Bu gidişle Apple ile Creative kulaklık kullancam....
quote:
Orjinalden alıntı: fga_fikret Eğer borç parayla alıyorsan akıl hastasıdır. Eğer yazdığım şeylerin tamamını okusaydın ''akıl hastasıdır'' sözünü kalın yazıp sadece onu anlamazdın Bn diyorumki eğer insanın yeteri kadar bir parası yoksa( tabi bu göreceli bir kavram) gidipte bir kulaklığa 400-1000 YTL para verirse bu neyi gösterir. AMA BEN KİMSEYE AKIL HASTASI DEMİYORUM KİMSEDE ÜSTÜNE ALINMASIN!!
Öncelikle mantıklı ve düzgün konuşmayı öğren, ve de benim sorduğum soruyu cevaplamadan mantıksızca yorumlar yapmaya devam etmişsin, kim 1000ytl lik kulaklık önermişte, ona konuşuyorsun? Ben sana adam gibi cevap yazmışım sen ne bana ne diyorsun. Biz kimseye borç harç edin en iyi kulaklığı alın demiyoruz, kişinin bütçesi neyse ona göre. Bir de ortaya söylenmiş bir sözü niye üstüne alındın onu anlayamadım?
Ayrıca kalın yazmam onu anladığım değil, laflarına dikkat etmen için belirtilmiş bir bölgedir, sen istediğin gibi yorumlamakta özgürsün.
Adam doğru düzgün müzik dinlemek istiyorsa,sese önem veriyorsa,ister peşin ister taksitle alır,ister 200 ytllik,ister 1000 ytllik kulaklık alır.Sen kim oluyorsunda insanlara böyle yakıştırma yapuyorsun,senin gibi biri daha çıkmıştı bir ara,adam gibi cümleler kurun şu forumda,haddinizi aşmayın.
quote:
akılı dengesinde bir sorun vardır
Bu tabiriniz için sizi kınıyorum...
bu arada ep630'u 39ytl'ye alan benim :) gold computer'dan internetten sipariş verdim. kredi kartından tek çekimde %5 indirim yaptılar. bu yolla 39ytl oldu. pm atan arkadaşa; kusura bakma farketmemişim. olayın aslı bu.
quote:
Orjinalden alıntı: johnmalkow
quote:
akılı dengesinde bir sorun vardır
Bu tabiriniz için sizi kınıyorum...
BENDE KINIYORUM
Seviyemizi düşürmeyelim
Ufukta ban gözüküyo.
Zaten ''kulaklığa bu kadar para verilir mi? Veren varsa da akıl hastasıdır'' gibi yorum yapan insanlar ya Mp3 Player forumuna yeni uğramıştır, ya da foruma yeni üye olmuştur. Bunun önüne geçilemez. Bu ikinci insan oldu. Arkası da gelecektir. Yapacak birşey yok.
quote:
Orjinalden alıntı: MyStİCaL
Ufukta ban gözüküyo.
Maşaallah, arkadaşın kayış kopmuş en sonunda
quote:
Orjinalden alıntı: soundchaser
Maşaallah, arkadaşın kayış kopmuş en sonunda
Aynen öyle bide ekürisi var
hadi laaa biraz daha mesaj atın da cevaplıyım çavuş olacam bi kaç mesaj sonraaaaaaaaa
Çavuş değil hacı oldun
quote:
Orjinalden alıntı: fga_fikret
Olsun ben hala çavuşum ban falan da göremedim
Az biraz daha sabret...
arkadaşlar,biraz seviye lütfen
Sadece sabret.
quote:
Orjinalden alıntı: fga_fikret
Olsun ben hala çavuşum ban falan da göremedim
quote:
Orjinalden alıntı: MyStİCaL
Çavuş değil hacı oldun
bende var shure e2c herkese de tavsiye ederim. creative ep630 ve sennheiser cx300 iem deildir. iem nin acılımı in ear monitordur ve profesyonel müzisyenler tarafından kullanılırlar. bazılarınız biliyordur belki organizasyon işinde felan calısanlarınız varsa. monitor dedigimiz sey sahne icine ses veren hoparlorlerdir. her sanatcının kendine ait monitoru vardır sahneden ve sahneye cıkmadan once soundcheck yapıp bu monitorleri ayarlarlar genelde. işte bazı sanatcılar bu monitorler yerine iem yani in ear monitor kullanır ki bence cok daha mantıklıdır. buyuk sanatcıların genelde zaten tercihi bu yondedir. haftasonu rock n coke ta da gordugum uzere sarkı soyleyen sanatcıların bir cogunda vardi. ornek vermek gerekirse placeboda zannedersem um2 vardı ama tam goremedim. yuksek sadakatin solistinde vardı shure ama modelini bilmiyorum secemedim. mfonun hepsinde var rock n coke da cıkmadılar ama ben onceden biliodum. mfo shure kullanıyor. kendi tarzlarına gore e3c ve e4c kullanıyorlar. muse da da vardı ama onuy da tam net goremedim. nitekim bu liste uzayıp gider. simdi ben bu bilgileri niye verdim bilmiyorum ama bu sanatcıların hepsinin akli sorunları yoktur.
Ne bu ya. Ortalık forumuna çevirdiniz burayı. Nerde yetkililer göndersinler şunları..