Şimdi Ara

Sagemcom Digiturk Plus IQ (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.807
Cevap
31
Favori
242.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: altinbas07

Arkadaşlar;
    Youtube'da Paylaşılmış bir videohttp://www.youtube.com/watch?v=vLAQcVSbkGI NE KADAR iyi yayın veriyor diyor arkadaş

Videodaki beyfendi sonda diyor ya ,bu test miş bizede paraylan veriyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

quote:

Arkadaşlar;
    Youtube'da Paylaşılmış bir videohttp://www.youtube.com/watch?v=vLAQcVSbkGI NE KADAR iyi yayın veriyor diyor arkadaş

Aynen valla doğru söylüyor artık digiturk çekilir dert değil sorunu halledip kapattırcam bende artık yoruldum bu soysuzlardan neymiş sistem
    Otomatik uzatmışmış mayıs 4 arayın ayarlarız dediler
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar;

Aynen valla doğru söylüyor artık digiturk çekilir dert değil sorunu halledip kapattırcam bende artık yoruldum bu soysuzlardan neymiş sistem
    Otomatik uzatmışmış mayıs 4 arayın ayarlarız dediler

Bence bekleyin ayın sonunda yeni yazılım verilecek. Arge tüm sorunları biliyorlar biraz sabır bende bağlattıracaktım ama şuam bekliyorum yeni yazılımı. Aslında bu cihaz bi ara tam randımanlı çalışıyordu sonrada bozuldu. Mutlaka düzelecektir yada komple toplayıp geri yollayabilir sageme. Aslında yazdık kaç defa Humax plus cihazlar harika maalesef bu cihazlar pahalı geldi işin ucuzuna kaçıp sagemle anlaştılar ee ucuz etin yahniside böyle olur işte.

• Arkadaşlar;
    Digiturk Plus IQ cihazım 1haftadır sorunsuz çalışıyordu IQ ile yani etherneti taktımmı net görünüyordu 2 gündür fark ettim
    Eth. ışığı yanmıyordu bağlantı testi yaptım Kablonuzu kontol edin modemi açıp kapatın diyor nedendir.?
    Düzelirmi ve TPLİNK Acces poınt router yoksa Digiturk Arayayım.? Düzelmesi için.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 26 Nisan 2013; 13:51:07 >
  • Önümüzdeki hafta verilir sanırım yeni yazılım bakalım sorunlar hallolmuştur inşallah

• Ben de geçen hafta plus'tan iq'ya geçiş yaptım. Cihaz iyi hoş görünüyor ama kayıt yapılırken iq portaldan bir şey izlendiğinde kilitlenebiliyor. ayrıca menüleri, rehberi falan çok kötü. Eski cihazımızda rehberde gezinirken köşede tv izlenebiliyordu. Şimdi rehber manda gözü gibi bütün ekranı kaplıyor ve arka planda bir şey görünmüyor. Şeffaflığı arttırdığım zaman da yazılar kayboluyor. Hepsini sineye çektik ama "Zaman bazlı kayıt"'a isim verilememesi çok fena. Bunun nasıl yapıldığını bilen varsa lütfen yazsın. Umarım yeni gelecek güncelleme ile biraz daha derli toplu bir cihaz olur.
  • Ben de yaklaşık 2 haftadır plus iq cihazını kullanmaktayım. Bende kilitlenme sorunu hiç olmadı. Bana göre en büyük sorun, eski plus cihazda VOB içine kaydedilen filmi izlemeye ara verdiğimde sonra tekrar izlediğimde kaldığım yerden başlat fonksiyonu vardı. Bunda ise yok illa kaldığınız yerin süresini bir yere not alacaksınız sonra oradan manuel başlatacaksınız. Yine eski plus cihazda VOB içine Digiturk tarafından eklenen filmlerin görüntüleri çok daha kaliteliydi. Bunda internet üzerinden izlenen filmler takılmasın diye midir nedir herhalde daha düşük çözünürlükte veriliyor ve onunda görüntü kalitesi oldukça kötü oluyor. Menü ise çok kötü koca koca yazılar sanki gözü görmeyenler için hazırlanmış. Sonuç olarak cihaz kanal geçişleri hızlı, kilitlenme, ısınma, ses vb. yok. Fakat menü kötü ve internet üzerinden izlenen filmlerin görüntüleri kalitesiz ve kaldığım yerden başlat fonksiyonu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavsar -- 28 Nisan 2013; 10:23:40 >
  • Yarından itibaren eski Pace plus kutuma geçiyorum ve teknik servis için yönlendirme istiyor olucam yarın...
    Alışamadım arkadaş yaa @mavsar arkadaşında dediği gibi eksisi çok tamam görüntü iyi amaa.
    İkiside aynı hantallıkta
  • quote:

Yarından itibaren eski Pace plus kutuma geçiyorum ve teknik servis için yönlendirme istiyor olucam yarın...
    Alışamadım arkadaş yaa @mavsar arkadaşında dediği gibi eksisi çok tamam görüntü iyi amaa.
    İkiside aynı hantallıkta

Bekle hocam bekle diyoruz size anlamıyoesunuz yeni yazılım gelecek

• quote:

quote:

Yarından itibaren eski Pace plus kutuma geçiyorum ve teknik servis için yönlendirme istiyor olucam yarın...
    İkiside aynı hantallıkta

Anlıyorum dostumda bunların bu müşteri anlayış POLİTİKALARI bıktırdı artık AZ önce MH görüştüm şimdilik izleyin vs.
    Diyorlar ama ne bileyim üstad düzelirse iyi olur ama benim sabrım kalmadı Router cihazımı 3kez tanıttım kendi kendine cihaz;
    Tanımıyor ve Eth. ışığı yanmıyor
  • quote:

quote:

quote:

İkiside aynı hantallıkta

Anlıyorum dostumda bunların bu müşteri anlayış POLİTİKALARI bıktırdı artık AZ önce MH görüştüm şimdilik izleyin vs.
    Diyorlar ama ne bileyim üstad düzelirse iyi olur ama benim sabrım kalmadı Router cihazımı 3kez tanıttım kendi kendine cihaz;
    Tanımıyor ve Eth. ışığı yanmıyor

Valla seni çok yoruyorsa değiştirdir gitsin yada çoksabırlı ol derim.

• quote:

quote:

Arkadaşlar;

• sanıyorum tek sorunsuz ve mutlu izleyen ben varım. özellikle tekrar izle de pepee ve dizilerimin olması super bir şey oldu. her seferinde kayıt göndermek zorunda kalmıyorum. ayrıca bana bağlanan tplink router için servis çekmez dediyse de sorunsuz kullanıyorum 1 ayı geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gekren

sanıyorum tek sorunsuz ve mutlu izleyen ben varım. özellikle tekrar izle de pepee ve dizilerimin olması super bir şey oldu. her seferinde kayıt göndermek zorunda kalmıyorum. ayrıca bana bağlanan tplink router için servis çekmez dediyse de sorunsuz kullanıyorum 1 ayı geçiyor.

Sizin TP-LİNK router modeli nedir dostum.? Benimki 1haftadır sorunsuzdu yine gitti görmüyor plus ıq cihazı ethernet ışığı yanmıyor.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 29 Nisan 2013; 16:04:07 >
  • Rehber kisminda cok buyuk puntolar kullanildigi icin acikcasi hala alisamadim ama rehberin yuklenmesinde hicbir sorun yok, bu guzel. Pace de birkac gun sonar ne var diye bakmak istediginizde yuklenmesi problem oluyordu cogu zaman
  • Az önce bayiyi aradım elinde 4 tane varmış. Gel diyor güzel kampanyalarımız var yardımcı olurum. Ama kararsızım bilmiyorum ne yapsak

• Birde bayi internet gerekli diyor kullanman için bu ne şimdi. Tamam IQ için gereklidi. Kanalları izlemek için değilya.
    Ne yani interneti olmayan kullanamayacakmı anlamadım gitti.

• Arkadaşlar;
    Az önce Digiturk MH aradı ve bugün en geç yarın YENİ YAZILIM geleceğini iletti bende forumdan haberim var dedim
    Neyse;
    Benim sorunumu izah ettim Digiturk Plus IQ cihazım Sürekli hata kodu veriyor ETHERNET ışığı bi yanıp bi sönüyor bazen
    Gelmiyor ve şu son 1haftadır IQ uygulamalara giremiyorum seç izle giremiyorum dedim 1yıl Hediye ettiniz aman kalsın bu
    Sizde eski cihazımı takın Pace Plus bundan iyidi dedim zırt bırt router ile net mi tanıtcam ben dedim siz değerli
    Müşterimiz böyle düzenli ödemelerinize devam ettikce Size 1yıl daha Hediye veririz dedi Ücretsiz teknik servis yolluyorum
    Yeni cihaz taksınlar dedi sağolsunlar...
    Ve son olarak kafalarına göre uzattıkları TAAHHÜT düzelttiler 3/062013 iptal fax çekicem 3ay Ücretsiz yayın+6ay Spor extra
    Verilceğini ama şuan işlem yapamam dedi bende beklerim sıkıntı yok dedim sağolsunlar aynı ücretle devam 58,70TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 30 Nisan 2013; 12:53:54 >
  • quote:

Birde bayi internet gerekli diyor kullanman için bu ne şimdi. Tamam IQ için gereklidi. Kanalları izlemek için değilya.

Internetsiz de kullanabilirsin, eski Pace kutu gibi VODa film de yuklenir ve paketin dahilindeki kanallari da kullanabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: joseph27

quote:

Birde bayi internet gerekli diyor kullanman için bu ne şimdi. Tamam IQ için gereklidi. Kanalları izlemek için değilya.

Internetsiz de kullanabilirsin, eski Pace kutu gibi VODa film de yuklenir ve paketin dahilindeki kanallari da kullanabilirsin

Arkadaşım biliyorum benim dt nin sisteminde 10 na yakın üyeliğim var hep kullandım şimdi iptal hepsi. İşte tekrardan geçiyim diyorum. Sırf bu cihaz için hoşuma gidiyor. Bayide o yüzden aradım hemen internet soruyor bende var dedim ha olmasa ne yapacak vwrmeyecekmi burdaki mantıksızlığı anlamadım. Yoksa biliyorum vod yeter bana. zaten kotalı internet fazla bakmam IQ ya o yüzden bu cihazın görüntü kalitesi çok iyi diyorlar hatta plazma tv kullananlar bayılıyor bende plazma var. Bakalım hayırlısı belki bugün yada yarın alabilirim

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.