daha dorusu eklenebilio mu. gönder kısmına bluetoth eklicem de
Dostum c:\Documents and Settings\[kullanıcı ismi ne ise onu gircen]\send to klasörüne eklemek istediğin şeyin kısayolunu ekle. Yalnız send to klasörü gizlidir önce klasör seçeneklerinden gizli klasörü göster seçeneğini seçmen gerek saygılar
Gönder bölümüne değilde sağ tuşa basınca çıkan direk ekrana birşey ekleyebiliyor muyuz ?
Vardır mutlaka bir yöntemi. Registry'i karıştırmak lazım biraz.
Göndereceğin şey bir klasör veya belirli bir dosya formatıysa kolay, ama tüm nesnelerde çıksın diyosan onu bilemem. Şöyle yapıyosun... 1-Başlat->ayarlar->denetim masası 2-Klasör seçenekleri ni aç 3-Dosya türleri sekmesine gel 4-Klasör için eklemek istiyosan klasörün üstüne tıkla ve gelişmiş de. 5-Oradan yeni yi seç ve çalıştırmak(sağ tuş menüsüyle) istediğin programı seç. Sonra da tamam de. Bu kadar. yalnız dikkat windowsun burada bir bug ı var dikkatli ol. Bir programı ekledim geri silemedim ve malum format... İşine yarayacak şeyi ekleyip çok kurcalamazsan(ben kurcaladım çünkü) sorun çıkmaz
Stardock Right Click diye bir program var işinizi görür bilmem.
RightClick, bir fare editörü. RightClick ile farenizle sağa tıkladığınızda çıkan menüleri düzenleyebiliyorsunuz. Sağ tıkladığınızda o liste de nelerin çıkmasını istiyorsanız oraya yerleştiriyor ve böylece daha hızlı bir erişime sahip oluyorsunuz. Sağ tık menüsüne isteseniz web sitelerinin bile adreslerini koyabilirsiniz. Bu şekilde istediğiniz web sitesine daha rahat ulaşabilirsiniz. Ayrıca çeşitli skinlerde içinde mevcut. Ama sadece Masaüstü sağ tık menüsünde geçerli.
bu şekilde de program açıklaması var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme