Şimdi Ara

Sağlığınız İçin IEM Kullanın !!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Odysseyy

W810i nin iem kulaklıklarını kullanıyorum. Hem telefonda hem Sony Walkman da. Biraz deneyip sonra Shure E2C almayı düşünüyorum. Westone UM1 alacak yer bulsam alacağım da Tr'de yok bidliğim kadarıyla. E-bay, Amazon gibi yerlerden de ben alışveriş yapmak istemiyorum. Neyse e2c alırım herhalde.

Sennheiser'ın varsa kaliteli iem'leri ''cx-300, ie modelleri haricinde, daha profesyonel'' onlara da bakıcam.

SE'nin Walkman telefonlarında kullandığı kulaklık piyasa da gayet bilinin modeli olan Sony EX-71'in yeniden şekil beden bulmuş hali. O kulaklığın üstüne hangisini alırsanız alın hepsi daha iyi gelecektir. Çünkü sadece bas veren bir kulaklık olup diğer frekansları sevmez

Westone UM1 TR'de yok. Gelmesini de beklemiyorum, Westone dünya çapında yayılma politikası olan bir firma değil. Shure E2c'yi ben tavsiye etmiyorum; şöyle ki piyasa da bulunan IEM'ler arasında en büyük ebatlara sahip [UE Super.fi 5 EB den sonra] en büyük ikinci IEM, ki çoğu kişi kullanımda sorunlar yaşıyor, büyük olduğu için kulak kanalında ağrıya sebep oluyor. Eğer komforunuzu düşünüyorsanız başka IEM'lere bakın.

Sennheiser IEM üreten bir firma değil, ürettiriyor; fakat kaliteli olarak IE4 var, CX300'den daha başarılı olduğunu alan ve deneyen arkadaşlar da teyit etti.

Yurtdışından almakta bir zarar yok, bende zamanında çok korkuyordum -paranoya derecesinde- memurlar açıp çalar mı, ürün kaybolur mu diye. Genelde sorun olmuyor; olsa bile büyük firmalardan alışveriş yaparsanız ilk ürün kaybolsa bile ikincsini yolluyorlar

• dostum bendede EP- 630 war çk memnunum bu tip kulaklıklarda ark. dediği gibi yalıtımı çk ii oldugu için sesi çk açmanıza gerekyok buda gayet sağlıklı
  • @soundchaser

ie4'lere bakacağım.

Bu kulaklık ilk iem kulaklığım olduğu için hakkaten çok hoşuma gitti. Ne dolmuşta ne tramwayda ne de yolda yürürken hiç ses duymuyorum. Ama daha iyileri varsa neden olmasın. Yeni Sony Walkmanımın tadını çıkarmak istiyorum

Yurtdışından şüpelerim var. Dediğin şüphelere aynen sahibim. Olsun, ürünü Tr'den alayım da sorunumuz olursa daha kolay olsun. İe4 lere tekrar bakıcam.
  • arkadaşlar şu kulaklık nasıldır??buradan deilde almanyadan getirtmeyi düşünüyorum acaba orada buradaki fiyatının altında olurmu??birde bunu getirtmeye değermi?

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17814&productid=evsencx300beyaz
  • beyazı iPodlar için. Bu kulaklığın farklırenk seçenekleri var, onlar daha ucuz. Tek farkları renk seçenekleri. Bu kulaklıklara iyi diyorlar fakat bildiğim kadarıyla tam iem değiller. ep630 da öyle.

Ben de tam iem kulaklık arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • @Odysseyy
    Westone ve Shurelar'a bak o zaman. IEM topicinde ayrıntılı bilgi var...
  • @ Be Creative

Westone'lara bakamıyorum. Tr'de olmadığı için.Önerin için sağol.
  • O zaman tam IEM için elmasepeti sanırım sana Türkiye'den yardımcı olabilecek tek site. İncelersen güzel Shure ve Etymotic modelleri bulabilirsin...

http://www.elmasepeti.com/store/urunliste.php?urungrubu=63

http://www.elmasepeti.com/store/urunliste.php?urungrubu=74

• quote:

@ Be Creative

odysseyy sen golddan ep-630 alıyordun aldınmı geldimi ben siparişi verdim şuan kargoda yarına gelmesini bekliyorum bu arada ep-630 goldda tükenmiş bilginize
  • quote:

Orjinalden alıntı: Be Creative

O zaman tam IEM için elmasepeti sanırım sana Türkiye'den yardımcı olabilecek tek site. İncelersen güzel Shure ve Etymotic modelleri bulabilirsin...

Fiyatlara bak ya Kafayı yiyeceğim bu kadar da kazık(!) olmaz ki kardeşim. Yani uçlar bile 30YTL+kdv gibi fiyattan satılıyor, yuhh yani.

Ety ER-4 serisi zaten iyice ucuzladı 160$ seviyesinde sıfır olarak bulanbiliyor. Bizimkiler 300$ seviyesinde maşaallah. Bence fiyatlar biraz daha insaflı olabilirdi, milletimiz her zaman yolunacak tavuk gözüyle bakıldığı için...

• Acayip kazık hakikaten, yazık...Sanki sokakta buluyoruz parayı. Biraz daha insafı bırak biz azıcık kazıklanmaya razıyız, adamlar köklüyor kazığı bir de. Eminim dünyanın hiçbir yerinde bu kadar pahalı değildir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aakın

arkadaşlar şu kulaklık nasıldır??buradan deilde almanyadan getirtmeyi düşünüyorum acaba orada buradaki fiyatının altında olurmu??birde bunu getirtmeye değermi?

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17814&productid=evsencx300beyaz

Almanya'dan getirmeye değecek bir kulaklık değil bence, herhangi bir ekstra özelliği yok iPod beyazı olması dışında. TR'den 39ytl civarına EP-630 alabilirsiniz. Aynı kulaklık olup sadece baslarının biraz daha fazla olduğu söylenmektedir

• sennheiser ların almanya fiyatları konusunda bilgi sahibi olan var mı? yani sonucta alaman malı orada daha ucuz olmalı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tigin_

quote:

@ Be Creative

odysseyy sen golddan ep-630 alıyordun aldınmı geldimi ben siparişi verdim şuan kargoda yarına gelmesini bekliyorum bu arada ep-630 goldda tükenmiş bilginize

Gold'dan siparişi diğer günün sabah 8'inde verdim. 8:10 da telefon çaldı. Bir adam Gold.com.tr yetkili şeysi olduğunu sipariş ettiğim ürünün stoklarında bulunmadığını, ne zaman geleceğini bilmediğini, eğer istersem elindeki 8 kulaklık markasından dilediğimi alabileceğimi söyledi. Ben de siparişi iptal ettim. Şimdilik w810i nin içinden çıkan kulaklıklarla idare ediyorum.

Ama ie4 alacak gibiyim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Be Creative

O zaman tam IEM için elmasepeti sanırım sana Türkiye'den yardımcı olabilecek tek site. İncelersen güzel Shure ve Etymotic modelleri bulabilirsin...

Etymoticler güzel gibi duruyor ama araştırmak lazım tabi.

• quote:

Orjinalden alıntı: fga_fikret
    ''O kulaklığa o kadar para verilir mi yaaaa'' sözünü insan sırf cinslik olsun diye söylemez. Adam zar zor para biriktirmiştir ve alabileceği ucuz yoolu bir mp3 player almıştır ama sen gösterirsen adama bak bu kulaklık ne güzel diye, insan da ister istemez öyle bir sözü söyler. O kulaklığa o para verilir ama o parayı verebilecek insan sayısı şu anda Türkiye de sınırlı.
    http://www.elmasepeti.com/store/urungoster.php?id=5788
    Buyrun işte 1,000 YTLye kulaklık. Bunu bir insan ne diye alırki eğer parası yeterince çok değilse. Eğer insanın aklı 1000 ytl yi kulaklık almaya yetiyorsa ya parası çoktur yada akılı dengesinde bir sorun vardır. Çoğu kişi varki hayatında o kadar parayı bir arada görmemiştir. 1000 YTl yi bir hayır kurumuna da verilebilir. Ha zaten veriyorum diyorsan, 1000 YTL daha ver ama o kulaklığa verme. Tamam 100 YTL, 150 YTL bi nebze ama 400 ytl,-1000YTL az değil.
    Neyse ya banane değilmi onları insanların kendi düşünsün. Bir kusurumuz olduysa af ola.

Ben cinslik olsun diye söyleyenlerin olduğunu gördüğümüz için öyle yazdım bu bir, ikinci olarakta ben kimseye 1000ytl'lik kulaklık önermedim bugüne kadar, mesela CX300 önermişimdir, EP-630 öneriyorum [39ytl]

Benim lafımla gösterdiğin kulaklığın ne alakası var onu anlayamadım? Ayrıca o kulaklığı alacak adam zaten Amerika'dan alır 390$'a alır. Bu tarz kulaklıklar TR'den alınmaz. Bu ikincisi

İlla akıl hastası mı olmak lazım bir kulaklığı yüksek miktarlar vermek için? Bence laflarımıza dikkat edelim derim, yani gereksiz ve de manasız yorumlarda bulunmanın bir manası yok.

• arkadaşlar ep630 39 ytl diye yaziliyor. bence bir yalnişlik var. ben nakit olarak goldan 44.5 ytl ye aldim. bi arkadaş 39ytl e aldigini yazmişti. ona pm attim ama cevap gelmedi. bence 39 ytl olamaz. dolarada baktim düşmemiş. almayi düşünen arkadaşlar yanilabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo5558 -- 3 Eylül 2006; 20:43:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: turuncu

sennheiser ların almanya fiyatları konusunda bilgi sahibi olan var mı? yani sonucta alaman malı orada daha ucuz olmalı?

Alman malı ama ucuz değiller ...5-10 milyon fark ediyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: evo5558

arkadaşlar ep630 39 ytl diye yaziliyor. bence bir yalnişlik var. ben nakit olarak goldan 44.5 ytl ye aldim. bi arkadaş 39ytl e aldigini yazmişti. ona pm attim ama cevap gelmedi. bence 39 ytl olamaz. dolarada baktim düşmemiş. almayi düşünen arkadaşlar yanilabilir.

Valla ben yanlış hatırlamıyorsam 24$+KDV gibi bir fiyata satıyor gold, tabii stoklarında kaldıysa Bu da yaklaşık 41 YTL yapıyor, bir de peşin alımda %15 indirim kampanyaları vardı en son, hala geçerliyse cihaz 35ytl seviyesine iniyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: soundchaser

quote:

Orjinalden alıntı: evo5558

arkadaşlar ep630 39 ytl diye yaziliyor. bence bir yalnişlik var. ben nakit olarak goldan 44.5 ytl ye aldim. bi arkadaş 39ytl e aldigini yazmişti. ona pm attim ama cevap gelmedi. bence 39 ytl olamaz. dolarada baktim düşmemiş. almayi düşünen arkadaşlar yanilabilir.

Valla ben yanlış hatırlamıyorsam 24$+KDV gibi bir fiyata satıyor gold, tabii stoklarında kaldıysa Bu da yaklaşık 41 YTL yapıyor, bir de peşin alımda %15 indirim kampanyaları vardı en son, hala geçerliyse cihaz 35ytl seviyesine iniyor

41 ytl %15 indirim dahil fiyati. mağzaya gittim, fiyatini sordum bana ilk dedikleri fiyat 30$+kdv. %15 indirim bu fiyat üzerinden yapiliyo. bide gold un sitesinde yazan fiyat eski yani dolar düşükken yazilmiş. şu an ki dolar kuru ile 43 küsüre geliyo kulaklik.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.