunu. Nasıl değiştiririm nu iconları?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Maalesef hocam değişme imkanı yok.
  • bu konu ne zamandır aklımda araştırayım, mutlaka bir çözüm bulucam
  • gokceonur kullanıcısına yanıt
    Ben de araştırıyorum bulursam ben de sizi bilgilendiririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet yapmış bulunmaktayım :) (Telefonunuz jailbreakli ise işlemleri yaparken cihazınızı safe mod ile çalıştırmanız gerekmekte.)

1)Öncelikle Appstore'dan şu uygulamayı ücretsiz edinin:https://itunes.apple.com/us/app/app-icons-free-cool-icon-themes/id749073889?mt=8

2)Sonra googledan şu görseli kaydedin cihazınıza(hangi görseli kullanacaksanız):http://goo.gl/zrbFHo

3)İndirdiğimiz uygulamaya girip önce sol üstten simge oluştura ardından açılan sayfada sağ üst kısımdaki "Bağlantıya Git" Sekmesine basın

4)Burada Alttaki "Fotoğraf" kısmından indirdiğimiz logoyu seçip ortalayın, isim verin ve üstteki kısım olan "URL GİRİN" kısmına gitmesini istediğiniz adresi yazın ve yükleye basın, bir sonraki ekranda tekrar yükleye basın

5)Sizi safariye atıp, ana ekrana eklemenizi isteyecek (zaten normalde yaptığımız gibi butona basıp ana ekrana ekle diyeceğiz)

6) Artık düzgün görünen safari linkimiz hazır :)

İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokceonur -- 27 Nisan 2015; 16:31:09 >

Çok teşekkür ederim fakat şöyle bir sorun yaşadım

• quote:

Orijinalden alıntı: envoytr

Çok teşekkür ederim fakat şöyle bir sorun yaşadım

Muhtemelen linki ekleme kisminda eksik veya hatali link girdiniz hocam, ofise gecince ipadde de denerim

Önce canlı sonuçlar linkini vermiştim siz söyleyince acaba ondan mı dedim ama değilmiş direk mackolik linkini verdim sizin yaptığınızın aynısını ama yine olmadı. Siz denedikten sonra haber bekliyorum.

• quote:

Önce canlı sonuçlar linkini vermiştim siz söyleyince acaba ondan mı dedim ama değilmiş direk mackolik linkini verdim sizin yaptığınızın aynısını ama yine olmadı. Siz denedikten sonra haber bekliyorum.

3-4 farkli link ve uygulamayla denedim bir sorun yok hocam, adimlari tekrar tekrar kontrol eder misiniz? Veya forumdan baska arkadaslar da denesin

• quote:

3 ayri cihazda 3-4 farkli site denedim calisiyor hocam, yapabildiniz mi siz de?

Nerde yanlış yapıyorum anlamadım videodan bakar mısınız?

• quote:

Nerde yanlış yapıyorum anlamadım videodan bakar mısınız?

Video?😊

http://youtu.be/j0yAJ9QDKLI

Önce dh uzerinden atmayı denedim resim ekle dedim olmadı da o yüzden öyle saçma bi yorum atmış oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi envoytr -- 27 Nisan 2015; 15:28:39 >
  • quote:

http://youtu.be/j0yAJ9QDKLI

Önce dh uzerinden atmayı denedim resim ekle dedim olmadı da o yüzden öyle saçma bi yorum atmış oldum

Sorunu jailbreakli bir cihazda deneyerek çözdüm, sorun jailbreak aktifken url oluşturma hatası, telefonunuzu "Safe Mode" haline getirin (Aktivatörden bir tuşu geçiçi olarak görevlendirip yapabilirsiniz) linki oluşturun çalışıyor sonrasında, kusura bakmayın geç yanıtlayabildim.

Şimdi oldu işte. Çok teşekkür ederim ilginize

Hazır sizi yakalamışken sorayım ben whatsapp web sayfasını tabletimden açabilir miyim? Safari chrome opera ve puffin den denedim olmadı.

• quote:

Şimdi oldu işte. Çok teşekkür ederim ilginize

Hazır sizi yakalamışken sorayım ben whatsapp web sayfasını tabletimden açabilir miyim? Safari chrome opera ve puffin den denedim olmadı.

hiçbir fikrim yok, ben web tabanlı kullanmak için telegram uygulamasını kullanıyorum, hayatımda gördüğüm en yararlı program 2 gb ye kadar dosya aktarımı yapabiliyo, gif oynatabiliyo, istediğniz türde dosya aktarımı yapıyo, whatsapp gibi görüntü kalitesini bozmadan gerçek kalitesinde içerik yolluyor, tamamen ücretsiz, mac, windows, web, iphone, hatta ipad uygulaması bile var, bunun dışında secret chat özelliği ve gruba sonradan birini dahil ettiğinizde tekrar aynı mesajları yazmamak için son yazılan mesajları yeni gelene gösterme gibi akıl almayacak özellikleri mevcut arkadaşlarım ve sevgilimle bu programı kullanıyorum, size de tavsiye ederim gerçekten...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.