Şimdi Ara

SAFRANE FUNCLUB E ÜYELER ARANIYO :=) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
3
Favori
8.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • merhaba bende safrane dizel var 94 model aranıza alırsanız sevinirim bende safrane lerin bazı yedekparçaları da mevcut gerek duyan arkadaşlara temiz edebilirim.
  • arkadaşlar bende safrane 3.0 V6İ var1996 model yedek parça arıyorum sağ ön far lazım
  • ooo safrane :) hayallerimin arabası :( 2009 yazıyor doğrumu acaba yenisi mi çıkacak
  • benide ekleyin :) renaultun en sevdiğim arabları 1-concorde(şu an kullanıyorum hala taş gibi maşallah) 2- safrane yakın zmanda takasla alacağım inşallah........
    şuan renaultun ne megane da olsun ne laguna v.s bence concorde , safrane gibi konfor yok
  • arkadaslar en sonunda safrane ıma kavustum 97 model 2.0 rxe. benden onceki sahipleri baya hor kullanmış ama yavas yavas eksiklerini gideriyorum . su an cok memnunun gazda problemsiz gayet güzel gidiyor. elinde kullanım kitapçıgı olan arkadas varsa paylasabilirmi acaba. reno fransaya bile yazdım hala temin edemediler sallanıp duruyorlar.herkese safrane ile bol keyifli sürüşler
  • merhaba arkadaslar bende 98 2,0 var 1,5 yıldır bende bole gıderse sanırım bı 15 yıldaha bende gayet memnunum lpg li..ama hıc mı hıc farkedılmıyor hatta lpg de daha ıyı kacıyor:)benıde aranıza alırsanız sevınırım!resımlerıde yayınlama calısıcam umarım basarabılırım!ıyı forumlar...

SAFRANE FUNCLUB E ÜYELER ARANIYO :=)
  • s.a arkadaşlar 2,5 in kullanma kılavuzu elimde mevcut arayan arkadaşlara yardımcı olurum.
    99 model 2,5 safranım var ama otomatik şanzımanda sorunum var servisde bilgisayara bağlattım (Hız ölçüm tutarlığı) arızası veriyor bu konu hususunda yardımcı olabilecek varmı.Sağlıcakla kalın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah375

merhaba arkadaslar bende 98 2,0 var 1,5 yıldır bende bole gıderse sanırım bı 15 yıldaha bende gayet memnunum lpg li..ama hıc mı hıc farkedılmıyor hatta lpg de daha ıyı kacıyor:)benıde aranıza alırsanız sevınırım!resımlerıde yayınlama calısıcam umarım basarabılırım!ıyı forumlar...

SAFRANE FUNCLUB E ÜYELER ARANIYO :=)

maşallah güzel araba kazasız belasız sürüşler bu ara ilgi alanım oldu safrane lar

• safrane iyi araçdır fransızların almanlara kapı gibi cevabıdır istersek yaparız tarzında ama ne yazık ki tek cevabıdır pegeoutnunda 607 608 leri falan var ama safrane kadar piyasada tutunmadı sevilmedi bence safrane güzel bir araba zaten makam aracı olarak üretildiği için lüksü konforu her zaman zamanının 10 sene ilerisinde olur bu tip araçların.. safraneın tek kötü yanı parça neticede normal bir renault değil diğer renaultlarlada ibr ilgisi yok ortak parçasıda yok ustasıda az var renault servisleri bakar ama safrane nın dilinden gerçek bir safrane cı ustanın anlaması bakması lazım..

safrane lar 10-15 yaşına geldi ama hayla çoğunlukla makam aracı olarak kullanılıyor bu kadar kaliteli iyi olmasa kullanılmazdı pek sanmıyroum benim bildiğim ibr safrane var antalyada otel sahibinin aracı bir tane ankarada biliyorum bürokrat mütahati adamın her tarakda bezi var zaten o sürmüyor şöförü var o sürüyor makamı aracı oalrak kullanıyor adam aracı bir tane ankarada daha var oda makam aracı olarak kullanılıyor arabaya car theatre sistemi falan kurulmuş gayet güzel..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 29 Kasım 2010; 0:35:18 >

• Merhaba Safrane'cı arkadaşlar ben Renault model araba koleksiyoncusuyum,elimde 1/18 ölçekte Renault Safrane modeli var tam Safrane hastalarına göre ilgilenenlere duyurulur.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-maket-die-cast-model-die-cast-model-renault-safrane-1-18-tr-de-ilk-34869390/detay?
  • Beni de üye yapın! Haftaya bir safrane alıyorum İnşallah. Bi sorum var: sahibinden sitesindeki ilanlarda, 2.0 modellerinin bazılarında 'teknik detay' a tıkladığımda, MOTR GÜCÜ 107 hp diyor. Bu doğru mu, 107 hp lik safrane modeli var mı?
  • Arkadaşlar Merhaba;

2.0 J12S motorlu Safrane'a lpg montajı yaptırıp sorun yaşamayan kullanıcı varmı acaba? (sıralı sistem)
  • ztn05 Z kullanıcısına yanıt
    kronik problem hava filtresi kutusu patlar. lpg nin arabaya yapacağı her türlü zararı görmeniz mümkündür. safrane yedek parça ve tamirat işçiliği pahalı bir araçtır. lpg den yapacağınız tasarrufu bir anda yok edebilir. şahsi düşüncem çok ezilmiş safrane a binmek yorucu olabilir hatta temizini almak ve ezmek bile yorucu olabilir. temizini alın yıllarca temiz temiz binin. safrane "ucuza alayım, lpgli olsun, yakıtı az olsun, çok binerim, ayağımı yerden kessin" düşüncesiyle binilecek bir araba değildir.
  • 1997 modeli 2.0 rxe ikinci el yeni aldım benide ekleyin siz ustalardan öğrenecek çok şeyim var yardımcı olmanızı bekliyorum ilk sorum gösterge panelinde ki Sol alt da bulunan ekranı nasıl değiştiriyorum diğeri benimkini tesbih bozuk zaten orjinal değil ne önerisiniz bu teybi ekranda kanalları gösterebilirmi bir diğer sorumda gösterge panelinde sürekli serv yazıyor bu nedemek şimdilik bu kadar ama daha çok soru soracağım teşekkğrler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slm arkadaşlar bendede 2000 model 2,5 var lpg taktırmayı düşünüyorum Avrupa yakasında uzman bi isim varmı bu konuda
  • safrane ı mı sattım şimdi hyundai santa fe suv kullanıyorum ama sanırım gene safrane 2.5 rxt alıcam. benide ekleyin arkadaslar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.