Şimdi Ara

Sagemcom Digiturk Plus IQ (110. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.807
Cevap
31
Favori
242.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://store.donanimhaber.com/5e/d2/42/5ed2421a50845403d61de694b58015ae.png
    Humax

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://store.donanimhaber.com/f8/7f/e6/f87fe6c4829d0176052fbe7edfea4ff6.png
    Humax

• Merhaba arkadaşlar,

Digitürk PWR cihaz kullanıyordum. 1 sene önce üyeliğimi başlatırken Segecom Plus IQ cihaz istediğimde aylık 15 TL ücreti olduklarını söylemişlerdi ve bende almamıştım. Şimdi taahuut sonuma geldi. Yeni teklif aldım ve bu cihazı 1 sene ücretsiz istedim. Ve verdiler. Hemen Digitürk bayi aradı akşama doğru dekoder değişimi için geleceklerini söylediler.

Sizi sormak istediğim soru şu ; gelen dekoderde neye dikkat etmem gerekiyor. En son çıkan dekoderi istiyorum. Seri numarası ve görüntüsü nasıl olmalı ?
  • VOD dan film izlemek dizi izlemek işkencee olduu çook yavaş takılıyor hep

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar digitürk taahhütüm 3 ocakta sona eriyor. Ben sadece türksat kanallarını izlediğim için digitürk üyeliğini uzatmayı düşünmüyorum ancak 2 senedir sagemcom plus ıq kutuya alıştığım için şimdi onun işlevini görecek (dahili hard disk, kaydetme, ileri-geri sardırma) bir uydu receiver arıyorum. Bu şekilde aylık platform ücreti olmayan, bir defa kutu ücreti verdikten sonra türksat çanak antenle ömürlük izleyebileceğim bir receiver tavsiye edebilecek olan var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGuardian

VOD dan film izlemek dizi izlemek işkencee olduu çook yavaş takılıyor hep

Hocam ben dün bir film izledim hiç takılmadı. Bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Future_King

Merhabalar,

Bugün evde yokken talep ettiğim 6101 cihazı kurdular ve kurulumdan sonra telefon ile bilgi verdiler. Teknik servis bana şu an çalıştığını ama şu an yazılımın güncellendiğini ve sonrasında çalışmayabileceğini söyledi. Sebebi ise projektör ve amplilerde çalışmayabiliyor çoğu zaman dedi.
    Eve geldim ve açtım. ses var görüntü yok, ara ara 1 sn gelip gidiyor tekrar... kutuyu ampliden söküp direk tv ye bağlayınca çalışıyor.
    sistem özelliklerim:
    ampli Pioneer Sc-2024 ( yeni bir model sayılır )
    Projektör: Epson Tw9200w
    Tv: Samsung Ue55es7000
    sizce amplinin uyuşmama ihtimali var mıdır?
    Yarın tekrar servisi arayacağım, sinir oldum.
    Uzun zamandır iq vs eski kutuda harika çalışıyordu aynı sistemle, sözde yeni cihaz!!!

Hocam aynı problemi ben de yaşadım. Cihazı iade edip eskiye döndüm malesef. Siz ne yaptınız, sorun cozulduyse tekrar Sagemcom almak istiyorum. Benim cihaz Epson tw6100

• bjkali kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin cihazın markası nedir?

Ayrıca 1 sorum daha var. Taahhüt bitti ve hediye ettiler. Tamam güzel kayıt etme ileri geri sarma ama merak ettiğim tivibu daki sorun bunda var mı?

Olay şu, tivibu da sadece açık olan kanalda açık olduğu süre boyunca geri alabiliyoruz, mesela atv yi 1 dakika önce açtıysanız sadece 1 dakika geri gitmeye izin veriyor. Superonline tv ise herhangi kanalı ne zaman açarsan aç 12 saat geri alabiliyor. Digiturk nasıl bu konuda tivibu gibi mi superonline gibi mi ?

• JusT_SmiLe kullanıcısına yanıt
    tivibu gibi aynı dedıgın gıbı actıgın kanal anında kaydetmeye baslıyor
    ama ayrıyetten ıstedıgın kanalı ıstedıgın saatte kaydet emrı olustrabılır kaydedebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusT_SmiLe

Hocam sizin cihazın markası nedir?

Ayrıca 1 sorum daha var. Taahhüt bitti ve hediye ettiler. Tamam güzel kayıt etme ileri geri sarma ama merak ettiğim tivibu daki sorun bunda var mı?

Olay şu, tivibu da sadece açık olan kanalda açık olduğu süre boyunca geri alabiliyoruz, mesela atv yi 1 dakika önce açtıysanız sadece 1 dakika geri gitmeye izin veriyor. Superonline tv ise herhangi kanalı ne zaman açarsan aç 12 saat geri alabiliyor. Digiturk nasıl bu konuda tivibu gibi mi superonline gibi mi ?

Merhaba, benim cihazın markası Sagemcom.

Digiturkte sistem şekilde çalışıyor; kanalı açtığınız an'a kadar geri alabiliyorsunuz. Yani daha öncesini geriye sardıramıyoruz.
  • Merhaba,

HY6101 IQ Plus cihaza 35 Mb fiber modemden ethernet (Cat6) kablo ile bağlı. Yazılımın versiyonu 4.8.3.

Sorunum şu; cihazı açınca ön paneldeki ethernet ışığı sürekli yanar durumda. Portaldan film veya dizi izlerken ilk 15-20 dk sonra yeşil ethernet ışığı 1 sn için sönüp tekrar geliyor ama yayın kesilmiyor. Fakat yaklaşık 30. dakikadan sonra anlık kesintiler artmaya başlıyor ve sonunda ışık tümden söndükten 1 dakika sonra yayın donuyor. Ethernet ışığının yeniden yanması için cihazı yeniden başlatmak veya güç kablosunu çıkartıp takmak gerekiyor.

1 saatlik bir diziyi bile izlemek için en az 3 defa bu işlemi yapmak çok sıkıntılı.

1) Forumda okuduğum kadarı ile donmalar arada oluyor, bendeki gibi sık olan var mı?
    2) Bazı arkadaşlar cihazdaki internet hızı 4-5 Mb ise normaldir yazmış. DT receiver üzerindeki hızı nasıl ölçüyorsunuz?
    3) Cihazı fabrika ayarlarına döndürdüm ama aynı sorun devam ediyor. Cihazda arıza olduğunu düşünüyorum. DT arayıp değiştirmemi önerir misiniz, hangi marka model tavsiye edersiniz?

Cevaplarınız için çok teşekkürler,
  • Teşekkürler

• dasarum D kullanıcısına yanıt
    Aynı problem bende de var hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,6101 cihazimda online işlemlerden olusturdugum kayıt emirleri cihaz tarafından algılanmamaktadır. Bununla ilgili sorun yasayan kimse var mi ?Cihaz kumandadan oluşturulan kayıtları yapmaktadır.

• striderofmiddleearth kullanıcısına yanıt
    Bugün DT aradım, her şeyi tek tek anlattım fabrika ayarına döndüm yine düzelmedi deyince servis gönderelim dediler.
    Servis geldi, cihazı kontrol etti, sorunları gördü, cihazı değiştirdiler. Cihazın kurulumu bitip son güncellemeleri aldıktan sonra 2 saat boyunca film izledim,
    ne bir donma, takılma yok. Ethernet ışığı bırakın sönmeyi, saatlerdir titremedi bile. Belli ki sorun cihazdaymış.
    Sizin adınıza sevindim hocam peki ücret aldılar mı?

• striderofmiddleearth kullanıcısına yanıt
    Hayır ücretsiz değişim yapıldı. Zaten ilk merkezle konuştuğumda "servis cihazda sorun olduğunu tespit ederse ücretsiz değişim yapacak" dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasarum -- 1 Şubat 2016; 12:14:39 >
    Normalde servis adımını para ile atıyor.
    Ama sizin probleminizi çözmek için olması gerektiği gibi davranmış ama bizleri şaşırttı.
    Tamamdır bende hallettim

• Değerli Test Kullanıcımız,

02.02.2016 Salı günü itibariyle Digiturk Plus IQ kutulara yeni yazılım çıkıldı.

Ver. 5.0.8 yazılımı ile eklenen/düzeltilen özellikler:
    --------------------------------------------------------------------------------------------------
    - Eşlenik Cihaz (Companion Device) üzerinde TV ekranında video oynatma özelliği eklendi.
    Eşlenik Cihaz Video Oynatma Özelliği nedir? : Digiturk Plus IQ uydu alıcınızın aynı lokal ağ üzerinde bulunan eşlenik cihazınızın (mobil, tablet) eşlenmesiyle birlikte daha önceki yazılımla birlikte gelen kumanda kullanım özelliğine ek olarak “Dilediğin Yerde” uygulamasında yer alan içeriklerin eşlenik cihaz üzerinden TV ekranına gönderilip izlenmesini sağlayan özelliktir.

NOT: Bu özellik “Dilediğin Yerde” uygulamasının güncellenmesi ile birlikte kullanıma hazır hale gelecektir. Uygulama güncellemesi yapıldıktan sonra, bu özelliği test edip kullanabilmek için ayrıca siz değerli test kullanıcılarına bilgilendirmede bulunulacaktır.

- Uydu alıcısı otomatik restart mekanizması özelliği eklendi.
    Uydu alıcısı otomatik restart mekanizması nedir? : Digiturk Plus IQ uydu alıcınızın yazılımından farklı bileşenlerinde oluşabilecek kilitlenme, tepki vermeme vb durumların cihazınız tarafında otomatik olarak algılanıp, problemin çözümü için yeniden başlatılmasını sağlayan mekanizmadır.

- DVDigi menüsünde yer alan içeriklerin sayısının artması durumunda detay bilgi ekranın boş gözükmesi problemi giderildi.
    - DVDigi ve Önerilenler menüsünde nadiren posterlerin gözükmeme problemi giderildi.
    - Görüntü ayarlarında 4:3 formatında yaşanan problem giderildi.
    - “Dilediğin Zaman” ve “Digiturk Çocuk” uygulamasında Masal kategorisinde yer alan içeriklerin sonuna kadar izlenmesi durumunda otomatik olarak bir sonraki bölüme geçebilme özelliği eklendi.
    - Subtitles are now displayed if we change Subtitle Language on a channel which has not subtitle.
    - Bazı küçük hatalar çözüldü, iyileştirmeler yapıldı.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.