Şimdi Ara

sağ kulağım çok kötü ağrıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
3
Favori
60.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sağ kulağım çok kötü ağrıyor nasıl dindirebiliriz yatamıyorum

• akıntı oluyor mu?
    çeneni açıp kapatırken acı oluyor mu?
    son 2 hafta içinde boğazların şişti mi?

bunlara cevabın evet ise nurtopu gibi bir kulak iltihabın var acilen gitmen gerekir geçen ay başıma geldi işitme testi filan bi dünya zımbırtı yaptırdım uyuyamıyodum valla
  • akıntı yok kulak iltihabı saten war ama 7 yıl önce tedavi olmustum 2 gündür gribim bide

edit : cenemi acınca ağrı olmuyo bide su an boğazım ağrıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 18 Şubat 2008; 2:30:17 >
  • Acile git.
    Kulak gibi bir organ ihmale gelmez. Ses ve denge duyun önemliyse vakit kaybetme.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Acile git.
    Kulak gibi bir organ ihmale gelmez. Ses ve denge duyun önemliyse vakit kaybetme.

1 antibiyotk üstüne bide ağrı kesici seni keser
  • quote:

Orjinalden alıntı: K@D!R

quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Acile git.

1 antibiyotk üstüne bide ağrı kesici seni keser

Sonra sessiz cırcır ve çamaşır battı
  • Valla küçükken orta kulak iltihabı geçirmiştim (bu aralar kıllanıyorum geri mi geliyor diye ) annem sıcak havlu koyardı iyi gelirdi. Bir dene istersen, tam olarak emin değilim ama bir bak istersen netten :). Geçmiş olsun bu arada, doktoru ihmal etme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bi deneyelim hocam denemekte fayda vardır belki geçer
  • bende orta kulak iltihabı geçirmiştim çok pis ağrıyo ya katlanamıyodum doktor bi iğne yapmıştı hemen ağrısı geçti sonra 1 hafta ilaç kullandım ama o ağrıyı bi gün çektim cehenneme gittim geldim..
  • boğazlarında ki iltihap kulağına vurmuş hepsi orta kulak iltihabı oalcak diye birşey yok normal iltihapta olabilir sen yarın bi sağlık ocağına git en iyisi
  • benimde ağrıyodu 3 gün kulakık takmadım geçti kulaklık takıonmu??????
  • quote:

Orjinalden alıntı: canvaio

benimde ağrıyodu 3 gün kulakık takmadım geçti kulaklık takıonmu??????

bi oyunlarda takarım sesini cok acmam baska türlü takmıyorum kulaklık
  • İyi geceler hayırlı ramazanlar. Arkadaşlar eski bir konu ama kulak ağrısını aratırken denk geldim yazmak istedim birkaç gündür benim de fena bir kulak ağrısı ve akıntı var artık dışına da vurmuş ağrı. değdiğim yer ağrıyor. Bugün boğazım da ağrımaya başladı:S Forumun başında arkadaş demiş ya boğazda da ağrı var mı varsa kulak iltihabıdır diye. Bende var işte:( Dün dr a gittim iki tb (ağrı kesici ve antibiyotik) ve iki damla verdi hiçmi hiç iyi gelmedi. Acaba benimki de mi iltihaptır? Kötü bişey olacak diye korkuyorum:(

Edit: Buarada gittiğim dr sağlıkocagı doktoruydu. Yarın kulak burun boğaza gideceğim hastaneye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odegil -- 11 Ağustos 2010; 0:19:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: odegil

İyi geceler hayırlı ramazanlar. Arkadaşlar eski bir konu ama kulak ağrısını aratırken denk geldim yazmak istedim birkaç gündür benim de fena bir kulak ağrısı ve akıntı var artık dışına da vurmuş ağrı. değdiğim yer ağrıyor. Bugün boğazım da ağrımaya başladı:S Forumun başında arkadaş demiş ya boğazda da ağrı var mı varsa kulak iltihabıdır diye. Bende var işte:( Dün dr a gittim iki tb (ağrı kesici ve antibiyotik) ve iki damla verdi hiçmi hiç iyi gelmedi. Acaba benimki de mi iltihaptır? Kötü bişey olacak diye korkuyorum:(

Edit: Buarada gittiğim dr sağlıkocagı doktoruydu. Yarın kulak burun boğaza gideceğim hastaneye.

ee abi sonuç ne oldu bi netlik verelim kulak lar ileştimi ne ilacı verdi adlarıney iyi geldimi yazarsanız seviniriz
  • benim de sol kulağım ağrıyor 2 gündür yeni konu açmıyım diye yazıyorum.Akıntı yok,ceneyi açıp kapatınca da bi şey yok boğazlarda şişmedi ama ağrıyor
  • Arkadaslar benimde asiri bir kulak agrim var, dislerimi sikarken en kotusude uyurken asiri agriyor butun bunlarin baslangici ceneme top yememe dayaniyor ne olmus olabilir bilen biri varsa yardimci olun lutfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acile gidin arkadaşlar dötten iğneyi yitiyolar geçiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.