Şimdi Ara

Sağlığınız için Slip ve Boxer giymeyin (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
134
Cevap
9
Favori
30.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamam da şaban donuyla nasıl sevişeceğiz?
  • Giyiyorsunuz slim donları, skinny pantolonlari sonra çüküm neden küçük diye konuşuyorsunuz. arkadaş genişleyecek yer bulamıyor ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daia07

tamam da şaban donuyla nasıl sevişeceğiz?
    Herkesin aklındaki soru
  • seher donlarını giyin 10 numara. kan bile işeseniz taş bile dökseniz penisinizi pamuk gibi sarar acıtmaz değince. sürtününce ucu acımaz
  • Alayımız donsuz zaten .Sıkıntı tınne
  • Konuyu görünce aklıma yerli ve milli, en çok tercih edilen boxer markamız seher geldi seherin boxerları hakkında ne düşünüyosunuz onlar kabul edilebilir mi ? Birazcık bol bedeni olcak tamamdır. Ama gene sorayım

Bonus:

ekşi sözlük
    seher yıldızı boxer giymiş erkek
    https://eksisozluk.com/seher-yildizi-boxer-giymis-erkek--5599371

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-72F89107A

Diğer türlüde hareketsiz duruyor.İnsan bile hareketsiz durunca depresyona giriyor o nasıl girmesin.

Ayrıca bir ata sözü vardı neydi o erkek ve meydanla alakalı bir durum.

Alıntıları Göster
    mali meydandadir, ancak o mal o mal degil sanki :) veya atalarda bi sakatlik var .. oyle ata sozu mu olurmus?
  • turn table kullanıcısına yanıt
    Zenciler boşuna bol pantolon giymiyor.
  • ben masaya vurarak oturuyorum tşkler
  • Slim fit modasını çıkaranın anasını,avradını...80 ler,90 lar ne güzeldi arkadaş.Tiril tiril giyerdik.Bir gömleğe 2 kişi sığardı.
  • Her kuşu bir bu kaldı.

Ayrıca bağdaş kurarak oturun demen başta yanlış otururken dik ve ayaklar yere değer şekilde oturulmalı. Ha ben skolyoz olmak istiyorum dersen otur...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hadi ordan ne boş konu Asıl bol olan iç çamaşırları aşırı rahatsız. Boxer ne kadar dar o kadar iyidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • slip giymeyen erkekde ne bileyim
  • şaban donu , milli donumuzdur bizim be , onu kullanmıycaz da neyi kullanıcaz . insanlar nedense kendilerini sıkıntıya sokan şeylere karşı mazoşist şekilde bir ilgi sempati duymaya başlıyorlar . lan prn mu çekeceksin o donu giyip nesini seviyorsunuz anlamadım lan alerji kaşıntı darlıktan sıkıntı . nesini beğeniyorsunuz bu şeyin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 26 Kasım 2019; 20:23:16 >
  • Aga etrafta doğru düzgün elbise bulmak zor. Moda diye birileri bir şeyler getirmiş. Bütün her şey daracık. O kadar dar ki giyenler yürümekte zorlanıyor.

Pantolon ve don çuval gibi, o yüzden sıkıntı yok ama bulması epey zor oldu.
  • İyi de boxer zaten bu. İtne modacılar pazarı ele geçirdikten sonra tayt gibi kıyafetler ortaya çıkmaya başladı.
    Boxer diye aldığım şeyler tayt çıkınca farkettim bu durumu. O kısa şortları Californialı kızlar giyiyor.
  • isteyen istediğini giyer. milletin giydiği skinny pantolon neden size batıyor onu anlamıyorum.
  • Bu duruma son 1 senedir çok dikkat eder hale geldim. Öncesinde boxer giyiyordum, 1 yıldır dünya varmış diyorum. Tüm boxerlarımı kaldırıp attım. Konu görselinde paylaştığınız beyaz çamaşırın gayet de renklileri ve desenlileri var onlardan aldım gayet keyfim yerinde.
    Faydalı konu tebrikler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.