Arkadaşlar klasör içindeki resimmüzik video vs.. sağ tıklayınca maus imleci donuyor dönüyor gözüküyor sonra özellikler kısmı açılmıyor. Tekrar sağ tık yapınca o klasörü kapatıyor. Masaüstünde sağ tık yapınca sorun yok,bilgisayarım geri dönüşüm kutusu veya klasörlerde sağ tık yapınca sorun olmuyor,sadece öğelerde sorun var :/ ? Bilgisayarımı eset smart securuty 8 ile taradım virüs falan yok,gayet normal :/
''Yeniden bir önceki ekrana gelmiş olmamız gerekiyor. Burada "Nesnelerin ve alt kapsayıcıların sahiplerini değiştir" ve "Tüm bağımlı nesne izin girdilerini bu nesneden devralınabilen izin girdileriyle değiştir" kutucuklarına da tıklamamız gerekiyor. Tıkladıktan sonra "Tamam"a da basabilir ve bu sayfayı kapatabiliriz.'' kardeşim ben bunu daha öncede denedim yukardaki adıma gelince tamama basıyorum uyarı geliyor evet diyorum ''shellfolder üzerindeki yetki değişiklikleri kaydedemiyor. Erişim engellendi.'' diyor. ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme