Şimdi Ara

Sagemcom Digiturk Plus IQ (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.807
Cevap
31
Favori
242.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: joseph27

quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Birde bayi internet gerekli diyor kullanman için bu ne şimdi. Tamam IQ için gereklidi. Kanalları izlemek için değilya.
    Ne yani interneti olmayan kullanamayacakmı anlamadım gitti.

Internetsiz de kullanabilirsin, eski Pace kutu gibi VODa film de yuklenir ve paketin dahilindeki kanallari da kullanabilirsin

Internetsiz kullanamazsın. Eskisi gibi Digi Kanal olarak VOD'a film yüklenmiyor maalesef. 2 haftadır tek yüklenen Karanlıklar Ülkesi o da 4:3 formatla Moviemax Stars HD'den. Ah yüklenseydi keşke ama yok. Internet şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavsar -- 30 Nisan 2013; 14:26:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavsar

quote:

quote:

Birde bayi internet gerekli diyor kullanman için bu ne şimdi. Tamam IQ için gereklidi. Kanalları izlemek için değilya.

Internetsiz de kullanabilirsin, eski Pace kutu gibi VODa film de yuklenir ve paketin dahilindeki kanallari da kullanabilirsin

Internetsiz kullanamazsın. Eskisi gibi Digi Kanal olarak VOD'a film yüklenmiyor maalesef. 2 haftadır tek yüklenen Karanlıklar Ülkesi o da 4:3 formatla Moviemax Stars HD'den. Ah yüklenseydi keşke ama yok. Internet şart.

Vod sistemin internetle Alaksı yok. Daha önce plus kullandım ben. 3.tuner vod yüklemesi için kullanılıyıor. Pace altech kutuları öyleydi. Buda öyledir kesin. Tamam Iq için internet şart biliyorum ama vod için gerekmiyor. Uydudan yükleniyor daha öne kullandım biliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli Test Kullanıcımız,

30.04.2013 Salı günü itibariyle Digiturk Plus IQ kutulara yeni yazılım çıkıldı. (yazılım sürümü: v1.6.85d)

Ver. 1.6.85d YAZILIMI iLE EKLENEN/DÜZELTİLEN ÖZELLİKLER:

- Kutu kilitlenme problemlerinden bazıları giderildi.

- Kutunun stabilitesini arttırmak için birkaç geliştirme yapıldı.

- Bir önceki yazılımda karşılaşılan canlı yayın içeriklerine ait tekrarını bul özelliği düzeltildi. Artık bu özelliği destekleyen kanallarda izlemekte olunan yada ileride oynayacak bir içerğin tekrarki yayını düzgün bir şekilde bulunabilecek.

- Kutuya çıkılan mesajlarda ÇIKIŞ tuşuna basılmasına rağmen tekrardan gösterilen ekran mesaj problemi düzeltildi. Artık ÇIKIŞ tuşuna basıldığında ekran mesajı tekrar tekrar gösterilmeyecek.

- Dikey liste görünümünde yer alan en alttaki menü içeriğine yukarı yön tuşu ile ulaşım sağlandı.

- İçerik Arama özelliğinde dizilerin paket olarak bulunabilme özelliği eklendi.

- Yukarıda yer alan özellik ve hata çözümlerine ek olarak 40’a yakın hata çözümü ve yeni özellik eklendi.

yeni yazılım gelmiş arkadaşlar bir bakn lütfen !!!!

• Aksam bakalim tesekurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüklenmemiş test kullanıcısına(yani bana:D) bile daha mevlana
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Yüklenmemiş test kullanıcısına(yani bana:D) bile daha mevlana

Vayy Kardeşim gelmiş neredesin yahu sana bile yüklenmediyse banada yüklenmemiştir
  • quote:

Yüklenmemiş test kullanıcısına(yani bana:D) bile daha mevlana

O zaman bize gelmesi bir hafta surer

• Bence en önemli sorunlardan biri de hd kayıt sorunu kayıt yaparken kayıt takılıyor güvenerek kayıt emri veremiyorum umarım bu da düzelmiştir

• valla çok yoğunum bu aralar okul bir yandan iş hayatı kovalamacası bir yandan koşturuyorum senin sorununu gördüm bir ara boşa çıkınca el atıcam olayına.

şimdi baktım güncelleme gelmiş güncelleme 2 saat sürebilir uyarısı verdi cihaz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 30 Nisan 2013; 17:04:58 >
  • aynen kardeşim. Kayıt donuyor yarıda kalıyor sinir ediyordu. bende ilettim bu sorunu geçen yazılımda bakalım inş hal olmuştur.
  • quote:

valla çok yoğunum bu aralar okul bir yandan iş hayatı kovalamacası bir yandan koşturuyorum senin sorununu gördüm bir ara boşa çıkınca el atıcam olayına.

şimdi baktım güncelleme gelmiş güncelleme 2 saat sürebilir uyarısı verdi cihaz :D

Senin canın sağolsun sen takıl hayatına Allah kolaylık versin sen bana herzaman yardım ettin edersin şüphem yok adaşım
    Seviliyorsun unutma her zaman başım üstünde yerin var Antalya'da
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Vod sistemin internetle Alaksı yok. Daha önce plus kullandım ben. 3.tuner vod yüklemesi için kullanılıyıor. Pace altech kutuları öyleydi. Buda öyledir kesin. Tamam Iq için internet şart biliyorum ama vod için gerekmiyor. Uydudan yükleniyor daha öne kullandım biliyorum.

Evet az önce ethernet kablosunu çektim ve deneme yaptım. HDD'ye film yüklenmiş 4 adet hepsi oynadı. Ayrıca kaldığım yerden başlat fonksiyonu da gelmiş. Yeni yazılım mı yüklendi nedir kutuya böyle değildi daha önce eminim. Bir de bu yazılım kendi kendine yükle demeden yüklenebiliyor mu onu bilmiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet az önce ethernet kablosunu çektim ve deneme yaptım. HDD'ye film yüklenmiş 4 adet hepsi oynadı. Ayrıca kaldığım yerden başlat fonksiyonu da gelmiş. Yeni yazılım mı yüklendi nedir kutuya böyle değildi daha önce eminim. Bir de bu yazılım kendi kendine yükle demeden yüklenebiliyor mu onu bilmiyorum.

Tabii ya yeni yazılım geldi. Yukarda paylaştım. Digitürk ün tüm cihazları otomatik yazılım alır. Bir şey yapmanıza gerek yok.

• Merhaba arkadaşlar. Kutuyu dün değiştirdiler ve ben de hy6100'e geçtim. Benim problemim ethernet ışığı ile ilgili. Bağlantıda bir problem yok ama ethernet ışığı yanmıyor cihazda. Servise söylediğimde (arkadaşla içli dışlı olduk artık yıllardır) "kurduğum birçok makinada ışık yanmıyor, önemli olan işlevi sıkmayın canınızı" dedi. Bu problemi yaşayan var mıdır? Cihaz değişim zahmetine girmeye gerek var mıdır? (Belli saatte evde ol, vs.)

• quote:

Orijinalden alıntı: Universia

Merhaba arkadaşlar. Kutuyu dün değiştirdiler ve ben de hy6100'e geçtim. Benim problemim ethernet ışığı ile ilgili. Bağlantıda bir problem yok ama ethernet ışığı yanmıyor cihazda. Servise söylediğimde (arkadaşla içli dışlı olduk artık yıllardır) "kurduğum birçok makinada ışık yanmıyor, önemli olan işlevi sıkmayın canınızı" dedi. Bu problemi yaşayan var mıdır? Cihaz değişim zahmetine girmeye gerek var mıdır? (Belli saatte evde ol, vs.)

Eternet ışığı hangisi ? Ortanın solunda küçük bir yeşil ışık var o mu

• Evet küçük yeşil ışık ethernet ışığı hemen solunda ETH yazıyor. Bendeki hep yanıyor. Yanmamazlık yapmıyor. Kabloyu çekince sönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavsar -- 1 Mayıs 2013; 8:01:52 >
  • quote:

Evet küçük yeşil ışık ethernet ışığı hemen solunda ETH yazıyor. Bendeki hep yanıyor. Yanmamazlık yapmıyor. Kabloyu çekince sönüyor.

Bende hep yanıp sönüyor normalmi değil bence gerçi az sonra teknik servis gelecek aradılar ama.?
  • Birazdan çıkıp alacam cihazı. Giriş -5keyif -flim paketi.
    Yada lig erken gel kampanyası var yada ondan faydalanamıyım diyorum. Nedersiniz arkadaşlar

• quote:

Birazdan çıkıp alacam cihazı. Giriş -5keyif -flim paketi.
    Yada lig erken gel kampanyası var yada ondan faydalanamıyım diyorum. Nedersiniz arkadaşlar

Bence Futbol tutkun varsa al lig tv paketini yok diyorsa Film Paketide yabana atılıyr gibi değil imkanım olsa ben film+spor alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: altinbas07

quote:

Birazdan çıkıp alacam cihazı. Giriş -5keyif -flim paketi.

Bence Futbol tutkun varsa al lig tv paketini yok diyorsa Film Paketide yabana atılıyr gibi değil imkanım olsa ben film+spor alıcam

Aslında futbolla alakam fazla yokta işte bu kampanya avantajlı ise alıyım diyorum yanınada flim paketi.
    Yada yüzde 50 flim paketi kampanyası var. Bilmiyorum.
    Evet flim kanalları çokgüzel bu ayda fena değil. Dsmart var modüllü giriş paketi. ama onda da bişey yok izleyecek hemde alıştım epg sistemine. Vod da var flimleri kolay kolay kaçırmam artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lene -- 1 Mayıs 2013; 10:40:09 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.