Şimdi Ara

Safarideki görüntüyü televizyona aktarmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPad'de Safari üzerinden izlemekte olduğum videoyu Samsung TV'ye DLNA kullanarak aktarmanın bir yolu var mıdır?
    Yanıt veren arkadaşlara şimdiden teşekürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel
  • Sanırım Apple TV dışında bir çözümü yok o olayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de bildiğim kadarıyla tek çözüm Apple TV. Fakat bir program vardı adını tam hatırlayamıyorum bişey media player gibi bi ismi vardı videolarımı ve fotoğraflarımı playstationda onunla görüntüleyebiliyodum. Tam olarak çalışır mı samsungla bilmiyorum ama birkaç media player uygulamalarına bakarsanız belki bulup deneyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SQaWeR

Benim de bildiğim kadarıyla tek çözüm Apple TV. Fakat bir program vardı adını tam hatırlayamıyorum bişey media player gibi bi ismi vardı videolarımı ve fotoğraflarımı playstationda onunla görüntüleyebiliyodum. Tam olarak çalışır mı samsungla bilmiyorum ama birkaç media player uygulamalarına bakarsanız belki bulup deneyebilirsiniz.

Mac'iniz varsa quicktime player'i açın telefonu mac'e bağlayın yukarda "dosya" diye bir şey var oradan yeni ekran kaydı deyin penceredeki aşağıya doğru oktan telefonu seçin. Mac'i hdmi veya vga ile tv'ye bağlayın.
    İster mirroring,ister kayıt.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.