Şimdi Ara

Sağlığınız için Slip ve Boxer giymeyin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
9
Favori
30.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Birader mantıklı diyosunuz da o bahsettiğiniz bol külotları giyince toplar ve çubuk bir tarafa gidiyor. Serbest hareket ediyor rahat olmuyor. Kontrol altında tutmak lazım yoksa sağlı sollu kafasının dikine takılıyor. Ufak olsa neyse de yamuk durunca fazla rahatsız ediyor.

Boxer giyince belli bir biçimde duruyor. Çok sıkmıyor da beni. Benlik problem yok valla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çokta alışmayın bir gün belli mi olur şaban donunu gören kız kaçar gider
  • Pantolon giymeyin dedim zamanında.Gevşek apolitik sistem şakşakçıları tarafından linç yedim.Neyse ki akıllı adamlar hiç yok değilmiş
  • MotosikletPilotu kullanıcısına yanıt
    Kaç cm benimki sallanmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: MotosikletPilotu

aga bunu giyince de çavuş sağdan soldan kayıyor onu napcaz. direk belli oluyor velet

bi de bunların genelde önü de açık oluyor ordan da fırlıyor. rahatına lafım yok ama durum bu.
    Bırak belli olsun, yiğidin malı meydanda gezermiş. :)
  • PAUL WALKER kullanıcısına yanıt
    ben doktorum 100% prostat var ve zurna kanseri olabilirsin hemen doktora git

• quote:

Orijinalden alıntı: Fuow

ben doktorum 100% prostat var ve zurna kanseri olabilirsin hemen doktora git
    Benim zurnayla oynasana bi bak bakalim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-72F89107A

Slip ve boxer giyinenlerde mi?Şaban donu giyinenlerde mi?

Alıntıları Göster
    GittiGidiyor
    6 ADET - TUTKU ERKEK BOXER - ÜCRETSİZ KARGO - AYNI GÜN KARGO Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/6-adet-tutku-erkek-boxer-ucretsiz-kargo-ayni-gun-kargo-485102287

bundan kullanıyorum hocam sıkıntı olurmu

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679

GittiGidiyor
    6 ADET - TUTKU ERKEK BOXER - ÜCRETSİZ KARGO - AYNI GÜN KARGO Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/6-adet-tutku-erkek-boxer-ucretsiz-kargo-ayni-gun-kargo-485102287

bundan kullanıyorum hocam sıkıntı olurmu

Alıntıları Göster
    Alet edevat takımının rahat etmesi lazım. O kısmı sıkmaması lazım. Eğer öyleyse giyebilirsin. Ama en rahat şaban donu. Deneyince bana hak verirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-72F89107A

Alet edevat takımının rahat etmesi lazım. O kısmı sıkmaması lazım. Eğer öyleyse giyebilirsin. Ama en rahat şaban donu. Deneyince bana hak verirsin.

Alıntıları Göster
    hocam o bölge rahat zaten ben yıllardır 10 yaşında beri geniş boxer kullanırım rahatlık için ama karın kısmı biraz sıkıyo sanki
  • :) ben her zaman genis rahat boxer goyerim markalari yildiz felan oluyo XXL felan 1 tane slim var almistim bu nasil oluyo diye tanganin erkek versiyonu resmen giyen nasil giyiyo hayret :) hic rahat degil

• Onun adı peygamber donu diye geçiyor burda :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redmi K20 Pro

Rahat boxerlar var hiç sıkmayan, bel kısmını da sıkmıyor bir ufak boy büyüğünü aldığımda. Çocukken sırf kilotlar dar ve rahatsiz olduğu için belli yaşa kadar kilot giymedim (12 belki 13).
    Allah belasını versin onu icat edenlerin. Mikim eğri oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: turn table

Slip ve boxer'ı bilmem nasıl giyerseniz giyin arkadaşlar ama allah aşkına şunu giymeyin;

Sağlığınız için Slip ve Boxer giymeyin

Hep diyorum 34 yaşındayım çok moda akımı gördüm de yahu bunu nasıl giyebiliyorsunuz. Hiç mi takım taklavat yok sizde? Adamın aleti sıkışır kalır yahu.

Biz zamanında hep böyle giyindik.

Kalkıp aynısını giyin demiyorum ama skinny yerine daha regular bişeyler giyin allah aşkına. Daracık jean giyip altına kocaman ayakkabı giyiyorsunuz. Valla aynı böylesiniz;

NOT: Kesinlikle moda görüşünüze saygım var benim ki sadece serzeniş. Yoksa isteyen istediğini giyer.
    hocam dar paça pantolonlar insanları uzun gösterir. O bol kesimler şişman gösterdiği için kücük boylu algısı yaratıyor. Sebebi bu yani

• varikosel ameliyatı olduktan sonra doktor slip boxer giymemi tavsiye etmişti ve yıllarca öyle yaptım.hem testislerin sarkmasını önlediğini de söylemişti.şimdi ise tam tersi söyleniyor.Başka bir üroloğa gidip bu konuyu danışıcam.neticede hiç bir şey sağlığımızdan önemli değil.
  • gurkanse kullanıcısına yanıt
    Bence onu kısa süre için söylemiştir

• Bu paçalıda da bacaklara temas yapışma olayı var o çok rahatsız ediyor, çok dar olmayan boxer en iyisi gibi

• sağlığını düşünüyorsan önce yediklerine ve içtiklerine dikkat etmelisin
  • turn table kullanıcısına yanıt
    şu ilk pantolon çok dar değil ki, ne gariplik var anlamadım, hatta üst kısmı bol geldi bana bol diye giymem ben bunu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.