Şimdi Ara

Sagemcom Digiturk Plus IQ (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.807
Cevap
31
Favori
242.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: h.ozgur

Mdu 4 te eksik olan kanallar hangileri oluyor arkadaslar. Mdu5e ucretsiz degisim yapiliyormus ama hic servisle falan ugrasasim yok. Eksik kanallarin ne oldugu onemli bu durumda. Gerci su ana kadar eksikligini de hissetmediysem cok muhim degil gibi:)

Slm Digi MH Arasak bunu talep etsek ÜCRETSİZ mi dediğiniz gibi.?
    Birde Mevcuttaki yayınılarıda bozmasında MDU_5 Allahülazim
  • Merhaba dun sonunda kutuyu değiştirdiler. Sorunsuz çalışmaya başladı. Cihazdan şu anda çok memenunum. Dün iki kanalı kayıt ederken internetten de HD dizi izledim. Bu zorlu koşullarda bile hiçbir takılma olmadı. Çok memnun kaldım performanstan. Uzun vadede düzgün çalışır umarım....
  • Merhaba arkadaşlar biraz önce servis ile görüştüm benim evde olmam gerektiğini söylediler bende eşim evde olmazmı dedim olmaz dediler bu nasıl saçmalık işten izinmi almam lazım bu iş için neyse kavga gürültü bugün işten izin alamayacağım için yarın akşam saatlerine randevu alabildim. Sizdede böylemi oldu insanlar işlerinden izin alarakmı bağlattılar

Birde kayın pedere aynı cihaz takıldı dediğine göre kayıtlarda isim verilemediğini belirtti kayıtların hepsi 1 kez diye isimli oluyormuş. zaman bazlı kayıtlarda isim verilemiyormu?
  • TMSF, Digitürk'e el koymuş. Sizden de 30 TL faturasız aktivasyon parası istendi mi? birde cihaz için 60 TL istendi bende 2 cihaz vardı yan oda meselesi üstüne basa basa sordum her iki cihaz için mi 60 TL alınacak diye evet demişlerdi ama bu dijitürke güvenmediğim için şimdilik iptal ettirdim. ben birde evin her yerinde kablosuz ağ olduğu için ona göre cihazları istemiştim.
  • Merhaba arkadaslar,
    öncelikle digiturk kullanıcısıyım,
    Elimde vestel hd dt 9100 vardı reset problemleri yuzunden gelip pace marka phı9100 digiplus cihaıznı geitrdiler..fakat bu cihaz gerek kanal gecisleri gerek ısınma gerek tv formatı olsun cok problemli ve cok yavas ..nette biraz arastırdım herkez aynı seyden şikayetcı.
    forumlarda Sagemcom hy6100 cihazını tavsiye ediyorlar..fakat benım cihazı digiturk yenı degısgırdıgı ıcın benim alıcıyı artık degıstırceklerını sanmıyorum veya 20 tl ucret ısteyeceklerdir.
    Sagemcom u cihazını baska turlu nasıl alırız? veya digiturken bu cihazı ısteyınce getırmıyolarmus boyle seyler okudum?
    bu cihazı satan bir yer yokmu ona digiturk yazılımı atttırıp kullanıblırmıyz???

İkinci sorum ice ben plus kayıt ozellıklerını kullanmıyorum bunun ıcınde humax 9503 i tavsiye edıyolar.fakat bazıları berbat bazıları sahane diyor?

Yardımlaırnız icin sımdıden tesekkur ederım
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous

TMSF, Digitürk'e el koymuş. Sizden de 30 TL faturasız aktivasyon parası istendi mi? birde cihaz için 60 TL istendi bende 2 cihaz vardı yan oda meselesi üstüne basa basa sordum her iki cihaz için mi 60 TL alınacak diye evet demişlerdi ama bu dijitürke güvenmediğim için şimdilik iptal ettirdim. ben birde evin her yerinde kablosuz ağ olduğu için ona göre cihazları istemiştim.

Faturasiz aktivasyon derken neyi kastediyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: righteous

TMSF, Digitürk'e el koymuş. Sizden de 30 TL faturasız aktivasyon parası istendi mi? birde cihaz için 60 TL istendi bende 2 cihaz vardı yan oda meselesi üstüne basa basa sordum her iki cihaz için mi 60 TL alınacak diye evet demişlerdi ama bu dijitürke güvenmediğim için şimdilik iptal ettirdim. ben birde evin her yerinde kablosuz ağ olduğu için ona göre cihazları istemiştim.

Faturasiz aktivasyon derken neyi kastediyoruz

Benden alınacak olan 30 TL aktivasyon ücretini açıktan vereceğim verdiğim para sizin anlayacağınız kayıt dışı olacak faturaya dahil edilmeyecekmiş sadece ödeyeceğim 60 TL faturada gözükecek miş....
  • İstanbul Avrupa yakasında oturan arkadaşlar bu cihaz ile alakalı yardımcı olabilirim.İletişim için pm atın.
  • 28.05.2013 Salı günü itibariyle Digiturk Plus IQ kutulara yeni yazılım çıkıldı. (yazılım sürümü: v1.6.85h)

Ver. 1.6.85h YAZILIMI iLE EKLENEN/DÜZELTİLEN ÖZELLİKLER:

- Kutunun stabilitesi arttırıldı.

- Nadiren oluşan kutunun açılmama ve yayının donması gibi problemler giderildi.

Test grubu için bu arada.
  • Beyler bu verilen dizi veya filmleri izlerken,adil kullanım kotasına cok fazla etki eder mi?
    Ve eski digiturk plus lardaki VOD daki filmleri izlerken etki eder mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SenyorePirate

Beyler bu verilen dizi veya filmleri izlerken,adil kullanım kotasına cok fazla etki eder mi?

Hayır etkilemez o plus kutunun içine yükleniyor netten izlenmiyor
  • quote:

nereye yazmak lazım? benim yaşadığım can sıkıcı bir sorun daha var: kayıt yaparken iqdan hiçbirşey açamıyorum. siyah ekran takılıp kalıyor fişten çekmek zorunda kalıyorum. sizler de teyit edebilir misiniz? gerçekten bunları ileteceğimiz mail adresi nedir? özel bir mail adresi var mı yani yoksa siteden mi iletmek gerekir?

istanbul avrupa yakasında plus ıq kullanmak isteyenler arkadaşlar bana özelden ulaşabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

28.05.2013 Salı günü itibariyle Digiturk Plus IQ kutulara yeni yazılım çıkıldı. (yazılım sürümü: v1.6.85h)

Normal kullanıcılara ne zaman gelir hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: invisible

28.05.2013 Salı günü itibariyle Digiturk Plus IQ kutulara yeni yazılım çıkıldı. (yazılım sürümü: v1.6.85h)

Normal kullanıcılara ne zaman gelir hocam?

Cooming SOON Kardeşim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: altinbas07

quote:

Beyler bu verilen dizi veya filmleri izlerken,adil kullanım kotasına cok fazla etki eder mi?

İQ dada etki etmiyorsa cok iyiymis tskler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: altinbas07

quote:

İQ dada etki etmiyorsa cok iyiymis tskler

iq internet kotanızı kullanır. Kullanmaması söz konusu olamaz.
  • Ya cihaz sürekli kilitleniyor kumanda bazen tepkisiz kalıyor şimdi de kayıt hatası alıyorum sürekli yani aynı anda 2 kayıt devam ederken 3. bir kayıt yapamazsınız diyor ama aslında öyle bişi yok planlanmış kayıtlarda çakışan 2 tane kayıt var ama gelin görünki dün tarihliler yani bunları kaydetmediği gibi planlayıcıdan da silmiyor ne yapacağım yardımcı olacak var mı?
  • 2 kayıt aynı anda yapar 3. kaydı 2. kayıttan sonraya etiketlersen onuda yapar ama şöyle birşey var ayarlarda 15 dk önce kayıda başla seçeneği işaretli olduğu için 2 kayıt aynı anda kayıt yaparken sen 3. kaydın aynı saate çakışmayacağını düşünerek etiketlersen kayıt 15 dk önce başlayacağı için 3 kayıt aynı anda olacak buyüzden izin vermiyor kayıt ayarlarını düzenle düzelir
  • Anladımda dostum ben kayıt yapmıyorumki şu anda. Planlayıcıda dün akşam kaydetmesi gözüken 2 program halen kayıtta gözüküyor bunlardan 1 tanesini kaydetti zaten diğerini kaydedirken kilitlendi kaydedemedi ama halen kaydediyormuş gibi davranıyor kutu..Ayrıca planlayıcıdan kayıt iptal edemiyor veya silemiyorum. Müşteri hizmetlerini aradım gelip değiştirecekler lanet olsun gitti bütün kayıtlarım yine.
  • IQ plusta hdd çıkabiliyor hdd ni iste sende kalsın gelen cihaza takarsın kayıtların gitmez
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.