Şimdi Ara

Sagemcom Digiturk Plus IQ (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.807
Cevap
31
Favori
242.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MGÜ

quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Görüntü kalitesini 1080p yaptığım halde soluk geliyor bana kanallar. Keskinlik yok gibi hem hd hem sd kanallarda sizde durum nasıl arkadaşlar.

Hd zaten iyiydi şimdide iyi. Sd sagem de daha da iyi oldu

Benim plazma 720p ondan sanırım. 1080i de kullanıyorum. Artık plazmanın ayarları yükselltim şimdi daha iyi oldu. Kayıt emride verdim yapıyor bakalım inşallah sorun çıkmaz.
    Birde yükses ses olunca çızırtı yapıyor bendeki ses sisteminde analog ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lene -- 1 Mayıs 2013; 21:27:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pek yakında yeni yazılım geliyormuş. Bugün digiturk'e veryansın ettim. Onlar da sıkıntıların farkında olduklarını (klasik cevap - 1 ), çalışmaların devam ettiği (klasik cevap - 2 | favorimdir), en kısa zamanda düzeleceğini (klasik cevap - 3) ilettiler.

Hehe çok eğlendim yahu...
  • Valla plazmaya bir ayar çekmişim görütü harika oldu. Özellikle salon kanallarının görüntüsü nedeni ile almazdım ama onlarbile harika gösteriyor. Ayrıten 191 -192-193 kanallarda süper oldu. Cihaz bana vestelden sonra çok hızlı gelmeye başladı kanal numarasını yazıyorum bir iki sn yede tak açılıyor. Kayıt yaptım bakalım yarın izleyecem inşallah sorunsuz yapmıştır. Şimdilik cihaza alıştım gibi. Umuyorum ilerki yazılımlarda harika olacaktır inanıyorum. Arge çalışıyor. Sorunlar hakkında

• Yeni yazılım iyi gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Yeni yazılım iyi gibi

Dahada iyi olacaktır. Test olarak kullanan arkadaşlar argeye bildiriyor ve sorunlar hakkında çalışmalar devam ediyor bilgileri geliyor. Mutlaka yakın zamanda bir yazılım daha gelir ,en büyük sorun epg düzeni çok şikayet vR bu konuda onun için önümüzdeki yazılım değişiklkler olacaktır kesin.

• Bende plazma ile kulaniyorum sdler hd gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yeni yazılım iyi gibi

Yazılımın sürümünü soramabilir miyim acaba?
  • quote:

Değerli Test Kullanıcımız,

30.04.2013 Salı günü itibariyle Digiturk Plus IQ kutulara yeni yazılım çıkıldı. (yazılım sürümü: v1.6.85d)

Ver. 1.6.85d YAZILIMI iLE EKLENEN/DÜZELTİLEN ÖZELLİKLER:

- Kutu kilitlenme problemlerinden bazıları giderildi.

- Kutunun stabilitesini arttırmak için birkaç geliştirme yapıldı.

- Bir önceki yazılımda karşılaşılan canlı yayın içeriklerine ait tekrarını bul özelliği düzeltildi. Artık bu özelliği destekleyen kanallarda izlemekte olunan yada ileride oynayacak bir içerğin tekrarki yayını düzgün bir şekilde bulunabilecek.

- Kutuya çıkılan mesajlarda ÇIKIŞ tuşuna basılmasına rağmen tekrardan gösterilen ekran mesaj problemi düzeltildi. Artık ÇIKIŞ tuşuna basıldığında ekran mesajı tekrar tekrar gösterilmeyecek.

- Dikey liste görünümünde yer alan en alttaki menü içeriğine yukarı yön tuşu ile ulaşım sağlandı.

- İçerik Arama özelliğinde dizilerin paket olarak bulunabilme özelliği eklendi.

- Yukarıda yer alan özellik ve hata çözümlerine ek olarak 40’a yakın hata çözümü ve yeni özellik eklendi.

yeni yazılım gelmiş arkadaşlar bir bakn lütfen !!!!

Yeni yazılım budur.

• quote:

Orijinalden alıntı: astegon

quote:

Yeni yazılım iyi gibi

Yazılımın sürümünü soramabilir miyim acaba?

1.6.85d

• Vod'a hiç bir şey yüklenmemiş gece nasıl olduysa.

• Arkadaşlar ben geri verdim cihazı üyeliğide kapattım. Artık benim için digiturk bitmiştir. Nedenini bilmiyorum her ay 50 tl vereceğime önümüz yaz yer içerim. Tercih meselesi tahatüt kapatma cezası 45tl vereceğim tamam. Elimde zaten ds modül var takılırım ona. Sizlere başarılar iyi seyirler dilerim. Eyvallah

• quote:

Arkadaşlar ben geri verdim cihazı üyeliğide kapattım. Artık benim için digiturk bitmiştir. Nedenini bilmiyorum her ay 50 tl vereceğime önümüz yaz yer içerim. Tercih meselesi tahatüt kapatma cezası 45tl vereceğim tamam. Elimde zaten ds modül var takılırım ona. Sizlere başarılar iyi seyirler dilerim. Eyvallah

Tercih meselesi basarilar dsmarta fena degil

• Yazılımın versiyonuna nereden bakabiliyoruz?
  • Ayarlar>Sistem Bilgisi>Yazılım versiyonu şeklinde bakılabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emperor1907

Ayarlar>Sistem Bilgisi>Yazılım versiyonu şeklinde bakılabiliyor.

Çok teşekkür ederim eve gidince check edeyim...
  • Rica ederim hocam. Kolay gelsin
  • quote:

Rica ederim hocam. Kolay gelsin

haha benimkisi daha "a"

3 nisan 2013 de güncellenmiş. hehe bu da symbian belle güncellemesi gibi olacak desenize yazılım ara diyorum güncel diye mesaj çıkıyor.
  • Hocam bende de durum aynı. Şu an sanırım yeni yazılımı test kullanıcılarına özel olarak çıktılar uyduya. Tahminimce bir aksilik olmazsa 1-2 hafta içinde bize de yükleme izni verirler :D
  • quote:

Hocam bende de durum aynı. Şu an sanırım yeni yazılımı test kullanıcılarına özel olarak çıktılar uyduya. Tahminimce bir aksilik olmazsa 1-2 hafta içinde bize de yükleme izni verirler :D

O zaman buradaki test kullanıcıları belirtsin valla.

Biz de bir heves update et dedik avucumuzu yaladık :)
  • 1.6.85d olması gereken yazılım bende 1.6.85a ve güncelle deyince de zaten güncel diyor. Ne iş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavsar -- 4 Mayıs 2013; 13:34:45 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.