Saglamparca.com güvenilir mi ? Daha önce alışveriş yapmış birisi varsa yorumlarda tecrübelerini aktarsın lütfen < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spakyardim1 -- 21 Kasım 2020; 11:56:33 > |
saglamparca.com'dan 2000TL'ye 3700x işlemci ?
-
-
Bedava
Peynir
Fare
Kapaninda
Olur
-
Ben başka dolandırıcılara bakayım.
-
İsmi güven vermedi -
Yanında Wraith prism çıkmıyorsa bir esprisi yok o fiyatın. -
En ucuz ürünü bulmak istiyorsanız akakceye girin ürünü yazın ucuzdan pahalıya sıralayın -
önümüzdeki haftaki başlık: "Dolandırıldım"
-
Bir hafta sonra paramı nasıl geri alırım diye konu açmak istemiyorsanız uzak durun bence.
-
"Sekiz" kelimesi yeterli değil mi fgjhdghjdghjhgdfj
-
İkinci el diyor, fiyat normal ama güven meselesi tabi.
-
2300-2400 tl ye ınce hesapta ındırım gunlerınde yakalamak daha mantıklı degılmı ?
yanında wallaha da verıyor hem.
paranıza yazık edebılırsınız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: acura072300-2400 tl ye ınce hesapta ındırım gunlerınde yakalamak daha mantıklı degılmı ?
wallaha mı
-
quote:
Orijinalden alıntı: RASYONALISTwallaha mı
Alıntıları Gösterwallaha
-
Wallahamıquote:
Orijinalden alıntı: acura072300-2400 tl ye ınce hesapta ındırım gunlerınde yakalamak daha mantıklı degılmı ?
-
Allahwala
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcaka28 -- 8 Ekim 2020; 19:44:58 > -
Merhaba sayın DH üyesi, www.saglamparca.com sitesinin kurucularından birisiyim kötü yönde yorumlara denk geldim açıklama yapma isteği duydum.
Sitemiz yapım aşamasındadır şu an için zaten hizmet veremiyoruz sanırım google araması yaparak buldunuz sitemizi çünkü en üst sıralarda çıkıyoruz fiyatlarımızda o nedenle güncel değildir hala test aşamasındayız.
2003den bu yana DH üyesiyim firmamızı pandemi döneminin kötü etkilerinden dolayı kuramamış olsak bile amacımız en kısa sürede aktif edipp sizlere güvenli ve kaliteli bir hizmet sunmaktır.
Saygılarımızla.
-
madem öyle sepete ekle seçeneğini kaldırın ucuz gören almaya kalkmasın tabi sepetten sonra ilerlemiyorsa o başka
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bedava
Peynir Fare Kapaninda Olur |
önümüzdeki haftaki başlık: "Dolandırıldım" |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X