Şimdi Ara

sagemcom router ve network sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhaba,

Çizim için kusura bakmayın, elimden bu kadarı geldi malesef,
    Sorunum şu:

Sagemcom arayüzüne baktığımda DHCP de bağlı bulunan tüm cihazların IP aldığını görüyorum ve tüm cihazlar nete çıkabiliyorlar, yani tivibu cihazı görüntü veriyor, asus wireless router a bağlı telefonlar nete çıkabiliyorlar DM500Hd nete çıkabiliyor vs.
    Switch 2 ye bağlı cihazlar kendi aralarında haberleşebiliyor ve bilgi aktarabiliyorlar,
    Switch 1 e bağlı cihazlar kendi aralarında haberleşebiliyor ve bilgi aktarabiliyorlar,
    Ama sagemcom router ına bağlı hiç bir cihaz haberleşemiyor, yani bir kaç örnek verecek olursak
    Pc1 den DM500 HD ye bağlanamıyorum,
    Pc1 den Pc2 ye bağlanamıyorum,
    Pc2 den Pc 1 e bağlanamıyorum,
    Asus a bağlı cihazlardan pc1 ve pc2 ye ve dm500 hd ye bağlanamıyorum.
    Tahmin ediyorumki sagemcom da bir şeyi eksik yapıyorum. Ama bulamadım sorunu (firewall etkili olabilir mi ? bilmiyorum)
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziohab -- 9 Mayıs 2013; 8:41:36 >

• tekrar merhaba,
    üstteki mesajımda eksik bir bilgi olduğundan mı yanıt alamadım , eğer öyle ise detaylandırayım.
    yada konu hakkında yorumu olan mı yok :)
  • Sagemcom modemin lan portlarını kullanmayarak ve bu lan portlarından birinden 8 portlu bir hub a neti verdim ve bu hubın portlarını kullanmaya başladım bu hali ile bir problem yaşamıyorum şimdilik. Ama araya haybeden bir hub/switch girmiş oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziohab -- 9 Mayıs 2013; 8:42:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.