bu bilgisayarlardaki fifalarda ikinci analog çalışmıyor ? ps3 deki oynanabilirlige nasıl ulaşacağım?
Bilen yok mu?
onun nedeni senin gamepadin o ayarları görmesi bunu düzeltebilirsin ama deneme yanılma yöntemiyle şöyle yapıcaksın: fifa nın kurulu olduğu yere gir data input sonra devdata ya kadar gel devdatayı notepadle aç orada default pad yazan yeri yani deadzone yazısının altındaki rakamaları bir sonraki yazıya kadar sil sonra eğer senin kol ps kolu gibiyse dual psx usb adaptor bul ve oradaki rakamları seçip sildiğin bölüme yapıştır ve kaydet sonra çık oyuna girince eğer menü seçim tuşları değişmiş ise yaptığın olmuştur ama yine olmadıysa kontrolleri değiştir yine olmadıysa devdatadan başka kol seç ve dene ben yaptım ve sağ stick çalıştırdım fazla hassas değil ama idare eder oradaki kol listesinden biri mutlaka olucaktır ben de de aynı sorun var dı benimki mesela genelde 2 \24 ile başlayanlar oluyo genelde sende bıkmadan dene bulursun kolay gelsin
Ama söyliyim ps3 deki kadar ayrıntılı bi oynanabilirlik yok... Ama doğru yaparsan sağ analogu çalıştırabilirsin