Şimdi Ara

Sagemcom Digiturk Plus IQ (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.807
Cevap
31
Favori
242.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar youtube uygulamasında videolar hep düşük çözünürlükte açılıyor video kalitesini değiştiremiyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofbe

Herkese Merhaba,

Pace cihazdan sonra getirilen ıq plus cihazdan memnun değilim,tüm kanallarda yayın esnasında takılmalar olmakta,sinyal seviyesi vs.. kontrolleri yapıldı her şey normal.Ayrıca görüntü kalitesi bile pace cihaza göre daha kötü.Sizce yazılımdan kaynaklı bir durummudur,beklemek mi gerekir,yoksa eski cihaza geri dönüşmü yapayım,genel bir sorun ise yakında düzelirmi bilgi sahibi olan varmıdır.
    İyi Forumlar,

Hocam bende herhangi bir takilma yok goruntude. Ayrica goruntu kalitesi pace.e gore cok daha iyi, senin tv ayarlarinda bir problem olabilir. Daha onceden Samsung LCD kullanan bir arkadasda da buna benzer sorundan bahsetmisti. Ayarlari TV de degistirince goruntude bariz iyilesme olmustu. Senin TV nin marka ve modeli nedir?
  • Digiturk birak sen bu isii git yurt disindan adam akilli yazilim satin al.. Nedir bu cektigimiz... Dun gece yeni yazilim yuklenmis bugun dagildi alet... Surekli donuyor, menuler ekranda takili kaliyor kayitlar bozuluyor kaldirip aticam birazdan aleti asagi... 40 dakikalik kayit var diyir 3. Dakikada donup kaliyor, menude kayit yapililiyor yaziyor, durdurmak istedigimde durdur yerine kaydet yazisi cikiyor... Bilgisayardan web sitesi uzerinden izlemeye basladim bu sacma sapan guncelleme yuzunden... Aranizda tester varsa lutfen su yazilim ekibinin iletisim bilgilerini verin edecek bir cift lafim var... "Hic mi test etmiyorsunuz yazdiginiz kodu? Ne iciriyorlar size ofiste? Productiona yazilim cikariyosunuz iyilesecegini buglari duzeltecegine eski versiyondan daha kotu cikmayi nasil beceriyorsunuz" gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigtiger1 -- 12 Haziran 2013; 22:36:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigtiger1

Digiturk birak sen bu isii git yurt disindan adam akilli yazilim satin al.. Nedir bu cektigimiz... Dun gece yeni yazilim yuklenmis bugun dagildi alet... Surekli donuyor, menuler ekranda takili kaliyor kayitlar bozuluyor kaldirip aticam birazdan aleti asagi... 40 dakikalik kayit var diyir 3. Dakikada donup kaliyor, menude kayit yapililiyor yaziyor, durdurmak istedigimde durdur yerine kaydet yazisi cikiyor... Bilgisayardan web sitesi uzerinden izlemeye basladim bu sacma sapan guncelleme yuzunden... Aranizda tester varsa lutfen su yazilim ekibinin iletisim bilgilerini verin edecek bir cift lafim var... "Hic mi test etmiyorsunuz yazdiginiz kodu? Ne iciriyorlar size ofiste? Productiona yazilim cikariyosunuz iyilesecegini buglari duzeltecegine eski versiyondan daha kotu cikmayi nasil beceriyorsunuz" gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu Sagemcom veya Pace Digiturk Plus kutularından tüm özellikleri kullanabilmek için tek Lnb kablosu bağlantısı yeterlimi? D-Smart HD+ da çift lnb lazım olduğu için soruyorum. Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. Bir de Plus üyeliğini önerenler varmı Eylül ayında filmk paketiyle birlikte üye olabilirim belki düşünme aşamasındayım.. Saygılar..
  • Sagemcom İQ plus bende süper. Hd zaten iyi Sd ler de bu cihazla nerede ise Hd gibi oldu. Takılma vb gibi sorunda yok. Belki kutu ile ilgili belki şans biemiyorum artık..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MGÜ

Sagemcom İQ plus bende süper. Hd zaten iyi Sd ler de bu cihazla nerede ise Hd gibi oldu. Takılma vb gibi sorunda yok. Belki kutu ile ilgili belki şans biemiyorum artık..

Aynen katiliyorum sana hocam. Goruntu kalitesi olarak cok ustun bir cihaz. Uzun suredirde ne takilma nede baska bir problem yasadim, nazar degmesin cok iyi gidiyor simdilik
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk61

Arkadaşlar bu Sagemcom veya Pace Digiturk Plus kutularından tüm özellikleri kullanabilmek için tek Lnb kablosu bağlantısı yeterlimi? D-Smart HD+ da çift lnb lazım olduğu için soruyorum. Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. Bir de Plus üyeliğini önerenler varmı Eylül ayında filmk paketiyle birlikte üye olabilirim belki düşünme aşamasındayım.. Saygılar..

lnbnin çoklu sistem lnb si yani mdu lnb olması gerekiyor(mdu-4 veya mdu-5)
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbuldijital

quote:

Arkadaşlar bu Sagemcom veya Pace Digiturk Plus kutularından tüm özellikleri kullanabilmek için tek Lnb kablosu bağlantısı yeterlimi? D-Smart HD+ da çift lnb lazım olduğu için soruyorum. Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. Bir de Plus üyeliğini önerenler varmı Eylül ayında filmk paketiyle birlikte üye olabilirim belki düşünme aşamasındayım.. Saygılar..

Merkezi sistemlerde Eutelsat için olan Lnb olduğunu zannetmiyorum veya tek kullanılan çanaklarda da Lnb nin değiştirilmesi gerekecek yani.
  • quote:

quote:

quote:

Merkezi sistemlerde Eutelsat için olan Lnb olduğunu zannetmiyorum veya tek kullanılan çanaklarda da Lnb nin değiştirilmesi gerekecek yani.

bu kutuya geçmek istediğiniz zaman lnb ücretsiz olarak takılıyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkprl

quote:

Herkese Merhaba,

Pace cihazdan sonra getirilen ıq plus cihazdan memnun değilim,tüm kanallarda yayın esnasında takılmalar olmakta,sinyal seviyesi vs.. kontrolleri yapıldı her şey normal.Ayrıca görüntü kalitesi bile pace cihaza göre daha kötü.Sizce yazılımdan kaynaklı bir durummudur,beklemek mi gerekir,yoksa eski cihaza geri dönüşmü yapayım,genel bir sorun ise yakında düzelirmi bilgi sahibi olan varmıdır.
    İyi Forumlar,

Hocam bende herhangi bir takilma yok goruntude. Ayrica goruntu kalitesi pace.e gore cok daha iyi, senin tv ayarlarinda bir problem olabilir. Daha onceden Samsung LCD kullanan bir arkadasda da buna benzer sorundan bahsetmisti. Ayarlari TV de degistirince goruntude bariz iyilesme olmustu. Senin TV nin marka ve modeli nedir?

Merhaba,

TV Sony hx 700,dt-9100 ile daha net bir görüntü vardı,dün akşam ıq plus gitti,yerine 7100 geldi,daha stabil,daha iyi görüntü.Sagem cihazlar henüz yazılımsal olarak ne yazık ki oturmamış,bir zaman geçsin bakalaım tekrar dönüş yaparız,Dt ile telefon heyecanı yaşamaya gerek yok boşuna.

syg,
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bu kutuya geçmek istediğiniz zaman lnb ücretsiz olarak takılıyor zaten.

Peki. Teşekkür ederim kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Arkadaşlar youtube uygulamasında videolar hep düşük çözünürlükte açılıyor video kalitesini değiştiremiyor muyuz?

????
  • yeni yazılım nezaman çıkacak acaba arkadaşlar bilginiz varmı
  • bu plus kutularını 1 seneden fazla kullanabilen var mı? sagemcom kurulalı 1 sene bile olmadı ama klasik plus sorunu başladı benimkinde. dün 5-10 dk sinyal yok hatası verdi düzeldi, bugün ise sinyal yok dedi ve 1 saattir garip git geller yaşıyor kutu. sanırım miadını doldurdu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mkprl

quote:

Herkese Merhaba,

İyi Forumlar,

Merhaba,

TV Sony hx 700,dt-9100 ile daha net bir görüntü vardı,dün akşam ıq plus gitti,yerine 7100 geldi,daha stabil,daha iyi görüntü.Sagem cihazlar henüz yazılımsal olarak ne yazık ki oturmamış,bir zaman geçsin bakalaım tekrar dönüş yaparız,Dt ile telefon heyecanı yaşamaya gerek yok boşuna.

syg,

hdmi renk modu YUV-RGB olarak fark anlayan varmı. 7100 modelin sıfırı mevcutmu
  • Bu cihazı Bozulan eski plus kutu yerine servis getirip taktı takmaz olaydı eskisinde olan hatanın 10 katı problemle çalışan bir kutu bu kutu. Menüler özellikler kutu dış görüntüsü güzel de cihaz çalışması felaket ilk 20dk içinde saatli bomba gibi bırakıp gittiler kilitlenmeler başladı ekran siyah oluyor kumanda işlev görmüyor bir anda görmeye başlıyor reset atıyor hdd bir görüyor bir görmüyor. IQ tarafında bir ethernet kablosunu tanıyor bir tanımıyor en sonunda akşam komple gitti fişten çekip takmakta işe yaramıyor ekranda rA diye bir yazı var öylece kaldı cihaz kilitlenincede yanacak gibi sıcak üzerinde yumurta pişirilir yani kilitlenme sırasında. Aradık bakalım gelip bakacaklar daha önceki sorunumuz arada kırılmalar olurken sesde anlık gidip geliyordu şu anda son kutudan sonra komple çalışmaz oldu sorun kalmadı sinir katsayısı yükseliyor insanın. Yazılım d olan sürüm mevcut yüklenme tarihide 30 haziran görünüyor ama üzerine yazılımlar çıkmış inatla son yazılımdır diyor eğer test kullanıcıları içinse o yazılımlar neden sürdün be adam bunu piyasaya önce test et sonra sür değil mi. Bu kadar zor olmamalı bu işler.
  • Sizinki arızalı çıkmış değiştirilmesini isteyin. Normalde bu dediklerinizin hiçbirisi olmuyor.
  • @cagdasoneren

Evet sizin kutuda sorun var en kısa zamanda değiştirin. Normalde bu sorunların hiçbirini yaşamamanız lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aesoydan

@cagdasoneren

Evet sizin kutuda sorun var en kısa zamanda değiştirin. Normalde bu sorunların hiçbirini yaşamamanız lazım.

Peki bilginiz varsa veya başkasının bilgisi varsa diye soruyorum ben kablo çekemediğim için TP-Link TL-WR702N nano routerla internet işini çözdüm fakat ayarlarını doğrumu yaptım bilemiyorum kutu tutarsız olduğundan bir bağlanıp bir bağlanmıyor. Bu cihazla ilgili bilgisi olan varsa zaten digitürkde bunu veriyormuş. Cihazı PC'ye takıp ethernet ile arayüzüne girip client mode için cihazı konfigüre ettim sonra wireless'ı buldu evdeki şifresini girdim bağlan dedim bağlandı. DHPC mi ne o aktif değil ayarlarında. Sonra ethernet ile pc'de falan denedim ortomatik ipalda bıraktım direk aldı ve çalıştı saatlerce denedim pc'de hiç sorun çıkmadı. Ama kutuya taktım bir çalıştı bir çalışmadı otomatikde gene ip ve dns kısmı kutu ayarlarında acaba kutunun falan mac id'sini falanmı girmem lazım yada farklı bir ayarımı var yoksa bu da mı kutunun bozuk olmasından ötürü böyle oluyor. Çünkü ethernet ışığı ön paneldeki bazen yanıyor bazen yanmasada çalışıyor bazen yansada internet yok diyor falan.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.