Şimdi Ara

Sagemcom Digiturk Plus IQ (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.807
Cevap
31
Favori
242.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: altinbas07

quote:

Orijinalden alıntı: lecabus

quote:

Orijinalden alıntı: darkboys

Arkadaşlar biraz önce tekrar izle bölümünden yabancı dizi izleyeyim dedim, fakat takılıp durması yüzünden yayının bir türlü diziyi seyredemedim. Sizde de böyle oluyormu?

Bende de oluyor. Gününe göre değişiyor. Genelde dizi izliyorum. Sorunsuz bir bölüm izliyorum. Bir sonraki bölüm takılıyor izleyemiyorum. Bazı günler hiç sorun yok. Sorun olduğu günlerde pcden de izlenemeyebiliyor. Sorun digiturk serverlarından da kaynaklanıyor olabilir. Özellikle 23:00 civarında performans çok kötü.

pc üzerindenhttp://www.digiturkdilediginyerde.com.tr/ adresinden izlerken, genelde daha performanslı ama orada takılmalar olabiliyor. İki gün önce pcden de izleyemeyip kapattım. Dün bir bölüm plus iq dan izledim. Sonraki bölüm takıldı.. 3 bölüm pcden izledim.

Buradan izlerken faturaya extra para eklenir mi.? dilediğin yerden izle muhabbetinden netten izlesek.?

Plus iq'dan veya pc'nizden seyrettiğiniz zaman internet sağlayıcınızın kotasını kullanıyorsunuz. Digiturk faturanızı etkilemez. İnternet kotanızı etkiler. Genelde internet tarifelerinde adil kullanım kotası var. Kotanız dolunca 3Mbs'e düşer. Özellikle pc'den kalitenizi çok etkilemez. 1080p için 3Mbs ideal değildir ama zaten digiturkün de yüksek hızlı veri gönderdiğini sanmıyorum. Hiç bir zaman iqdan kotam dolmamışken de tam cam gibi izlediğimi hatırlamıyorum. Bazen yeterince tatmin edici oluyor. Bazen çamurlaşabiliyor.
  • Arkadaşlar saat üçte kuruluma gelecekler. Fakat o anda aktivasyon için internet bağlantısını yapmaları zorunlu mu? Ben modemden digitürke cat6 kablo çekeceğim, şimdi onlar çekerse bilmem ne kadar para isterler. Kablosuz alıcı da takmalarını istemiyorum. İnternetimden tam verimli şekilde yararlanmasını istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Arkadaşlar saat üçte kuruluma gelecekler. Fakat o anda aktivasyon için internet bağlantısını yapmaları zorunlu mu? Ben modemden digitürke cat6 kablo çekeceğim, şimdi onlar çekerse bilmem ne kadar para isterler. Kablosuz alıcı da takmalarını istemiyorum. İnternetimden tam verimli şekilde yararlanmasını istiyorum.

Hayır zorunlu değil kardeşim çünkü plus IQ geldiğinde bende net bile yoktu ister 2-3mt cat6 ile bu işi kendin halledersin basit kendiniz
    Taktıktan sonra cat6 bağlantı test dene dedinizmi nette problem yoksa sıkıntısız bağlanırsınız ben yaparım deyin geçin onlar
    Yine Aktivasyon yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 18 Mayıs 2013; 13:10:11 >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar saat üçte kuruluma gelecekler. Fakat o anda aktivasyon için internet bağlantısını yapmaları zorunlu mu? Ben modemden digitürke cat6 kablo çekeceğim, şimdi onlar çekerse bilmem ne kadar para isterler. Kablosuz alıcı da takmalarını istemiyorum. İnternetimden tam verimli şekilde yararlanmasını istiyorum.

Hayır zorunlu değil kardeşim çünkü plus IQ geldiğinde bende net bile yoktu ister 2-3mt cat6 ile bu işi kendin halledersin basit kendiniz
    Taktıktan sonra cat6 bağlantı test dene dedinizmi nette problem yoksa sıkıntısız bağlanırsınız ben yaparım deyin geçin onlar
    Yine Aktivasyon yapar

Peki, teşekkürler dostum. O zaman öyle yapacağım.
  • Kurulum yapıldı. Sagecom 6100 müş modeli. Tek kelime ile ohh be dedim Pace'den sonra buna geçtiğime. Gerçekten kanal geçişleri çok daha hızlı, SD görüntü kalitesi çok daha iyi. HD'ler de pek fark göremedim.

Yeni yazılım ara dedim yeni yazılım buldu ama 2 saat kadar sürebilir diyor, gerçekten 2 saat mi sürüyor yazılımı yükleme? Eğer o kadar sürüyorsa gece yapsın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 18 Mayıs 2013; 16:51:14 >
  • Kanka o kadar sürmüyor da gece yapsın sen karışma fişten çekme yeter
  • Arkadaşlar son 10 gündür uydu üzerinden yeni film yüklenmesi yapılmıyor, 1 tane film kaldı, oda yarın falan gider, yani hiç film
    Kalmicak boyleböyle giderse. Sizde sorun varvarmı böyle yoksa sorun bendemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada bir kanali kaydederken sec izleden bir sey izlemeye kalkinca bazen kilitleniyor cihaz. Sizin basiniza da geliyor mu kilitlenmeler?

• quote:

Kurulum yapıldı. Sagecom 6100 müş modeli. Tek kelime ile ohh be dedim Pace'den sonra buna geçtiğime. Gerçekten kanal geçişleri çok daha hızlı, SD görüntü kalitesi çok daha iyi. HD'ler de pek fark göremedim.

Yeni yazılım ara dedim yeni yazılım buldu ama 2 saat kadar sürebilir diyor, gerçekten 2 saat mi sürüyor yazılımı yükleme? Eğer o kadar sürüyorsa gece yapsın?

Güncellemeyi kendi otomatik yapmıyor mu? Bizim güncelleştirmelere girip başlatmamız mı lazım????

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MGÜ

quote:

Kurulum yapıldı. Sagecom 6100 müş modeli. Tek kelime ile ohh be dedim Pace'den sonra buna geçtiğime. Gerçekten kanal geçişleri çok daha hızlı, SD görüntü kalitesi çok daha iyi. HD'ler de pek fark göremedim.

Güncellemeyi kendi otomatik yapmıyor mu? Bizim güncelleştirmelere girip başlatmamız mı lazım????

Kendi de yapiyor biz de yapabiliyoruz. Bu arada kayit durdururken dondu tekrar. Yazilimdandir umarim.

• Sararken 2X, 8X ve 32X var. Neden 4X ve 16X yok? Çok mu zordu bu ikisini koymak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavsar

Sararken 2X, 8X ve 32X var. Neden 4X ve 16X yok? Çok mu zordu bu ikisini koymak.

Evet o benim dikkatimide cekti sevmediğim muhabbet.!
  • quote:

quote:

Sararken 2X, 8X ve 32X var. Neden 4X ve 16X yok? Çok mu zordu bu ikisini koymak.

hızlı ileri almak isteyen seksen kere ileri tuşuna basacak değil :) pratik olması acısından iyi böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

quote:

hızlı ileri almak isteyen seksen kere ileri tuşuna basacak değil :) pratik olması acısından iyi böyle

İyide adaş hani alışılmışlık var ne o öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

quote:

Aynen katiliyorum, boylesi daha iyi olmus. Az tus ile 32 hiza ulasabiliyorum.

Bilmeyenler olabilir bu kutuda ileri geri sarmak icin cok fazla alternatif var. Normal ileri geri sarmanin disinda ornegin sag yon tusuna 1 kere bastiginizda 30sn ileri, sol yon tusuna bastiginizda ise 15sn geri aliyor. Ornegin ben bu ozelligi cok kullaniyorum, bir ileri aliyorum, baktim cok gitti birde sola basiyorum hop 15 sn geri. Bunlarin disinda kumandada yer alan numerik tuslarla istedigin dakikaya gidebiliyorsun. En son olarakta yeni yazilimla gelen bir ozellik ise, sag yada sol yon tusuna basili tuttugunda hizli bir sekilde yayini istedigin dakikaya alabiliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkprl -- 20 Mayıs 2013; 7:24:35 >
  • Merhaba arkadaşlar,

Ben de dün Sagemcom Digiturk plus IQ kullanmaya başladım. Ancak gelen arkadaş modemin rt-205 oldugunu gorunce problem olabileceğini soyledi. Hakikaten modeme once baglanmadı ancak sonra baglandı ben de oldu diye dusundum. Ancak daha sonra kesinlikle bağlanmadı. Bu tur problem yaşayan var mı acaba? Ethernet'i kesinlikle gormuyor. Network ayarlarını manual yapayım dedim ama o da fayda etmedi. Yardım edebilecek arladaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga_mhnds

Merhaba arkadaşlar,

Ben de dün Sagemcom Digiturk plus IQ kullanmaya başladım. Ancak gelen arkadaş modemin rt-205 oldugunu gorunce problem olabileceğini soyledi. Hakikaten modeme once baglanmadı ancak sonra baglandı ben de oldu diye dusundum. Ancak daha sonra kesinlikle bağlanmadı. Bu tur problem yaşayan var mı acaba? Ethernet'i kesinlikle gormuyor. Network ayarlarını manual yapayım dedim ama o da fayda etmedi. Yardım edebilecek arladaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Bi ara benimde başıma geldi 15gün sıkıntısız kullandım ama sonra baktım ethernet ışığı yanmıyor sonra digi mh görüştüm servis
    Geldi ücretsizdi allahtan baktı MODEMDEN kaynaklı dedi gitti bende tp-link MH yaptırmıştım sağolsunlar sorun yok 15gündür
    Kısaca Modem Firmasından Teknil Destek al derim...
  • Mdu 4 te eksik olan kanallar hangileri oluyor arkadaslar. Mdu5e ucretsiz degisim yapiliyormus ama hic servisle falan ugrasasim yok. Eksik kanallarin ne oldugu onemli bu durumda. Gerci su ana kadar eksikligini de hissetmediysem cok muhim degil gibi:)

• quote:

Orijinalden alıntı: h.ozgur

Mdu 4 te eksik olan kanallar hangileri oluyor arkadaslar. Mdu5e ucretsiz degisim yapiliyormus ama hic servisle falan ugrasasim yok. Eksik kanallarin ne oldugu onemli bu durumda. Gerci su ana kadar eksikligini de hissetmediysem cok muhim degil gibi:)

48 - 57 - 58 - 66 - 133 - 190 numaralı TRT kanalları.

48 TRT TÜRK
    57 TRT AVAZ
    58 TRT 6
    66 TRT OKUL
    133 TRT ARAPÇA
    190 TRT BELGESEL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 27 Mayıs 2013; 18:40:23 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: h.ozgur

Mdu 4 te eksik olan kanallar hangileri oluyor arkadaslar. Mdu5e ucretsiz degisim yapiliyormus ama hic servisle falan ugrasasim yok. Eksik kanallarin ne oldugu onemli bu durumda. Gerci su ana kadar eksikligini de hissetmediysem cok muhim degil gibi:)

48 - 57 - 58 - 66 - 133 - 190 numaralı kanallardaki TRT kanalları.

48 TRT TÜRK
    57 TRT AVAZ
    58 TRT 6
    66 TRT OKUL
    133 TRT ARAPÇA
    190 TRT BELGESEL

Sağolun hocam gerek yokmus

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.