Şimdi Ara

Sagemcom Digiturk Plus IQ (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.807
Cevap
31
Favori
242.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Digitürk Plus üyesiyim, Pazar günü MH den aradılar, Hiçbir ek ücret ödemeden Digitürk IQ ya geçiş yapmamı istediler,
    Faturamda hiçbir artış olmayacağ sözü verdiler !!!
    Ben de kabul ettim ve Bu akşam servis gelip kurulum yapacak.
    Modem TV ye yakın, Kablosuz kullanmayacağım..
    İzlenimlerimi yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demayc -- 9 Nisan 2013; 11:38:54 >
  • Son yazilimla bircok duzeltme - iyilestirme yapildi ancak sorunsuz bir alet degil Sagemcom. Zamanla daha da stabil hale getirilecektir mutlaka. Pace'in ilk zamanlardaki performansini hatirlayinca ne kadar cok yol alindigini idrak ediyor insan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 9 Nisan 2013; 13:05:40 >
  • Biraz sabir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıkıntıları istekleri bana atın pm ile ben mail olarak iletim argeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

sıkıntıları istekleri bana atın pm ile ben mail olarak iletim argeye

ADAMSIN ADAM ADAŞIM Temsilcimizsin Takipciniz
  • İq uygulamalarına yeni eklenmesi planlanan uygulama var mı? Mesela lig tv uygulaması gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gekren

İq uygulamalarına yeni eklenmesi planlanan uygulama var mı? Mesela lig tv uygulaması gibi

Zaten ligtv var iq da. Tüm programlar ve maç özetleri v.s...
  • uygulama olarak mı yoksa tekrar izle seçeneğinde mi? bende uygulama olarak vikipedi twitter facebook picasa var sadece.
  • quote:

uygulama olarak mı yoksa tekrar izle seçeneğinde mi? bende uygulama olarak vikipedi twitter facebook picasa var sadece.

Uygulama olarak yok mevcutta
  • quote:

Orijinalden alıntı: altinbas07

quote:

uygulama olarak mı yoksa tekrar izle seçeneğinde mi? bende uygulama olarak vikipedi twitter facebook picasa var sadece.

Uygulama olarak yok mevcutta

o zaman tekrar izle seçeneği içerisine bakarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch
    VOD'a uydudan filmler geliyor mu? Pace cihazımda bu şekilde çünkü. Durduk yere kotamı harcasın istemiyorum.

Bugün kontrol ettiğimde VOD dediğimiz DIGIAKTİF'e 1 tane film yüklenmiş. Birçok film var ama onlar internet üzerinden izleniyor. Tahminim ya da temennim DIGIAKTIF'e biraz daha film vs yüklenecektir.
  • Arkadaşlar, Youtube'den video ya da internet üzerinden dizi vs. izlerken görüntü kalitesini değiştirebiliyormuyuz?
  • arkadaşlar benim benim iq da digiaktif tuşuna basınca lig tv uygulaması çıkmıyor ve lig tv m var. sadece twitter face wikipedi picasa ve youtube var. herkesde mi öyle
  • Dün itibari ile kurulum gerçekleşti PLUS+IQ.. Kafama takılan sorunlar olursa yardımcı olursunuz artıkın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: demayc

Digitürk Plus üyesiyim, Pazar günü MH den aradılar, Hiçbir ek ücret ödemeden Digitürk IQ ya geçiş yapmamı istediler,
    İzlenimlerimi yazarım.

hiç bir ek ücret ödemeyeceğinize göre sinema ya da spor paketine üyesiniz değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

sıkıntıları istekleri bana atın pm ile ben mail olarak iletim argeye

@invisible

arkadaşım ben 11 senelik digitürk plus mülkiyeti bana ait aile paketi üyesiyim.ödemelerim de otomatik ödeme..sinema veya spor paketine geçmeden bu cihazı alabilirmiyim? bazı arkadaşlara bu cihaz hiç bir ek ödemeden veriliyor..bir de pace cihazı zamanında para vererek aldık ..yardımların için şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 10 Nisan 2013; 10:19:06 >
  • quote:

arkadaşlar benim benim iq da digiaktif tuşuna basınca lig tv uygulaması çıkmıyor ve lig tv m var. sadece twitter face wikipedi picasa ve youtube var. herkesde mi öyle

Benim IQ dün akşam bağlandı, Maalesef bende de durum aynı, LİG TV yok..
    Ben de Online dan canlı destek ile fırsat bulursam sorarım diye düşünüyordum, demek ki herkes aynı ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: ati39

quote:

Orijinalden alıntı: demayc

Digitürk Plus üyesiyim, Pazar günü MH den aradılar, Hiçbir ek ücret ödemeden Digitürk IQ ya geçiş yapmamı istediler,
    İzlenimlerimi yazarım.

hiç bir ek ücret ödemeyeceğinize göre sinema ya da spor paketine üyesiniz değil mi ?

Çocuk ve Spor paketi üyesiyim, 1 aydır da indirimlerle aldığım Lig TV üyesiyim.
    Sanırım onun için hiçbir ücret istemediler diyeceğim ama, Plus kullanan ya da IQ almak isteyenlerden ne kadar Ücret istiyorlar bilmiyorum.
  • IQ da beğenmediğim bir durum da, Guide (Rehber) bölümü..
    O ne gıcık renkler, kocaman satırlar..
    Plus kutu da tek satırlık siyah-beyaz renkler ile daha düzgündü.
    Bunlar değiştirilebiliyor mu arkadaşlar, dün akşam bağlandığı için çok kurcalayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demayc -- 11 Nisan 2013; 11:09:06 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.