Şimdi Ara

Sağ Taraftaki Profilin Kaybolması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sorunma bir türlü çare bulamadım gm'e oyun içi ticket attım addonları aç kapa dedi yaptım ancak hala aynı hata belki içinizde daha önce bu sorunla karşılaşmış olanlar var ise sorunun nerde olduğunu bulabilirim.
    Dün akşam elvui yi denemek amaçlı normal client'ımı bozmamak için kopyasını oluşturdum addon tamamen ondaydı denemek için main karakterime ordan girdim daha sonra beğenmeyip normal klasörden oynamaya devam ettim.Ancak oyundaki boss'larda ve arenalarda sağ tarafta blizzardın default göstergesi kayboldu.Arenada gladius ile sorunu çözebilirim ancak raidlerde önem farzettiği için biran önce bir çözüm bulmam gerek.Resim koyuyorum.

Şimdiden yardım eden arkadaşlara teşekkürler.
     Sağ Taraftaki Profilin Kaybolması

• display seçeneklerinde mi ne "raid frame" ya da "arena frame" diye bir seçenek ile alakalıydı sanırım.
  • ''boss frame'' hangi addon oldugunu hatirlamiyorum da bi addonda vardı o dalga
  • Wowun kendi interface seçeneklerinde gerekli ayarların hepsinin doğru olduğunu kontrol et eğer hala sorun düzelmiyorsa. Tüm interface klasörünü sil. Düzelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.