Şimdi Ara

Sağlık Bakanlığı'ndan Maymun Çiçeği virüsü açıklaması: Türkiye’de görüldü mü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben nedense Sağlık örgütünün dediği çoğu şeylere inanmıyorum. Ancak gerçekse, tedbirler alınmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesin aklında o meşhur bahtı kara şehir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphace -- 15 Ağustos 2024; 20:46:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sazanlar hazır yeni virüs yollayın gelsin.

• covid türkiyeye resmi olarak martta geldiğini söylemişlerdi ama ocak ayında çok ciddi hastalık geçirmiştim. normal griple alakası bile yoktu. hiç kusmayan ben 2 gin boyunca tuvaletten çıkamamıştım 2 hafta boyunca ayağa kalkamamıştım. 41 derece ateş falan geçirmiştim.

demek istediğim bizimkiler yok diyorsa şüphe etmek gerekir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağlık Bakanlığı'ndan Maymun Çiçeği virüsü açıklaması: Türkiye’de görüldü mü?

şu cümleleri okudun mu, bil ki yy...

• Maymun Çiceği hastalığı yayılınca, bu komplo teorisyenleri yalan da bulamayacak kendine. O kabarıklıkları aynada görünce, dışarı çıkamayınca ne düşünecekler acaba bu sefer.

• Jose_Gökhan kullanıcısına yanıt

Paylasilan görsellerin cogu asinin yan etkisi yada baska hastaliga ait yemeyiz bu algilari

• aykut291 A kullanıcısına yanıt

Kisitlamalar gelirse büyük capli protestolarin olacagi asikar halk artik bikti bu plandemi tiyatrolarindan özellikle bati ülkelerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 17 Ağustos 2024; 19:36:42 >
  • Tarafsiz Goz kullanıcısına yanıt

Kafede yanında kabarık kaynayan insanları görünce , kesin protesto ederler :D

• Sen öyle zannet hiç o boyuta gelmeyecek çünkü bu bir plandemi internette dolaşan fotoların %90 nı fake.

Ayrıca coronada milyonlarca kişi almanyada meclis önünde protesto etti az daha meclisi basacaklardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 18 Ağustos 2024; 0:52:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.