Şimdi Ara

Sağlık Ocaklarında ki Doktorlara Güvenmeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkes merhaba. Yaklaşık 1 - 1.5 aydır gribim ve bu sebepten dolayı kulaklarım kendi kendine basınç dolayı kapanmaya başladı. İlk olarak sağ kulağım tıkandı yaklaşık 1 hafta gibi bir süre içerisinde açıldı bu sefer sol kulağım tıkanmaya başladı bu hafta ve ben de 2 gün önce Sağlık Ocağına gittim çünkü kulaklarımın tıkanması beni çok rahatsız ediyordu Gliserin kullandım Zeytinyağı damlattım ve hiç bir şekilde kulağımı açamadım ben de Sağlık Ocağına gidip en azından bir ön bilgi gibi bir şey alırım diye düşündüm ama düşündüğümün tersine gittiğim doktor sol kulağımda ki zarın delindiğini, bir hastaneye gitmemi ve %85 ileride işitme cihazı takacağımı söyledi. Bu söyledikleri cidden içimi kemirdi çünkü malumunuz bayrama giriyoruz ve hastanelere randevular alınamıyor 1.5 hafta boyunca. Kendisine bundan önce sağ kulağımında tıkandığını ama bir şekilde kendi kendine açıldığını söyledim ve ısrarla beni tersleyerek kullağımın yırtık olduğunu ve ileride işitme cihazı takmam gerektiğini söyledi. Dün gece ise kulağıma gliserin damlattıktan yaklaşık 2 saat sonra sol kulağımda açıldı.

Şimdi şöyle bir şey var bu konu öyle çoook büyütülecek bir konu değil ama bu doktorlar kendisine giden herkesi böyle gereksiz şekilde korkutuyorlar mı yani? Çok basit bir şey söylüyormuş gibi gergin gergin KULAK ZARIN YIRTILMIŞ, İŞİTME CİHAZI TAKACAKSIN BİR DAHA ASLA ESKİSİ GİBİ DUYAMAYACAKSIN demesi insanın daha da moralini bozuyor. Ya bir de bana kafasından yüzde vermesine ne demeli? %85 öyle küçümsenecek bir sayı mı gerçekten? Ya kulağın başına daha kötü başka ne gelebilir ki bu kadar rahat bir şekilde söylüyor bunu anlamadım. Toplam benimle ilgilendiği süre yaklaşık 30 veya 40 saniyeydi sonra postaladı zaten.

• Sadece sağlık ocağındakilere değil hiçbir doktora güvenmem.
  • Saglik ocagi grip yuksek ates vs bakar kulak burun bogazci yokki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu erken açmadın mı biraz?

Bir kbb uzmanına görün açılmasına aldanma sen eşeğini sağlam kazığa bağla.Eğer yırtık yoksa ondan sonra bu yazdıklarını doktoruna soyle.Ulkedeki binlerce doktoru zan altında bırakma.Gecmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    Hatırlattığın için teşekkür ederim ama bunu ben de biliyorum zaten. Dediğim gibi amacım sadece bilgi alabiliyorsam ufak bir bilgi almaktı hastalığımla alakalı. Böyle şeyler duymayı ben de beklemiyordum. Adam kendisinden o kadar emin konuşuyordu ki yüzdelik oran bile verdi bana ben daha ne diyeyim ki? :D %85 kulak zarı delinmiş diyor adam bana. Şimdi böyle düşünüp adamın baktığı konu bu değil diye düşünsen ayrı bir konu diğer tarafta ya bu adam doktor kulağıma baktı sonuçta bir şey görmese böyle söylemez demek başka bir olay. Her türlü seni farklı düşüncelere itiyor yani onu anlatmaya çalışıyorum size veya bir tanıdığınıza ileride işitme cihazı takacaksın ve asla eskisi gibi duyamayacaksın denilse ne hissederdiniz? :D
  • space. S kullanıcısına yanıt
    Beyefendi, tabi ki haklısınız emin olmamak lazım ama söylediğim gibi bu durum sağ kulağımda da oldu ve tam olarak aynı oranda kapandı. Sağ tarafta bir şey yok deyip anlık olarak kapanan sol kulağa zarı delinmiş demesi de saçma olmuyor mu o zaman? Tam olarak aynısı oldu iki kulağıma da ve sağ kulağım hakkında bir şey söylemezken 30-40 saniyede sol kulağımın delindiğini şuan deliği göremediğini hastaneye gidip kontrol ettirmemi söyledi. Ayrıca ben doktoru felan zan altında bıraktığımı da düşünmüyorum bu söylediği şeyler kolay şeyler değil hiç bir insanın suratı bu kadar sert ve direk şekilde söylenmez bunlar. Ve eminim ki bunu sadece bana değil herkese böyle yapıyordur.

Bu arada teşekkür ederim hastaneye bayramdan sonra zaten randevu almıştım.
  • 1 1.5 aydır gripsin ve sağlık ocağınamı gidiyorsun ? bence pazartesi koşarak özel hastaneye git.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de sağlık ocağındaki doktor olacağım dostum niye böyle dedin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parasi olan saglikli ve mutlu yaşar.

Param yok en iyi göz doktoruna gidip bilgi alamiyorum veya iyileşemiyorum.

Devlete gidiyorum adam benle mi ugrassin digeriyle mi ugrassin her turlu isi yuklemisler bir doktora.

• quote:

Orijinalden alıntı: lindseystomp

Beyefendi, tabi ki haklısınız emin olmamak lazım ama söylediğim gibi bu durum sağ kulağımda da oldu ve tam olarak aynı oranda kapandı. Sağ tarafta bir şey yok deyip anlık olarak kapanan sol kulağa zarı delinmiş demesi de saçma olmuyor mu o zaman? Tam olarak aynısı oldu iki kulağıma da ve sağ kulağım hakkında bir şey söylemezken 30-40 saniyede sol kulağımın delindiğini şuan deliği göremediğini hastaneye gidip kontrol ettirmemi söyledi. Ayrıca ben doktoru felan zan altında bıraktığımı da düşünmüyorum bu söylediği şeyler kolay şeyler değil hiç bir insanın suratı bu kadar sert ve direk şekilde söylenmez bunlar. Ve eminim ki bunu sadece bana değil herkese böyle yapıyordur.

Bu arada teşekkür ederim hastaneye bayramdan sonra zaten randevu almıştım.

Hocam , gayet sert ve net şekilde söylenir. Siz böyle düşünürseniz kanser olduğunu nasıl belirtecek kişiye çok daha ağır bir şey.

Ayrıca bir hastaneye gidin yine de. Bir de öyle yanildiklari oluyor Fakat zarinizin zarar görmüş olma ihtimali var yine de bi gidin Kesinlikle. Sonra eleştirin bi doktoru bakalım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.