Bildirim
Sağlam bir telefon hangisi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bütçe belirtirseniz daha sağlıklı yardımcı olabiliriz hocam -
600 TL.ye kadar olabilir. -
üstad o fiyatlara yakın asus zenfone 5 var üstad performas olarak oldukça memnun eder sağlamlıkta müdaiillerine göre iyi ama o fiyata suya toza dayanıklı cihazda yok malesef -
850 Tl civarında bi bütçe ayırsam tavsiye ettiğiniz hangisi olabilir, yada siz hangisini tavsiye edersiniz ve ne kadara olabilir. -
suya, toza dayanıklılığın yanında en son Nokia x3-02 im vardı cebimde taşıyordum sanırım basınç altında oıldğundan çabuk arızalandı ve tamir olmuyor. Telefonun darbelerede dayanıklı olanlaraını da belirtirseniz sevinirim. -
M2 Aqua fiyatı tam olarak hatırlamıyorum 800 tl civarındaydi sanırım. Butceni zorlayabilirsen alabilcegin en saglami
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Suya toza karşı dayanıklı şuan en uygun xperia z ve z1 var sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim için akılı telefon olmasına da gerek yok. Biraz özellikleri olan (kamera 5MP, artırılabilir hafıza, Video kayıt gibi.) telefon yeterli olacaktır. -
Bulabilirsen xperia go olabilir
Bulabilirsen moto g genek kalitesi iyi şarjı iyi gider birde android L güncellemesi alacak sanırım. Ama piyasada pek bulunmuyor normalde 600-650 civarı olmalı ama şu aralar pahalanmış. Günlük kullanım için şık bir telefon istiyorsan benim de kullandığım samsung s3 mini tavsiye ederim ekran, donanım, kalite fiyata göre iyi.. -
Arkadaşlar bir arkadaşım "Generalmobile discovery 2 veya Generalmobile discovery 2 mini" telefonları önerdi, sizce nasıl. Kullanım ve sağlamlık açısından nasılki. -
M2 aqua cikicak 899 tl
quote:
Orijinalden alıntı: hasantursun
Arkadaşlar bir arkadaşım "Generalmobile discovery 2 veya Generalmobile discovery 2 mini" telefonları önerdi, sizce nasıl. Kullanım ve sağlamlık açısından nasılki.
+1 uzakdur cin cihazlarindan,xperia sp bakin ts gibi saglam.
Generalmobile çin cihazımı ki. Baktığımda Amerikada yaşayan 2 türkün yaptığı telefon diye okumuştum. -
quote:
Generalmobile çin cihazımı ki. Baktığımda Amerikada yaşayan 2 türkün yaptığı telefon diye okumuştum.
Dostum daha yolun cok basindasin sen,firmanin kurulusu ayri cihazin orijinali hangi ulkede hangi markada satiliyor ayri bir onlari arastir ilk once discovery cinde fason urettirilip kapagina marka basikip satilan bir cihaz.
Siz illa da "xperia sp" mi diyorsunuz. Ben daha çok dokunmatik olmayan dayanıklı telefondan tercihten yanayım. Nokia 6700 çelik kasalı gibi. Dediğiniz gibi telefondan pek anlamadığımdan 5 yıl içinde 2 tane telefon harcadım. Bizler memur maaşlılar olarak aldığımda uzun üreli kullanmak istiyorum. Selamlar. -
sony xperia active
2. el bulursan al -
quote:
Siz illa da "xperia sp" mi diyorsunuz. Ben daha çok dokunmatik olmayan dayanıklı telefondan tercihten yanayım. Nokia 6700 çelik kasalı gibi. Dediğiniz gibi telefondan pek anlamadığımdan 5 yıl içinde 2 tane telefon harcadım. Bizler memur maaşlılar olarak aldığımda uzun üreli kullanmak istiyorum. Selamlar.
Nokia 515
Sony m2 aqua aldım oda çin de üretilmiş. çinde üretilmeyen ne varki. İnşallah iyi telefondur.
Benzer içerikler
- samsung türkiye garantili ne demek
- kaçak telefonun orjinal olduğunu nasıl anlarız
- internetten telefon alınır mı
- küçük ekranlı telefonlar
- uygun fiyatlı kamerası iyi telefonlar
- device health services nedir
- play protect nedir
- telegram video izleme
- xiaomi whatsapp sorunu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X