< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmam Bayıldı -- 7 Aralık 2019; 15:18:16 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmam Bayıldı -- 7 Aralık 2019; 15:18:16 > |
Tıpa gitmek istediğin için ona katılmıyosun galiba
|
Ulan uruk ne adamsın :D
|
Ucu bucağı olmayan alan mühendisliktir bence ülkeyi tıp kurtarmayacak teknoloji ve mühendislik kurtaracak. İnsanların bunu anlaması gerekiyor ver yiyim deli gibi ezber yapıp ego kasayım değil mütevazi bir şekilde yeni buluşlar yapayım kafası olması lazım.
|
İstese de gidemiyor zaten :ddd. Uruk'un haline çok üzülüyorum lan. Bir de forumda müritleri falan var ahahaha.
|
Tıp dışında katılıyorum.Zaten digerlerindeki sayısal veri detayini görüyorsunuz.Tıp temsilcisi de digerlerine ayip olmasin diye geldi herhalde.
|
Doktor artışı ve nüfus artışı yakın değil nüfus daha hızlı artıyor özellikle suriyelilerin gelmesiyle daha da açıldı aradaki fark
Tıp okuyorum diye demiyorum ama ben tıpçıların işsiz kalacağını düşünmüyorum |
Kel ile forumdakileri trolleyip moralini bozduğun zamanları iyi hatırlıyorum. Faydalı bir tane konun yok. Senden nefret etmek için diş kazanamamak mı lazım :d Tıp puanım olduğu halde ceng yazdım. Dişle bir ilgim yok yani :)
|
..
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-297F58E54 -- 7 Aralık 2019; 15:38:1 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 8 Aralık 2019; 17:32:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga_can -- 7 Aralık 2019; 20:22:42 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |