Şimdi Ara

SAFRANE FUNCLUB E ÜYELER ARANIYO :=) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
3
Favori
8.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Safrane , Manager falan kaldı mı trafikte ya

Babamın arkadaşının bir Manager'ı vardı 10 sene önce.Çok hantal bir arabaydı.Yokuşlarda araba bayılıyordu.Safrane larda da durum aynı mı ?
  • Mehaba. Ben de Safrane 2.5 RXT sahibiyim, üyeliğe katılmak istiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: VGroove

Beyler Safrane , Manager falan kaldı mı trafikte ya

Babamın arkadaşının bir Manager'ı vardı 10 sene önce.Çok hantal bir arabaydı.Yokuşlarda araba bayılıyordu.Safrane larda da durum aynı mı ?

1,7 Manager için durum sıkıntılı olabilir. Ancak 2,5 Safrane için aynı durum söz konusu değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vetu -- 11 Ağustos 2008; 9:34:10 >
  • quote:

Sence bayılır mı 2500 motor 20valve araba gaziantep - adana yolunda 245i gördüm üstelik klima açık ve araba lpg'deydi
  • quote:

Orjinalden alıntı: alfonso_

EVET ARAKDAŞLAR SAFRANE GİBİ ÖZEL Bİ ARACA FORUMDA YETERİNCE YER AYRILMADIHINA İNANIYORUM VE BU ARABANIN HASTALARI İLE Bİ FUN CLUB OLUŞTURMAK İSTİYORUM.

bir zamanlar safrane hayalimdi ah ah gördükçe içim gidio hala
  • merhaba arkadşlar bende 1998 model 2.0 rxe otomatik siyah safrane var 2 ay oldu alalı kaliteli araba
  • quote:

Asla öyle bir durum söz konusu değil, hatta aynı ağırlığa ve aynı motor gücüne sahip otomobiller içinde en serilerinden biridir Safrane
  • 94 model 2.0 motor bi safrane sakin kullanımda şehir içi ve dışı yakıt değerleri nelerdir arkadaşlar?.Kronik bir arızası var mı bilgilendirirseniz sevinirim.Almayı düşünüyorum da
  • quote:

Orjinalden alıntı: ototube

94 model 2.0 motor bi safrane sakin kullanımda şehir içi ve dışı yakıt değerleri nelerdir arkadaşlar?.Kronik bir arızası var mı bilgilendirirseniz sevinirim.Almayı düşünüyorum da

aynı aracı kullanıyorum....büyükşehir, dur kalk...km'de 40 kuruş civarı....şehirlerarası, fazla abanmadan, ara sıra klima açık şekilde, 23 kuruş civarı...

kronik arızası yok, yalnız, teyp'in çıkışı hoparlörlere yüksek geldiği için, bir süre sonra sorun çıkıyor, hoparlörleri değiştirmekte fayda var...
    süspansiyon çok yumuşak, doğal olarak konfor da çok iyi; keskin virajlara hızlı girdiğinde, savrulma olmuyor ama, araç biraz yan yatıyor (aşırı deği) ve kontrolü kolay...fakat, hemzemin geçitlerden yavaşça geçerken, hafif sağlı sollu sallıyor (otobüs gibi, zaten uzun yoldaki iniş çıkışlarda da otobüs gibi, konforlu şekilde yaylanıyor....

kronik arızayla karşılaşmadım (7 yıldır kullanıyorum)...

• Çok teşekkür ederim arkadaşım.Bi sorum daha olacak bu yakıt değerleri benzinli için mi geçerli.
    quote:

Orjinalden alıntı: boldshark

quote:

94 model 2.0 motor bi safrane sakin kullanımda şehir içi ve dışı yakıt değerleri nelerdir arkadaşlar?.Kronik bir arızası var mı bilgilendirirseniz sevinirim.Almayı düşünüyorum da

aynı aracı kullanıyorum....büyükşehir, dur kalk...km'de 40 kuruş civarı....şehirlerarası, fazla abanmadan, ara sıra klima açık şekilde, 23 kuruş civarı...

kronik arızası yok, yalnız, teyp'in çıkışı hoparlörlere yüksek geldiği için, bir süre sonra sorun çıkıyor, hoparlörleri değiştirmekte fayda var...
    süspansiyon çok yumuşak, doğal olarak konfor da çok iyi; keskin virajlara hızlı girdiğinde, savrulma olmuyor ama, araç biraz yan yatıyor (aşırı deği) ve kontrolü kolay...fakat, hemzemin geçitlerden yavaşça geçerken, hafif sağlı sollu sallıyor (otobüs gibi, zaten uzun yoldaki iniş çıkışlarda da otobüs gibi, konforlu şekilde yaylanıyor....

kronik arızayla karşılaşmadım (7 yıldır kullanıyorum)...

• quote:

Çok teşekkür ederim arkadaşım.Bi sorum daha olacak bu yakıt değerleri benzinli için mi geçerli.

rica ederim...evet benzinli için geçerli...zaten dizeller, bildiğim kadarıyla 2.2 motor
  • ALLAH RIZASI İÇİN KULLANMA KILAVUZU OLAN BİLEN GÖREN VAR MI DAHA İKİNCİ GÜN UYARI VERİYOR SERVİS BİLMEM NE MOTOR BLOKE OLDU DİYE HEP BÖYLE YAPCAKSA OLUR OLMAZ YERDE İŞİMİZ VAR, O KADAR ARADIM BULAMADIM KULLANMA KILAVUZUNU BULAN VARSA ÇOK MİNNETTAR KALACAĞIM
    İNGİLİZCE ALMANCA JAPONCASINA BİLE RAZIYIM :)
  • arkadaslar merhaba

safrane hayallerimin arabası. birgün mutlaka alacağım. aslında cok pahalı değiller ama su an safrane in atasını kullanıyorum 90 model r25 gts. bunu satarsam bir tane kesin alacağım.kulübe benide üye yaparsanız sevinirim herkse selamlar
  • mrb Arkadaşlar
    Bendede 94 model safrane var ancak bir sorunum var araba su eksiltiyor bir türlü bulamadık kaçıran yeri istanbulda çok iyi safraneden anlayan bildiğiniz usta var mı? yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
  • LPG ile kullanan var mı? LPG'ye uyumlu mu? Mesela 98 modeler karbüratörlü mü, enjeksiyonlu mu? Yani sıralı sistem mi gerekiyor, yoksa düz mü? Yaklaşık olarak ne kadar yakıyor. 2 ay içinde alablirim. Birde 2.0 olanlar ruhsatta tam olarak kaç cc olarak geçiyor. 2001cc ve üzeri farklı vergilendiriliyor biliyorsunuz. Çok soru sordum ama ne yapayım merak ediyorum. Fiyatları uygun gibi. Üstelik çok iyi donanımları var.
  • Renault safrane üretiyormu halen ?
  • safranım yok hiçde olmadı ama safranla ilgili hatırladığım en güzel şeylerden birisi hangi yıldı hatırlamıyorum 1 safrane alana 1 adet spring hediye ediyorlardı otomobil tarihinde böle kampanya yapılmamıştır :D
  • evet 2009 safrane çıkmış

SAFRANE FUNCLUB E ÜYELER ARANIYO :=)

• arkadaşlar güzel bi clup kurmuşum ama hiç ilgilenmemişim hemen bi kaç şey eklemek istiyorum bide ben safrane hastasıyım ama teknik olarak fazla bilgim yok teknik konularda yardımcı olcak arkadaslar olursa çok iyi olur
  • Vaay Safrane clup haaa
    Bizimde bi 93 model bordo safrane var Geri geri gelmek çok zor oluyo
    Tam modeli aklımda değil ama özellikler şöyle: 1450 kg, 1995cc, 135bg olduğunu biliyorum
    Yeni model safranlar hiç güzel değil en iyisi eski kasa
    Aralık 2007 den beri gelişme kat edememiş bi grup inşallah hep beraber geliştiririz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.