Bildirim
Sağlık takibi için samsung,mu huawei,mi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yaş olarak yakın sayılırız, bende düşünüyorum ama Huawei GT 2'yi görmeden karar vermek istemiyorum. (Özellikle GT 2'nin 2 haftalık pil süresi ve GT'ye göre ekstraları bu kararımı bekletiyor.)
Edit:
Asus VivoWatch SP 'i de incelemenizi tavsiye ederim. Bu saatte hem şarj hemde EKG özelliği ile benim takip listemde... Türkiye'de satışa çıkarsa bunu da değerlendirmeye almak lazım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 29 Eylül 2019; 14:29:23 > -
Evet asusta takibimde ama Türkiye’ye gelecekmi halen belli değil. -
Active 2 hocam shop samsungta kablosuz hızli sarj ozellikli powerbank hediyesi var. -
Bu akıllı saatlerin ikisi de 1500tl ve üstü olmasına rağmen tansiyonu ölçmüyor ama Bim'de 59tl ye satılan bileklik ölçüyor..Onun haricinde piyasada tansiyonu ölçen bir sürü cihaz var..Bu akıllı saatlerin tansiyonu ölçmemesini hakikaten anlamıyorum..Nabızı artık ölçmeyen cihaz kalmadı zaten -
Akıllı saatlerde tansiyon ölçecek mekanizma yok çünkü. O ucuz saatlerde kullanılan sistem ciddi bir ölçüm yapmıyor, belli şeylere göre rakamlar üretiyor. Bu yüzden bunların değerlerine güvenmeyin. Daha nabzı bile düzgün ölçemiyorlar, bırakın tansiyonu ölçmeyi. Omron'un tansiyon ölçen bir saati var ama o da pahalıdır muhtemelen.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X