Şimdi Ara

Sagemcom Digiturk Plus IQ (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.807
Cevap
31
Favori
242.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MEVLANA CELALETTİN

quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Arkadaşlar ben daha önceki üyeliklerimi hep bu şekilde yaptım.bayiden aktive eder eve gelir takar izlerim...
    Şimdi bu cihazın Kurulumu zormu yani teknik servisin eve gelmesi kesinlikle gereklimi.?? bunu öğrenmek istiyor
    um.

Gayet kolay normal uydu gibi

Teşekkürler.Bugün pazar olduğu için bayiler kapalıydı burda,yarın bir arayıp detaylı bilgi alacağım.daha önce dt9102 hd cihaz kullandım kanal geçişleri çok yavaştı !!İnşallah bu cihaz öyle değildir..Ayrıyeten bu cihazın menü görüntüleri hoşuma gitti bilmiyorum siyah renk i çok severim ,genellikle karanlıkta tv ye baktığım için gözde yormaz diye düşünüyorum.

O yüzden bu cihazı mutlaka alıp kullanmalıyım..Vod içerikte benim için önemli çünkü bir flim paketine ücret ödüyorsam her flimi izlemem lazım .o yüzden Plus kutu tam ideal .
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar ben daha önceki üyeliklerimi hep bu şekilde yaptım.bayiden aktive eder eve gelir takar izlerim...
    Şimdi bu cihazın Kurulumu zormu yani teknik servisin eve gelmesi kesinlikle gereklimi.?? bunu öğrenmek istiyor
    um.

Teşekkürler.Bugün pazar olduğu için bayiler kapalıydı burda,yarın bir arayıp detaylı bilgi alacağım.daha önce dt9102 hd cihaz kullandım kanal geçişleri çok yavaştı !!İnşallah bu cihaz öyle değildir..Ayrıyeten bu cihazın menü görüntüleri hoşuma gitti bilmiyorum siyah renk i çok severim ,genellikle karanlıkta tv ye baktığım için gözde yormaz diye düşünüyorum.

O yüzden bu cihazı mutlaka alıp kullanmalıyım..Vod içerikte benim için önemli çünkü bir flim paketine ücret ödüyorsam her flimi izlemem lazım .o yüzden Plus kutu tam ideal .

Sagem kutu yeni yazilimdan sonra biraz sapitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

um.

Ay sonunda yeni yazılım geleçekmiş Arge söylemiş ,sorunları iletiyorlar arkadaşlar ,mutlaka düzelir ilerde.Beklerim !!!!!!
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

um.

Ay sonunda yeni yazılım geleçekmiş Arge söylemiş ,sorunları iletiyorlar arkadaşlar ,mutlaka düzelir ilerde.Beklerim !!!!!!

Hayirlisi bizde bekleyelim bakalim

• quote:

Orijinalden alıntı: invisible

2 yayını aynı anda kaydediyor. Fakat ikinci yayını izlemek zorunda kalırsınız. Yaşadığımız sıkıntı lnb kaynaklı olabilir düşüncesindeyim. Gelişmiş kurulumda tuner sevilerine bakar mısın kardeşim.

Seviye 46 ve50

• Bende hd plus 7100 kutu var. Bu sagem 6100 kutusuna geçmeyi düşünüyorum. Yarın kuracaklar. Görüntü kalitesi SD ve HD yayında bu iki kutuyu kıyaslarsak hangisi daha kaliteli görüntü sunuyor? 7100 de sıkıntı zaman zaman kendi kendine açılıp kapanmaya başlaması. Böyle olunca da kutu değişimi gerekiyordu. 6100 daha sorunsuz denilebilir mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MGÜ

Bende hd plus 7100 kutu var. Bu sagem 6100 kutusuna geçmeyi düşünüyorum. Yarın kuracaklar. Görüntü kalitesi SD ve HD yayında bu iki kutuyu kıyaslarsak hangisi daha kaliteli görüntü sunuyor? 7100 de sıkıntı zaman zaman kendi kendine açılıp kapanmaya başlaması. Böyle olunca da kutu değişimi gerekiyordu. 6100 daha sorunsuz denilebilir mi?

Sagem plus hepsinden iyi deniliyor ,cihazda 1080p özelliği var (birde cihazda sd yayını düzelten teknoloji var),Yalnız cihaza yüklenen son yazılımla sorunlar çıkmaya başlamış ,hatta iade edenleri gördüm.

Bence sabretip ay sonunda yeni yazılım verilecekler ve tüm sorunlar giderilecektir.not:dt arge çalışıyor bu konuda.
  • quote:

quote:

Bende hd plus 7100 kutu var. Bu sagem 6100 kutusuna geçmeyi düşünüyorum. Yarın kuracaklar. Görüntü kalitesi SD ve HD yayında bu iki kutuyu kıyaslarsak hangisi daha kaliteli görüntü sunuyor? 7100 de sıkıntı zaman zaman kendi kendine açılıp kapanmaya başlaması. Böyle olunca da kutu değişimi gerekiyordu. 6100 daha sorunsuz denilebilir mi?

Sagem plus hepsinden iyi deniliyor ,cihazda 1080p özelliği var (birde cihazda sd yayını düzelten teknoloji var),Yalnız cihaza yüklenen son yazılımla sorunlar çıkmaya başlamış ,hatta iade edenleri gördüm.

Bence sabretip ay sonunda yeni yazılım verilecekler ve tüm sorunlar giderilecektir.not:dt arge çalışıyor bu konuda.

Cihazı yarın alsak bu güncellemeyi kendi yapamıyor mu? Sonuçta internete bağlı bir cihaz

• tabii cihaz yapacak ''' internetle alakası yok ,siz cihazı devamlı izlemediğinizde standby da bırakın ,yani fişi hiç çekmeyin zamanı gelince cihaz güncellencektir.
  • quote:

tabii cihaz yapacak ''' internetle alakası yok ,siz cihazı devamlı izlemediğinizde standby da bırakın ,yani fişi hiç çekmeyin zamanı gelince cihaz güncellencektir.

Bu durumda ay başını beklemeye gerek yok herhalde değil mi? Yarın kurdurayım bu sagem plus kutuyu..Görüntü daha net ise bu bile önemli bir sebep değişim için. Umarım 7100 ve 9100 den daha iyidir.. Katkınız için teşekkürler sn lene.

• Şu 1080 p ve 1080 i ne anlama geliyor?? 1080 tamam da i ve p ne anlama geliyor?

• quote:

quote:

tabii cihaz yapacak ''' internetle alakası yok ,siz cihazı devamlı izlemediğinizde standby da bırakın ,yani fişi hiç çekmeyin zamanı gelince cihaz güncellencektir.

Bu durumda ay başını beklemeye gerek yok herhalde değil mi? Yarın kurdurayım bu sagem plus kutuyu..Görüntü daha net ise bu bile önemli bir sebep değişim için. Umarım 7100 ve 9100 den daha iyidir.. Katkınız için teşekkürler sn lene.

Şu 1080 p ve 1080 i ne anlama geliyor?? 1080 tamam da i ve p ne anlama geliyor?

Evet siz kurdurun kullanın ,yazılım geldiğinde zaten cihaz güncellemesini alacaktır.
    1080p (Full hd) terimi açıklaması çok uzundur ,forumda konusu var örneklerlen araştırınız.bulursunuz..

siz yarın kurduracaksanız ,yarın detaylı incelemenizi bekliyorum burdan.resimde eklerseniz sevinirim.

http://forum.donanimhaber.com/m_46742619/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lene -- 16 Nisan 2013; 19:59:42 >
  • quote:

Şu 1080 p ve 1080 i ne anlama geliyor?? 1080 tamam da i ve p ne anlama geliyor?

1080p daha kalitelidir. p progressive, i interlaced'in kısaltmasıdır.
    1080i de 1920x1080 hd görüntüde 1080 adet yatay çizgi aynı anda gösterilmez. 1080 yatay çizgi sıra numarası tek ve çift olanlar diye iki ayrılır. Görüntü oluşuken bir tekler, bir çiftler gösterilir. Yani her seferinde 540 çizgi gösterilir. Beyin görüntüyü tamamlar gibi olur. 1080p de ise here seferinde tüm çizgiler gösterilir. Bu yüzden de daha net bir görüntü oluşur. Görüntü taşıma maliyeti yaklaşık iki kat artar.
  • Bu akşamüstü sagem 6100 kuruldu. 1080 i bu da 1080 p değil..

• ayarlardan 1080p yap
  • quote:

ayarlardan 1080p yap

Bir denedim nereden ayarlanacağını bulamadım

Tv nin ayarlarından mı digikutunun ayarlarından mı??

Digikutu ayarlarında seçemeği bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MGÜ -- 17 Nisan 2013; 20:35:29 >
  • quote:

quote:

ayarlardan 1080p yap

Bir denedim nereden ayarlanacağını bulamadım

Tv nin ayarlarından mı digikutunun ayarlarından mı??

Digikutu ayarlarında seçemeği bulamadım

1080 p yaptım

• Hadi hayırlı olsun .izlenimlerini paylaş bizimlen bekliyoruz.

• O kadar bekledik en son güncelleme ile kutu eskisine göre daha kötü oldu.

Bir kere youtube videoları sabit oldu. Önceden HD'si varsa HD'sini oynatırdı şimdi direkt SD'ye benrzer oynatıyor.

Tıkanmalar çok olmaya başladı. Benim eski PLUS kutuma benzedi vallahi.

Zaman zaman , misal youtube'da kitlenip kalıyor. Fişini çekmek zorunda kalıyorum.

Bu arada madem uygulama portal'ı var, bazı uygulamalar eklenmesi iyi olabilir (dropbox-skydrive- flickr vb)

Ayrıca twitter ve facebook uygulamaları hayatımda gördüğüm en kötü uygulamalar. Onların da elden geçmesi iyi olacak.
  • Youtube uygulamasında login olamamak çok saçma. Her seferinde kumandadan kelime gir arat vs.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.