Şimdi Ara

Sağlığınız için Slip ve Boxer giymeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
134
Cevap
9
Favori
30.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boxer'ın lastik kısmı bağırsaklara çok baskı yapıyor, otururken topların olduğu hazne de geniş değil.Bu yüzden en sağlıksız iç giyim ürünü.Slip ise kasık kısmını sıkmaya topların ağrımasına sebep olabiliyor.

En sağlıklısı şaban donu denilen beyaz don.Son 2 haftadır kullanıyorum dediğim şu oldu "dünya varmış".Bu slip ve boxer'i bu kültüre kim icat etti nasıl popüler oldu anlamış değilim.İnsanlar beyaz donu bırakıp bu rahatsız iç giyimleri giymesi gerçekten çok garip.

Sağlığınız için Slip ve Boxer giymeyin

Uzak doğu felsefesine göre bol giyinen insan rahat hareket eder rahat olur.Otururken bacak bacak üzerine atmayın.Mümkün olduğunca bağdaş kurarak oturmaya çalışın.

Skinny fit elbiselerden uzak durun bol rahat elbiseler tercih edin, kot yerine keten elbiseler giyin.

Tişört veya kazaklarda da bedeninizin bir üstü olanı giyin.

Hiç bir şey sağlıktan önemli değildir,karıya kıza hava atacağım vücut göstereceğim diye rahatınızdan sağlığınızdan olmayın.Bu hayatta ilk siz olmazsanız hayatınız olmaz.

• Konu gözkmüyor up.
  • Konuyu okuduktan sonra külotsuz oturanlar Liqe
  • Slim fit neyse de şu skinny fit'i nasıl giyiyorsunuz arkadaş, geçen pantolon bakarken deneyeyim dedim zurna kapana kısılmış gibi bir köşeye sinip ağlamaya başladı, zurnanızın sağlığı için bu arkadaşı dinleyin.
  • güzel konuya değindin kardeşim. yalnız hangi marka yere girersek girelim boxer var. nerden alıcan biz bu the don'ları. bi marka vs bişey verir misin? sen nerden alıyorsun? şu topların olduğu kısım konusuna katılıyorum.
  • TANGA MI GİYSİN LAN BU MİLLET
  • ama boxer ciddi manada seksilik katıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pakaji

güzel konuya değindin kardeşim. yalnız hangi marka yere girersek girelim boxer var. nerden alıcan biz bu the don'ları. bi marka vs bişey verir misin? sen nerden alıyorsun? şu topların olduğu kısım konusuna katılıyorum.
    Mağaza yok, pazara çık tezgahtarlar satıyor.
  • Küçük boxer almayın. Leğen gibi olanından alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

TANGA MI GİYSİN LAN BU MİLLET
  • Önü düğmeli rahat boxerlar var. Sıkı olanları sevmiyorum.

• Güzel konu diğerleri sperm sayısını düşürür zaten.
  • Rahat boxerlar var hiç sıkmayan, bel kısmını da sıkmıyor bir ufak boy büyüğünü aldığımda. Çocukken sırf kilotlar dar ve rahatsiz olduğu için belli yaşa kadar kilot giymedim (12 belki 13).

• kıyafet dediğin bol olacak hacı, isterse kilolu göstersin
  • çok gevşek olunca da lakkıdı lukkudu sallanıyor En iyisi dikişsiz slip donlar
  • aga bunu giyince de çavuş sağdan soldan kayıyor onu napcaz. direk belli oluyor velet

bi de bunların genelde önü de açık oluyor ordan da fırlıyor. rahatına lafım yok ama durum bu.
  • Bunu giyince pişik oluyorsun sürtünmeden

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ek olarak surekli sıktıgı icin tuvaletiniz gelir. Benim basima geliyor. Dar boxer surekli cisimi getiriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PAUL WALKER kullanıcısına yanıt
    Sende prostat başlangıcı var doktora görün hemen ciddiyim.
    Yıllardır sar boxer giyerim hiç böyle problemim olmadı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Sende prostat başlangıcı var doktora görün hemen ciddiyim.
    Yıllardır sar boxer giyerim hiç böyle problemim olmadı.
    Bu teshisi nasil koydun reis tebrik ederim. Hemen doktora gidiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.