Şimdi Ara

Sağlam bi asssasın nasıl takıları olmalı help!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar takı alcam ancak full +9 dexmi alsam yoksa unique falanda alsammmı yardım pls ... sağlam bi assas olmam için ne almalıyım ..?????

• Arkadaşım bu sağlamlık işi tamamen maddiyat'a bağılı. En iyisi UNIK takılar. Yani dual +2 kekury, kekury belt, Amulet of Dextery yada Priest pendant benim sana tavsiye edeceklerim. Ama bunları yapabilmen içinde sana bi fiyat çıkartayım. Bu saydığın takıların pazardaki fiyatı Beramus için söylüyorum 23-25 GB civarında. O kadar param yok dersen de tüm takılatını +9 DEX yapmaya çalış. İnşallah yardımçı olmuşumdur.
  • Sağlam bir assassin olmak istiyorsan bir kere full +9 dex takmayacaksın onun yerine warrior pendant, elf ring veya +1 kekuriler(rol demem diyemem) Küpeler +9 olur ama bulursan rogue earring veya elf metal earring, kemer içinde glass ve iron demesek bile elf belt sağlamlaştırır.
    İdeal Asas Takı seti:
    +9 küpeler
    +0 PP
    +9 Kemer
    dual kekuri ring.
    Üst Düzey Asas Takı Seti:
    +10 Küpeler
    +0 WP
    +0 Elf Belt
    +1+2 kekuri veya elf ring
    Extreme Asas Takı Seti:
    +0 Dual RE
    +0 WP
    +0 Glass Belt
    +0 Dual Rol
    Rüyamdaki Takı Seti:
    +1 RE +2 Elf Metal Earring
    +0 Iron Necklace
    +0 Glass Belt
    +1 Dual Rol

quote:

Yarbayım ne diyorsa doğrudur. Ben daha er'im. Fakat bazı takıları anlayamadım hep kısaltma kullanmışsın. Şu kısaltmaları açık yazarsan dahada aydınlanmış olucaz. TEŞEKKÜRLER...

İmzamdaki ko terimleri sözlüğünde hepsi yazıyor
    Bide yarbay er falan çok saçma şeyler bi sürü ciğeri beş para etmez binbaşı yarbay adam var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 16 Ekim 2006; 15:31:19 >

• saolun beyler cok yardımcı oldunuz...tabi hepsini alamasamda bi kısmını alıcam bu takıların...güzel bi combine oluşturcam inşallah...:D
  • Yarbayım ne diyorsa doğrudur. Ben daha er'im. Fakat bazı takıları anlayamadım hep kısaltma kullanmışsın. Şu kısaltmaları açık yazarsan dahada aydınlanmış olucaz. TEŞEKKÜRLER...
  • ben rogue ıle pek oynamadım 16 yasındakı kardesımın charı arada bende gırıyorum ıtemlerım...
    sağlam assassin sanırım buna yakın...
    dual re +1
    dual eme +1
    iron necklace
    wp+1
    iron belt +1
    dual rol +1
    dual shard +8
    fp dd 25
    shell +8 set
    axe kolluk bo0t
    spear kolluk bot
    chıtın shıeld

dex takı taraftarı dıılım bazen fr resıstance lazım o yuzden rogue earrıng takıyoruz onun dısında bu ıtemlerı uzerımden cıkartmam ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuRaT -- 16 Ekim 2006; 16:13:32 >
  • oha kardeşinin charda charmış,lvl 66 +8 citin +7 dex kupeler +9 dex belt +1 kekurilerim ve +0 pp ım var oda drop yoksa alamasdım,ki ben bu oyunda iyi ticaret yaptım 60 gb kasamda olduğu zamanlar oldu ve bişiyim yok ha dual +8 mırage larımda var ama senin bahsettiğin re ler rol +1 ler vs bunlar rüya,ben inanmıyorum bu takıların nakit para olmadan elde edileceğine yada dupe, e dupeyi yapan bir kaç kişi zaten onlar harici şu hayalimizdeki rouge yi yaratmak icin sanırım bir kaç milyar canlı para gerekiyo:)
  • quote:

Orjinalden alıntı:
    fp dd 25

Pardon ama bu hangi item kusura bakmayın ama bilmiyorum işte
  • full plate dagger defance 25 - fp dd 25

2000 usd mınumum aresde zaten en eskılerdenız bız kesmedıgımız boss almadıgımız ıtem kalmadı ama bız bencıllık yapmadık hıc bır zaman benım tek drop um iron necklace gerısı hep ytl ıle alma pazarda cok yaptım ama dupe cıktı cogu zaman o yuzden pazarda coın stok yaptım sadece bır kaç tane ıtemım hedıye zaten ama genelde ytl ıle ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuRaT -- 16 Ekim 2006; 16:28:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.