Şimdi Ara

Sagemcom Digiturk Plus IQ (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.807
Cevap
31
Favori
242.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kahraman202

Arkadaslar test kullanicilari disindaki normal kullanicilara 07 Mayıs itibari ile yeni yazılım (1.6.85d) otomatik olarak yüklenmiş. En azından benimkisine yüklenmiş. Umarım hızlanmistir, ve çift kayıt olayını duzeltmislerdir. Henüz inceleme fırsatım olmadı. İncelersem buraya izlenimlerimi aktaracağım..

Merhaba hocam ben test kullanıcısı değilim.Akşam bakıcam yeni yazılım yüklendimi diye.Berbat ötesi şimdiki durum.İnternet kopup duruyor.İleri geri sarma esnasında play dediğimizde sesler ve görüntü kesik kesik geliyor.Youtube den mesela kızıma çizgi film açıyorum bitince bir sonrakine geçiyoruz 3. geçmeden sonra ses görüntü gidiyor cihaz kilitleniyor.Kafayı yiyicem cihazı kırıcam o olacak.Nerden bulaştım bu işe yaa.
  • Ayni sorunlar bendede mrvcut geri vermeyi dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba, ben de bugün dgiturk ıq ya geçtim. ancak ligtv 2 ve NG wild kanalları kayboldu. Anlamadım. aç kapa tarat yaptım ancak kanallar gelmiyor maalesef. benzer durumla karşılaşan var mı? yardımınızı bekliyorum. selamlar
  • Ben MH yi aradım. Siz de ararsanız belki hizlandirabilirler yeni guncelleme isini

• quote:

Orijinalden alıntı: turklucky

Cihazda HDMİ renk modunu YUV mu? yoksa RGB mi seçeceğiz?

İkisinin arasında ne fark var? Ben hiç birini seçmedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme bana gelmiş 68d.

7 Mayıs 2013'de arz-ı endam etmişler. Şu anda bir çok sorunu halletmiş gibi görünüyorlar.

Ama hala youtube konusunda sorun var bence.
  • Selamlar
    Son 1.5 senede cesitli problemler nedeniyle iki defa 7100 degistirip yine problem yasamaya baslayinca sagem talebiyle kayit actirmistim.. Cuma aksami elimde yine 7100 le gelen servis elemanina cildirarak en azindan bisure calisir diyerek degisimi yaptirdim ve servis ve mhyle bin bir kavgayla sali gunune sagem degisimi icin randevu aldim... Simdi ozellikle son yorumlari okuyunca sagemin cok stable olmadigi kanisina kapilmaya basladim.. Suanki durumda sageme gecis konusunda oneriniz nedir? Okadar kavga ettikten sonra yok vazgectim demek istemiyorum fakat ozellikle kayit tarafinda ciddi problem varsa yapabilirim.. Iq tarafi cok umrumda degil, tvme bagli mac mini var zaten.. Kayit ve tv ozelliginin duzgun calismasi benim icin daha kritik.. Son guncellemeyle birlikte onerilerinizi bekliyorum..

Bu isin bukadar cileye donusmesinden de ayrica rahatsiz oldugumu belirtmek isterim.. Dsmart plus tarafinda da bu is bukadar kotu mudur kullanan, bilgisi olan var mi? Bu ay taahhutum bitti yenilemeden dsmart opsiyonunu da degelendirmek istiyorum...

Edit: baska bir forumda mdu4-mdu5 muabbetleri yapiliyordu, sitenin ortak canagindan mdu4 le goruntu aliyoruz, 7100de sinyal seviyesi 14 kalite 100, herhangi bir kanal eksigi veya problemi yok.. Mdu5 olmamasi veya sinyalin dusuk olmasi bu cihazda ekstra problem yaratir mi? Lnl ve sinyal konusunda sitenin pek bisey yapacagini sanmiyorum...

Tsk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigtiger1 -- 13 Mayıs 2013; 1:23:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayitlar hep sorunlu

• quote:

Orijinalden alıntı: bigtiger1

Selamlar
    Son 1.5 senede cesitli problemler nedeniyle iki defa 7100 degistirip yine problem yasamaya baslayinca sagem talebiyle kayit actirmistim.. Cuma aksami elimde yine 7100 le gelen servis elemanina cildirarak en azindan bisure calisir diyerek degisimi yaptirdim ve servis ve mhyle bin bir kavgayla sali gunune sagem degisimi icin randevu aldim... Simdi ozellikle son yorumlari okuyunca sagemin cok stable olmadigi kanisina kapilmaya basladim.. Suanki durumda sageme gecis konusunda oneriniz nedir? Okadar kavga ettikten sonra yok vazgectim demek istemiyorum fakat ozellikle kayit tarafinda ciddi problem varsa yapabilirim.. Iq tarafi cok umrumda degil, tvme bagli mac mini var zaten.. Kayit ve tv ozelliginin duzgun calismasi benim icin daha kritik.. Son guncellemeyle birlikte onerilerinizi bekliyorum..

Bu isin bukadar cileye donusmesinden de ayrica rahatsiz oldugumu belirtmek isterim.. Dsmart plus tarafinda da bu is bukadar kotu mudur kullanan, bilgisi olan var mi? Bu ay taahhutum bitti yenilemeden dsmart opsiyonunu da degelendirmek istiyorum...

Edit: baska bir forumda mdu4-mdu5 muabbetleri yapiliyordu, sitenin ortak canagindan mdu4 le goruntu aliyoruz, 7100de sinyal seviyesi 14 kalite 100, herhangi bir kanal eksigi veya problemi yok.. Mdu5 olmamasi veya sinyalin dusuk olmasi bu cihazda ekstra problem yaratir mi? Lnl ve sinyal konusunda sitenin pek bisey yapacagini sanmiyorum...

Tsk

Son yazilim guncellemsi ile birlikte bende gayet sorunsuz calisiyor. Kayit yada kilitlenme problemi ile uzun zamandir karsilasmadim
  • Problem cift kayitta olusuyor

• Şimdi arkadaşlar benim malum taahhüt bitti haziranda ama az önce 3.kez aradılar ve ilk aramalarında
    1-18ay taahhüt eylüle kadar 12,90TL sinema dizi ve Spor extra Keyf paketleri eylüle kadar hediye dediler.
    2-18ay taahhüt ilk 3ay Ücretsiz 15ay Giriş+2keyif+5 şampiyonlar 62TL dediler bende Film Paketi ekleyin 15ay dedim bukez 62+14=76TL dendi.
    3-Son olarak 12ay taahhüt isterseniz ise 1ay ücretsiz geri kalan 76TL dediler sizce hangisi iyi.?
    Aklım karıştı Yardım lütfen ben tabii birde spor extra almak istiyorum dedim 3ay vericem vs. dedi alma dedi bitince 3ay
    Daha veririm dedi yani toplam 6ay verecek ama bende dedim Spor extra ekle 86TL olsun ilk 3ay fatura çıkmasın dedim ıvırdı kıvırdı sizce ne yapayım.?
    Fiyat nasıl pahalımı 76*15=1140 Yapıyor 1140/18ay=63TL yapıyor yada 86*15=1290TL 1290/18=71TL nasıl sizce kazık yemiyeyim diye düşünüyorum
    Neticede tam 18aay vercem taahhüt.? Bugün dönüş yapıcaklar...
    Ulen aklıma gelmedi yarın bide HD yayın bedeli ister bunlar PLUS IQ bitince sizce eski PLUS kutuya tekrar dönsemmiki yahuu...
    Yada engelli bi yakınım var onun üstünemi alsamki yeni üyelik.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 13 Mayıs 2013; 11:44:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altinbas07

Şimdi arkadaşlar benim malum taahhüt bitti haziranda ama az önce 3.kez aradılar ve ilk aramalarında
    1-18ay taahhüt eylüle kadar 12,90TL sinema dizi ve Spor extra Keyf paketleri eylüle kadar hediye dediler.
    2-18ay taahhüt ilk 3ay Ücretsiz 15ay Giriş+2keyif+5 şampiyonlar 62TL dediler bende Film Paketi ekleyin 15ay dedim bukez 62+14=76TL dendi.
    3-Son olarak 12ay taahhüt isterseniz ise 1ay ücretsiz geri kalan 76TL dediler sizce hangisi iyi.?
    Aklım karıştı Yardım lütfen ben tabii birde spor extra almak istiyorum dedim 3ay vericem vs. dedi alma dedi bitince 3ay
    Daha veririm dedi yani toplam 6ay verecek ama bende dedim Spor extra ekle 86TL olsun ilk 3ay fatura çıkmasın dedim ıvırdı kıvırdı sizce ne yapayım.?
    Fiyat nasıl pahalımı 76*15=1140 Yapıyor 1140/18ay=63TL yapıyor yada 86*15=1290TL 1290/18=71TL nasıl sizce kazık yemiyeyim diye düşünüyorum
    Ulen aklıma gelmedi yarın bide HD yayın bedeli ister bunlar PLUS IQ bitince sizce eski PLUS kutuya tekrar dönsemmiki yahuu...

Zor bir denklm olmus kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: MEVLANA CELALETTİN

quote:

Şimdi arkadaşlar benim malum taahhüt bitti haziranda ama az önce 3.kez aradılar ve ilk aramalarında

Zor bir denklm olmus kolay gelsin

Siz olsanız ne yapardınız buradaki amacım sizden fikir alışverişi yapmak.?
  • 2.ci siki secerdim 3 ay bedeva

• quote:

2.ci siki secerdim 3 ay bedeva

An itibariyle 2.şıkkı seçtim kardeşim yardımın için teşekkürler invisible ilede Cepten görüştük sağolsun oda fikir alışverişinde bulundu en mantıklısı 2.
    Dedi 75TL 18 Ay ilk 3ay fatura yok 15ay*75=1125TL/18=62,5TL Tekabul ediyor hayırlısı bizde bu futbol hastalığı olduğu sürece mecburuz birde
    Film Paketi aldık tabii bu fiyata FİLM Paketi Dsmarttaki Filmlerden Çok çok iyi ve Kalite Filmler Bilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 13 Mayıs 2013; 16:25:54 >
  • quote:

quote:

2.ci siki secerdim 3 ay bedeva

An itibariyle 2.şıkkı seçtim kardeşim yardımın için teşekkürler invisible ilede Cepten görüştük sağolsun oda fikir alışverişinde bulundu en mantıklısı 2.
    Dedi 75TL 18 Ay ilk 3ay fatura yok 15ay*75=1125TL/18=62,5TL Tekabul ediyor hayırlısı bizde bu futbol hastalığı olduğu sürece mecburuz birde
    Film Paketi aldık tabii bu fiyata FİLM Paketi Dsmarttaki Filmlerden Çok çok iyi ve Kalite Filmler Bilirsin

Gule gule kulan

• Arladaslar biz digiturk plus uyesiyiz. 5 yildir duzenli odeme yapiyoruz. Simdi beni digiturk aradi. Duzenli odeme yaptiginizdan dolayi aylik ucretinize bir sey eklenmeden digiturk plus iq ya gecebilirsiniz dedi. Ben de yarin tekrar aramalarini soyledim dusunmek icin.

Digiturk iq ile plus iq farkli sanirim. Bu cihaz plus iq mu oluyor bana bundan mi verecekler?

Normal iq cihazi istemiyorum cunku onda ayni anda iki kanal kayit yapilmiyor ama bu cihazda varmis.

Suan pace kullaniyorum ve kanal gecislerinden ve sesinden rahatsizim, kabul etsem mi sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Arladaslar biz digiturk plus uyesiyiz. 5 yildir duzenli odeme yapiyoruz. Simdi beni digiturk aradi. Duzenli odeme yaptiginizdan dolayi aylik ucretinize bir sey eklenmeden digiturk plus iq ya gecebilirsiniz dedi. Ben de yarin tekrar aramalarini soyledim dusunmek icin.

Digiturk iq ile plus iq farkli sanirim. Bu cihaz plus iq mu oluyor bana bundan mi verecekler?

Normal iq cihazi istemiyorum cunku onda ayni anda iki kanal kayit yapilmiyor ama bu cihazda varmis.

Suan pace kullaniyorum ve kanal gecislerinden ve sesinden rahatsizim, kabul etsem mi sizce?

Bence kaçırmayın derim Eğer Digiturk Sagemcom Plus IQ ise tekrar sorun aradıklarında IQ almayın dediğiniz gibi kayıt özelliği yok ama bu cihaz
    Çok hoş seri net bi kaç eksiği var tabiki ama yeni ya zamanla düzelteceklerdir sürekli yeni yazılımlar geliyor bende 3yıl plus kullandım bu bir
    Başka yani alın derim sıkıntısı olmayan bir ürün heleki IQ uygulamaları 500gb hafızası vs. süper Aklınıza takılan bişey varsa sorabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 13 Mayıs 2013; 17:54:39 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Arladaslar biz digiturk plus uyesiyiz. 5 yildir duzenli odeme yapiyoruz. Simdi beni digiturk aradi. Duzenli odeme yaptiginizdan dolayi aylik ucretinize bir sey eklenmeden digiturk plus iq ya gecebilirsiniz dedi. Ben de yarin tekrar aramalarini soyledim dusunmek icin.

Bence kaçırmayın derim Eğer Digiturk Sagemcom Plus IQ ise tekrar sorun aradıklarında IQ almayın dediğiniz gibi kayıt özelliği yok ama bu cihaz
    Çok hoş seri net bi kaç eksiği var tabiki ama yeni ya zamanla düzelteceklerdir sürekli yeni yazılımlar geliyor bende 3yıl plus kullandım bu bir
    Başka yani alın derim sıkıntısı olmayan bir ürün heleki IQ uygulamaları 500gb hafızası vs. süper Aklınıza takılan bişey varsa sorabilirsiniz...

O zaman bu sagemcom. Telefondaki bayan 500gb hdd si oldugunu soyledi. Obur cihazlarda 500gb var mi? Tabi yine ne olur ne olmazs sorarim yarin. Kabul edecegim o zaman.

Evde ttnetin 100mbps fiber paketi var 200gb adil kullanimli. Tam performansli calismasi icin kablo cekecegim o zaman. Bir de plus daki gibi UYDU uzerinden de kanallar VOD a yukleniyor mu yoksa hepsi internet uzerinden mi indiriyoruz?

• Evet bir tek onda var 500gb kapasite bende Ttnet Yalın Net limitsiz 8mbps var Router ile bağladık invisible kardeşim ile kabloya gerek kalmadı evde
    Onunla bile yetiyor kota doldurmaz sanmam ve birde vod özelliği aynen uydudan atılıyor ve internetten biz önerilen ve haftalık film dizi vs.
    İzleyebiliyoruz kaçırdığın bişey mi var aç izle süper oluyor gayet güsel bir uygulama +youtube+facebook+twitter uygulamaları mevcuttur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 13 Mayıs 2013; 18:06:52 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.