Şimdi Ara

Sagemcom Digiturk Plus IQ (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.807
Cevap
31
Favori
242.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende 1 yıl bedava olan dıgıturk plusımı bayıye teslım ettım bayıı bana bu kutudan verdı ben dıgıturk plusu aylık 10 lira ucret vermemek ıcın ıptal ettırmıstım şimdi buna ne kadar verecez bilen var mı?
    ayrıca kullanım suresı bıttıkten sonra kutu bızde kalıyor mu malum 500 gblık hardısk sonradan cok ısıme yarayabılır.
  • bildiğim kadarı ile digiturk plus varsa ekstra bir ücret ödemiyorsun ücretsiz değişim yapılıyor
  • iyi ama ben dıgıturk plus ıstemedıgımı soylemıstım sadece iq istemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noname0056

iyi ama ben dıgıturk plus ıstemedıgımı soylemıstım sadece iq istemiştim.

digitürk ıq hd kutu ile aylık fatura farksız kullanabilir.Ama ıq plus platin paketi kullanan üyeler 11.99 kullanmayan üyelere 21.99 tl faturaya fark yansır
  • Digiturk vod olayi nasil oluyor bende tekrar izle ve sec izlr menusu var ve sanirim internet uzerinden izlettiriyor baglanmasi cok uzun suruyor 2-3 dakikaya ancak aviliyor filmler.voda nerden giriyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Digiturk vod olayi nasil oluyor bende tekrar izle ve sec izlr menusu var ve sanirim internet uzerinden izlettiriyor baglanmasi cok uzun suruyor 2-3 dakikaya ancak aviliyor filmler.voda nerden giriyoruz?

Bende maksimum 5sn de basliyor filmler. Senin internet hizin kac ki hocam?

Kutunu eger fisten cikarmazsan 1-2 gune kadar uydu uzerinden VOD yuklenecektir. Ana VOD menusunde ilk olarak HDD ine yuklenen bu icerikler cikacak. Bu tarz iceriklerde ayri bir ikon kullaniliyor, oradanda anlayabilirsin hangisini internetten hangisinin HDD den oynatildigini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkprl -- 4 Haziran 2013; 7:36:48 >
  • Internet hizim 8 mbt akk den yeni ciktin speed test en yuksek hizi aliyorum gosteriyir

• Kutumdaki sorun kendiliğinden düzeldi ama hala tam stabil sayılmaz sorunları tam anlamıyla giderebilirlerse çok iyi olacak birde tekrar izledeki tüm filmler sd çözünürlükte onlara da hd çözünürlük alternatifi eklerlerse tadından yenmez.
  • Harika bir ürün
  • digiturk ıqdeki hardiski istediğimiz gibi kullanabılıyormuyuz? kutuyu teslim ettiğimizde onuda bizden istiyorlar mı?
  • quote:

digiturk ıqdeki hardiski istediğimiz gibi kullanabılıyormuyuz? kutuyu teslim ettiğimizde onuda bizden istiyorlar mı?

İsterler.
  • quote:

digiturk ıqdeki hardiski istediğimiz gibi kullanabılıyormuyuz? kutuyu teslim ettiğimizde onuda bizden istiyorlar mı?

Üyelik iptal olduğu zaman hdd ve kutu iade edilmesi zorunludur.Ayrıca hdd özel bir hdd muhafazası ile birlikte başka bir şekilde kullanmanız mümkün değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbuldijital

quote:

Üyelik iptal olduğu zaman hdd ve kutu iade edilmesi zorunludur.Ayrıca hdd özel bir hdd muhafazası ile birlikte başka bir şekilde kullanmanız mümkün değildir.

İçini açarak normal bir HDD olarak kullanabiliyorsunuz. Sonuçta içinde normal 2.5'' HDD var. Sagemcom sadece buna uygun bir Disk kasası yapmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: istanbuldijital

quote:

İçini açarak normal bir HDD olarak kullanabiliyorsunuz. Sonuçta içinde normal 2.5'' HDD var. Sagemcom sadece buna uygun bir Disk kasası yapmış.

Demek istediğim aslında o değil özel kutudan çıkarıp kullanabilir ama iade etmek istediğiniz zaman o şekilde iade eetmeniz mümkün olmaz ve faturalandırma olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kibirli007 -- 10 Haziran 2013; 9:01:49 >
  • Bu cihazi dun kizginlikla kaldi rip attim crzasi neyse odeyecegim artik boyle cihazdan kurtuldum nihayet

• M.h gorustum cihazi kirdim ve uyeligimin iptalini istitorum diye kaydimi aldilar ne odeyecegim dedim size sonra donecegiz dediler tavi sikayetlerimide uzun uzun siraladim

• Herkese Merhaba,

Pace cihazdan sonra getirilen ıq plus cihazdan memnun değilim,tüm kanallarda yayın esnasında takılmalar olmakta,sinyal seviyesi vs.. kontrolleri yapıldı her şey normal.Ayrıca görüntü kalitesi bile pace cihaza göre daha kötü.Sizce yazılımdan kaynaklı bir durummudur,beklemek mi gerekir,yoksa eski cihaza geri dönüşmü yapayım,genel bir sorun ise yakında düzelirmi bilgi sahibi olan varmıdır.
    İyi Forumlar,
  • Bence sizin kutuda bir sorun var. Bende hiç takılma yok. Ayrıca görüntü Pace'den kat kat güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofbe

Herkese Merhaba,

Pace cihazdan sonra getirilen ıq plus cihazdan memnun değilim,tüm kanallarda yayın esnasında takılmalar olmakta,sinyal seviyesi vs.. kontrolleri yapıldı her şey normal.Ayrıca görüntü kalitesi bile pace cihaza göre daha kötü.Sizce yazılımdan kaynaklı bir durummudur,beklemek mi gerekir,yoksa eski cihaza geri dönüşmü yapayım,genel bir sorun ise yakında düzelirmi bilgi sahibi olan varmıdır.
    İyi Forumlar,

valla bende takılma filan yok ama görüntü dediğiniz gibi paceden kötü bende biraz bekliyorum olmadı pace cihaza tekrar geri dönüş yapacağım
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.