Şimdi Ara

Safranbolu'da Yaşıyorum Soruları Alıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Eviniz ahsap mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeffJason

Eviniz ahsap mi

Hayır ne yazıkki :( o ahşap evler çok pahalı,özellikle geçen seneden bu seneye fiyatları %100 arttı.
  • yere düşen lokumları napıyosunuz
  • Ben 7 yaşına kadar orda yaşadım tam olarak neresindesin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollo_17

yere düşen lokumları napıyosunuz

Ben 3 saniye kuralını kullanıyorum hocam yerden hızlıca alıp üfleyip yerim
  • Nekadar min ve max fiyatlari o evlerin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tormintor

Ben 7 yaşına kadar orda yaşadım tam olarak neresindesin?

Bağlar hocam.Bende 2 yıl önce taşındım.
  • Safran ne kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 4 Temmuz 2014; 1:40:19 >
  • Kapali carsi gibi yerin ustteki cikisinda tam karsida bankalarin yaninda lokum, cay falan satiliyormus. Bende dedim buraya kadar geldik cay almadan donmek olmaz girdim dukkana. Oraya bakan kiz biraz uzakta iceride musterilerde var ne istiyorduniz dedi. 'Bir kac kilo cay alacaktim' dedim kii milletin bana bakisini unutamam projektor gormus tavsan gibiydiler

Tabi kilosunun 15 milyar oldugunu sonradan ogrendik 10 GRAM cay alip ciktim

• karabük eskipazarlıyım safranboluyu çok severim. şuan ankarada oturuyorum. emekli olunca oralarda yaşamak gibi güzel bir hayalim var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eostre

Safran ne kadar

Safran kiloyla falan alınmaz hocam pahalı ama safranlı sabunlar falan uygun fiyata bulunuyor ama net bi fiyat bilmiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pi10

Kapali carsi gibi yerin ustteki cikisinda tam karsida bankalarin yaninda lokum, cay falan satiliyormus. Bende dedim buraya kadar geldik cay almadan donmek olmaz girdim dukkana. Oraya bakan kiz biraz uzakta iceride musterilerde var ne istiyorduniz dedi. 'Bir kac kilo cay alacaktim' dedim kii milletin bana bakisini unutamam projektor gormus tavsan gibiydiler

Aynısını safran içinde yapın hocam ve o nasıl bi çay hocam kendi kendini mi demliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

karabük eskipazarlıyım safranboluyu çok severim. şuan ankarada oturuyorum. emekli olunca oralarda yaşamak gibi güzel bir hayalim var

Hocam her yere hızlı bi şekilde bina dikiyolar böyle giderse bi kaç yıl içinde yaşanacak sessiz sakin bi tarafı kalmayacak Safranbol'nun. Üzücü :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al Marazi

quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

karabük eskipazarlıyım safranboluyu çok severim. şuan ankarada oturuyorum. emekli olunca oralarda yaşamak gibi güzel bir hayalim var

Hocam her yere hızlı bi şekilde bina dikiyolar böyle giderse bi kaç yıl içinde yaşanacak sessiz sakin bi tarafı kalmayacak Safranbol'nun. Üzücü :(

duyduğum kadarıyla üniversite açıldıktan sonra inşaat sayısında artış olmuş oralarda.
  • Apaçi var mı ? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al Marazi

quote:

Orijinalden alıntı: pi10

Kapali carsi gibi yerin ustteki cikisinda tam karsida bankalarin yaninda lokum, cay falan satiliyormus. Bende dedim buraya kadar geldik cay almadan donmek olmaz girdim dukkana. Oraya bakan kiz biraz uzakta iceride musterilerde var ne istiyorduniz dedi. 'Bir kac kilo cay alacaktim' dedim kii milletin bana bakisini unutamam projektor gormus tavsan gibiydiler

Aynısını safran içinde yapın hocam ve o nasıl bi çay hocam kendi kendini mi demliyor

Cay derken safrandan bahsediyodum safran bitkiside cay gibi demlenip icilebiliyormus tadida guzel hosuma gitti ama

• safranbolulular saf mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fx_57,5

safranbolulular saf mı

ne safı öğrenciye nerden nasıl kitlesem diye bakıyolar hele ev sahipleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: flat

quote:

Orijinalden alıntı: Fx_57,5

safranbolulular saf mı

ne safı öğrenciye nerden nasıl kitlesem diye bakıyolar hele ev sahipleri

inceyi görmemişssin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fx_57,5 -- 4 Temmuz 2014; 2:12:54 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.