Şimdi Ara

SagLam LaptOp alCam yardimci olursaniz sevinirm:P

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar bu aksam üye oldum saglam bir laptop a ihtiyacim var... fiyat sorun diiil gibi ... Cok ta tuzlu olmasin..:P Olmasi gereken min. özellikleri asagida belirtecegim yardimci olursaniz cok sevinirim..

islemci : intel centrino 1.86GHz ve üzeri
    Ram : 1024Mb +
    Ekran Karti : nVidia geforce 6600 256Mb ve dengi
    Hdd : 80gb 5400rpm ve üzeri
    Lcd : 15.4 inch ve üzeri
    Çözünürlük : min. 1680x1050

(intel core duo islemciler hakkinda bilgi verirseniz sevinirim,ayrica monsterin yenisi cikmis 256mb ekran karti farki var yine 2gb ram,2ghz sonoma islemci,256mb nvidia geforce 6 6600,80gb harddisk. Fiyat ta 2800ytl civari. Düsüncelerinizi bekliyorum. )

• bekliorum :P
  • http://www.ideefixe.com/Bilgisayar/tanim.asp?sid=KBU13S1MYO6MLUC3FKE9

Dostum linkteki makinaya 512 ram eklettirirsin tam senlik bişey olur? Çok güzel cihaz sony farkı
  • packard bell in 17" lik modellerine bak derim ekranları çok kaliteli ekran kartları da sanrım x700 yada 6600 1gb ram 100 gb hdd 2 ghz sonoma 2.5 milyar civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spica -- 10 Şubat 2006 2:04:13 >
  • Fijutsi/Sıemens
    özelliklerine göre fiyatları çok uygun.
  • şunu dıyım Toshiba,Dell,Asus 3 unden bırını alın tavsıye sıze memnun kalırsınız.daha once panasonıc kullandım 5 para etmez su anda toshıba kullanıyorum bence cok iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kombi alacam yardim ark
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lütfen kararsizim...

Marka ürün mü yoksa Monster Tyrann mi??
  • tesekkürler.. zaten cok alternatif görmüorum.. Türkiye icinde satilan ürünler hem fiyat olarak pahali hemde performans olarak alt seviyede kaliyor.. DELL inspiron 9400 royal cok mükemmel bir model
    17 lik lcd, 2048mb ram , 256mb nvidia 7800, 2.16 dual core intel islemci,80gb 8mb 7200rpm hdd, dvd+rw gerisi klasik ve bilinio zaten ... 2300 euro ya alabilinio biraz daha düsük performans (kücümsenmez) sadece 1400 euro :P

yarin gidip monster i test edecegim:P lcd fln kasa anlatildigi kadar kötü mü gözümle görmek istiorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.