|
Bildirim
İyi niyet maalesef iyi sonuçları getiren tek etken değil. Başta iyi gitse de, sonradan iş kontrolden çıktı. Bakanı bende samimi ve iyi niyetli buluyorum ama maalesef sürecin yönetimi konusunda çok sıkıntılar var. İş kötüye gidiyor. Hele ki sabır ve dua olayı somut adımlar bekleyen halk için son darbe olmuştur. İlk 4-5 gün gözler c.baskanini aradı. Ama maalesef göremedik. Hele de, Merkel, Macron, Trudo örneklerini görünce çok şanssız olduğumuzu düşünüyorum. Artık eski tip politika ve politikacılardan çok zarar gördüğümüzü anlamamız lazım.
|
Ziya Selçuk o koltuğa birikimi ve inisiyatifi için oturtulmadı. "Yıllar sonra eğitimci bir kişiyi koyalım da azıcık sesi azaltalım" maksadıyla konuldu. Ülkedeki insanların kaç çocuk yapacağından kimin kiminle yaşayacağına kadar her şeye karışan biri var. O birinin dudakları hareket edene kadar adım atamaz hiçbir bakan.
|
Şu hükümette iki sevdiğim adam sağlık bakanı ile milli eğitim bakanı.
|
Ziya bey yıllardır MEB içerisinde yer alan bir insan. Eğitimciler olarak bizlerde yıllardır yapılan yanlışların düzeltilmesi noktasında kendisine çok ümit bağladık. Ama değişen birşey yok. Sorunlar sıkıntılarla, çalışma yapıyoruz, yeni düzenlemeler yapılıyor denilerek bu güne gelindi. Seneye müfredat ve işleyişe ilgili yeni düzenlemeler var. Bakalım umarım onlar bazı yanlışları düzeltir.
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 20 Mart 2020; 12:42:24 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vs-fb -- 20 Mart 2020; 12:52:48 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nat Alianovna -- 20 Mart 2020; 13:22:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vs-fb -- 20 Mart 2020; 13:55:4 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |