Şimdi Ara

Sagemcom Digiturk Plus IQ (95. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.807
Cevap
31
Favori
242.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: italiany

Aksam ekleyeyim ben begenmedim.

hocam marka ne acaba 4k varmı
  • halilka kullanıcısına yanıt
    valla 4k mı bilmiyorum aksam resim atayım model numarasını yazayım siz kontrol edin. çok özel müşteriymişim en yeni süper ötesi harika uzay cihazını test edecekmişim diye kandırıp kocaman bişey gönderdiler arka tarafındaki anten girişi bile 4 tane cıkısı olan koca bir teneke parcası acilen eski kutumu geri istiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhangun84

Bencede arayüzdeki degisiklik haricinde başka bir şey yok donmalar aynen devam ediyor.

aynen bende de öyle. fişi çekip takmadan da düzelmiyor. ayrıca bende olan birsey daha. filmleri kayıt ediyorum. % 80 lerde görünüyor HDD doluluk oranı. ancak bir süre sonra filmler eski tarihliden yukarıya dogru tek tek silinmeye başlıyor. bunun sebebini bilen varmı ?
  • ne gerek var şu kayıt işine anlamıyorum valla. dilediğinyerde olmadı webden izle filmini dizini istediğin zaman. ilkel bir şey bence artık plus mılas. sorundan da geçilmiyor zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

valla 4k mı bilmiyorum aksam resim atayım model numarasını yazayım siz kontrol edin. çok özel müşteriymişim en yeni süper ötesi harika uzay cihazını test edecekmişim diye kandırıp kocaman bişey gönderdiler arka tarafındaki anten girişi bile 4 tane cıkısı olan koca bir teneke parcası acilen eski kutumu geri istiyorum :)

Bakabildiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elysions

ne gerek var şu kayıt işine anlamıyorum valla. dilediğinyerde olmadı webden izle filmini dizini istediğin zaman. ilkel bir şey bence artık plus mılas. sorundan da geçilmiyor zaten.

şu gereği var. portalda olmayan ama o an begendigin bir filme denk geldiginde kayıt edip istedigin herhangi bir zamanda izlemene yarıyor. ayrıca sadece film olarak değil kaçırdıgın yada izleyemediğin programlarıda izlemeni saglıyor. ayrıca diledigin yerde uygulaması normal yayınla aynı kaliteyi asla vermıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: airport34

quote:

ne gerek var şu kayıt işine anlamıyorum valla. dilediğinyerde olmadı webden izle filmini dizini istediğin zaman. ilkel bir şey bence artık plus mılas. sorundan da geçilmiyor zaten.

şu gereği var. portalda olmayan ama o an begendigin bir filme denk geldiginde kayıt edip istedigin herhangi bir zamanda izlemene yarıyor. ayrıca sadece film olarak değil kaçırdıgın yada izleyemediğin programlarıda izlemeni saglıyor. ayrıca diledigin yerde uygulaması normal yayınla aynı kaliteyi asla vermıyor.

kardeşim okadar paraya değer mi diyorum hadi 5-6 sene önce olsa eyvallah plus candır derim yada maç izlerken işemeye felan gidiyorsan ona da eyvallah.
    ben 4k yayınları beleş izliyorum istediğim yerde digitürke 3 ay sonra gelicek filmi bugün full hd plazmada izliyorum. üstelik sansürde yok adamlar sinema filminde sigarayı şarabı sansürlüyorlar yahu bide buna para istiyorlar.
    (misal gone girli 1 ay önce 1080i kaliteyle izledim digitürkte daha salona eklenmedi film.)

ha neden digitürk kullanıyorum, tvde rahatça ve türke spikerle premier lig izlemek için tabi ama ondada ayran gibi görüntü var. türksat digitürk almam bidaha.
  • 4k yayın seyretmek.., türksat ile digitürk seyretmek, sonra da plus kutuyu eleştirmek tuhaf ve tutarsız bir değerlendirme olmuş..
  • quote:

Hocam resimleri bekliyoz.,

• quote:

quote:

quote:

kardeşim okadar paraya değer mi diyorum hadi 5-6 sene önce olsa eyvallah plus candır derim yada maç izlerken işemeye felan gidiyorsan ona da eyvallah.
    ben 4k yayınları beleş izliyorum istediğim yerde digitürke 3 ay sonra gelicek filmi bugün full hd plazmada izliyorum. üstelik sansürde yok adamlar sinema filminde sigarayı şarabı sansürlüyorlar yahu bide buna para istiyorlar.
    (misal gone girli 1 ay önce 1080i kaliteyle izledim digitürkte daha salona eklenmedi film.)

ha neden digitürk kullanıyorum, tvde rahatça ve türke spikerle premier lig izlemek için tabi ama ondada ayran gibi görüntü var. türksat digitürk almam bidaha.

önce ilk sorum 4k yayın hangi platformda ? ikinci sorum hadi var, beleşe nereden izliyorsun ,üçüncü sorumda izlediğin yer neresiyse artık türkçe dil yada altyazı olayını nasıl çözüyorsun cok merak ettim acıkcası.

ben plus ı gayet başarılı buluyorum ayrıca digitürk ün avukatı değilim, film konusuna gelincede, bazı filmler vardır zaten digitürk ten izlenmez orası burası sansürleniyor diye ama bazı filmler dizilerde vardırki gayet rahat izleyebilirsin zahmetsizce üstelik.

son olarak , lig tv olmasa hiçbir platformla işim olmaz, açar internetten izlerim tüm tv kanallarını.
  • ligtv konusunda haklısın ondada 1000k yayın izliyorum sopcastla ama tvde izlemek farklı tabi en kısa zamanda eutelsata geçicem zaten.
    4k yayınları için acestream programını kullanıyorum. wiziwigden link alıyordum yalnız kapandı oda ocak ayında. diziler digitürke gelmeden internette yayınlanıyor 1080p dilediğim yerde yani :P birde dsmart blu var ayda 9tl ondaki görüntü kalitesi digitürkü döver öyle diyim. sansürde yok ama sende haklısın mühim olan ligtv mevcut üyeliğim olduğu için arıza çıkardılar 108 tlya digitürk türksatı kakalamaya çalışıyorlar bana aklın alıyor mu sadece ligtvyi hd izlemek için +20tl daha (21+68+20) yeni üyelik 39 tl yeni uydu ve cihaz taktırıcam bunlara gıcıklına, madem hali hazırda üyeyi dürtmek istiyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

önce ilk sorum 4k yayın hangi platformda ? ikinci sorum hadi var, beleşe nereden izliyorsun ,üçüncü sorumda izlediğin yer neresiyse artık türkçe dil yada altyazı olayını nasıl çözüyorsun cok merak ettim acıkcası.

ben plus ı gayet başarılı buluyorum ayrıca digitürk ün avukatı değilim, film konusuna gelincede, bazı filmler vardır zaten digitürk ten izlenmez orası burası sansürleniyor diye ama bazı filmler dizilerde vardırki gayet rahat izleyebilirsin zahmetsizce üstelik.

son olarak , lig tv olmasa hiçbir platformla işim olmaz, açar internetten izlerim tüm tv kanallarını.

acestream altyazı kabul ediyor, divxplanetten indiriyorum tabiki. misal marco polo dizisi haftalık veriliyor diyelim ama dağıtıcı firma (netflix) toplu dağıtıyor. sen 1 bölüm için yayın saatini, diğer bölümler içinde 9 hafta beklerken, ben 10 bölümüde bitiriyorum istediğim zaman,
    kısaca sen daha 2.bölümü digitürkte vs göremezken ben iki günde izledim hepsini.

4 saatte çeviri yapan manyaklar var yemin ediyorum hemde sıfır sansür küfürler bile alalen :) digide sevişme sahnesi bile keserler. fuck of a gidermisin derler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elysions -- 5 Şubat 2015; 21:13:12 >
  • Sagemcom'a gelen yeni yazılımı sevdim. Menüler güzelleşmiş, güzel programlar eklenmiş vs
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

acestream altyazı kabul ediyor, divxplanetten indiriyorum tabiki. misal marco polo dizisi haftalık veriliyor diyelim ama dağıtıcı firma (netflix) toplu dağıtıyor. sen 1 bölüm için yayın saatini, diğer bölümler içinde 9 hafta beklerken, ben 10 bölümüde bitiriyorum istediğim zaman,
    kısaca sen daha 2.bölümü digitürkte vs göremezken ben iki günde izledim hepsini.

4 saatte çeviri yapan manyaklar var yemin ediyorum hemde sıfır sansür küfürler bile alalen :) digide sevişme sahnesi bile keserler. fuck of a gidermisin derler.

ben dizileri sadece paket olarak koydukları yerden izliyorum. orada olmayan bir diziyi nereden nasıl hd izlerim biliyorum. ama digitürk ün akıcılıgı ve rahatlıgı olmuyor. herneyse sonucta dediğim gibi benim için önemli olan lig tv.
  • Arkadaşlar merhaba,

Bende de Digiturk'un bu model kutusu var. İnternete Tp-link router'la bağlı, hani şu küçük mavi cihazla :) Merak ettiğim bir husus var; bu router sizde de modemin wireless performansına etki ediyor mu? Hatta bazen wireless sinyalini kesiyor, telefondan falan bağlanamıyorum modeme... Modemi açıp kapatmam gerekiyor anca. Bu normal mi yoksa router cihazda mı sorun var?
  • Arkadaşlar dün sinyal yok hatası alıyordum, kolay kurulum yaptığımda hiç bir kanal bulunamıyordu. Neyse bugün servis geldi lnb kablosunun ucuna makinayı bağladı sinyal yoktu.. Çatıya çıktı 10dk. sonra geldi., sordum sıkıtı neymiş diye, splitter yanmış yenisi ile değiştirdim dedi.. Bende şaşırdım nasıl olur ben herhangi başka bir odada digitürk kullanmıyorum ikinci bir digitürk'üm yok dedim.. O da bana başka bir hat daha var vs.. bişeyler geveledi işi halletti diye bir an önce gitmek istiyordu.. Abi sen merak etme hallettim ben gibilerinden sıkıntı yok.. Şimdi gidince bende kıllandım binada benden başka digitürk kullananda yok.. 4-5 sene önce üye olduğumda çatıya benim için yeni çanak takmışlardı.. Şimdi nasıl olurda sadece benim kullandığım çanaktan splitter takılı olur aklım almıyor.. Yan bina ile çatılarımız bir.. ve yan binada bi cafe var ve digitürk de var acaba diyorum geçen sene cafeye kuruluma geldiklerinde baktılar ki yukarda digitürk çanağı var spilitter ile ortak kullansınlar diye böyle yaptılar diye düşünüyorum..!!! Aklıma başka bişeyde gelmedi ama benim haberim olmadan benden izin almadan eğer yaptılarsa da haberim olmadan nasıl böyle bişey yaparlar.. Tek başıma çatıya çıkma şansım olsa çıkacağım ama yok

Arkadaşlar sizin fikrinizi almak istedim sizce neden sadece benim kullanıdığım digitürk çanağında splitter takılı olabilir..?? Yarın servis tekrardan gelicek artık bilmiyorum bende çıkıp bakmayı düşünüyorum gelecek kişi ile beraber..
  • banada bu kutuyu 1 yıl bedava vereceklerını soledıler bende aldım ancak once yanlıs kutu geldı(ıq olmayan ınternete gırmeyen hd pvr)hemen ertesı gun ıade ettım saegem taktılar ancaaaak ınternetını yemısım eksık kalsın kesı lıkle hd pvr saegeme hd yayınlarda 5 basar r en kısa surede eskısıne donecegım bu cıhazın artıları cok parlaklık cok ıyı menu ve ınternette keskınlıkle hıcbırsekılde PACEHDYE YAKLASAMAMIS!!!!!
  • halilka kullanıcısına yanıt
    kusura bakmayın sehir dısına cıkmam gerekti henuz eve gidemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adlaykut

banada bu kutuyu 1 yıl bedava vereceklerını soledıler bende aldım ancak once yanlıs kutu geldı(ıq olmayan ınternete gırmeyen hd pvr)hemen ertesı gun ıade ettım saegem taktılar ancaaaak ınternetını yemısım eksık kalsın kesı lıkle hd pvr saegeme hd yayınlarda 5 basar r en kısa surede eskısıne donecegım bu cıhazın artıları cok parlaklık cok ıyı menu ve ınternette keskınlıkle hıcbırsekılde PACEHDYE YAKLASAMAMIS!!!!!

SOZUMU GERIYE ALIYORUM!!!

CIHAZIN HD SI GAYET IYI TAMAM PACE HD BIRAZ DAHA KESKIN AMA cıhazın hzı menusu vs dusunulunce bu daha agır basıyor)))

son ayar(dıgıtal tvnızı goruntu keskınlıgınde yukseltın ve sıhaz cıkısı 1080 p yapın)
  • quote:

quote:

banada bu kutuyu 1 yıl bedava vereceklerını soledıler bende aldım ancak once yanlıs kutu geldı(ıq olmayan ınternete gırmeyen hd pvr)hemen ertesı gun ıade ettım saegem taktılar ancaaaak ınternetını yemısım eksık kalsın kesı lıkle hd pvr saegeme hd yayınlarda 5 basar r en kısa surede eskısıne donecegım bu cıhazın artıları cok parlaklık cok ıyı menu ve ınternette keskınlıkle hıcbırsekılde PACEHDYE YAKLASAMAMIS!!!!!

SOZUMU GERIYE ALIYORUM!!!

CIHAZIN HD SI GAYET IYI TAMAM PACE HD BIRAZ DAHA KESKIN AMA cıhazın hzı menusu vs dusunulunce bu daha agır basıyor)))

son ayar(dıgıtal tvnızı goruntu keskınlıgınde yukseltın ve sıhaz cıkısı 1080 p yapın)

Hd si keskin olanlarda keskinliği tvden kısmak zorunda kalınıyor yoksa kumlanma olabiliyor fakat sagemcom un hd keskinliği gayet yeterli tv niz de iyi bir şeyse kusursuz görüntü almamak çok zor hd ve sd yayında.

• 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.