Şimdi Ara

sagolayalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sagopa Kajmer - Bir Pesimistin Gözyaşları [2003]Cihanda kaybolan yıllarım ve içine düştüğüm feci günahlarım,Sakladığım sevaplarımla yaşadım,Faciaların bedell...
    https://m.youtube.com/watch?v=5BTs9rEQeCc&pp=ygURa2FyaWthdMO8ciBrb21lZGk%3D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 30 Aralık 2024; 1:11:25 >

• NassinGözüm kullanıcısına yanıt

oldschool ha.

al bakalım

turkishhiphopmusicyoutube
    indir: http://dosyam.net/?id=oqjfye BARİKAT Barikat'ta hakikat, nasihat / jet-jilet sözlerimle; mikrofonda Refleks / Etme pes; tez / sayfalarca dokümanı attım önüne / Karışmasın kafam; düşüncelerimle bize ters; sana ters / insanları hedef aldım sözlerimde / bir iki; bir iki derken işte buradayım; devam edecek buna inançlıyım / kitleleri sömüren bu tip insanlara; işte karşınızda dimdik, dimdik ayaktayım / hep, dedik; bağırdık, çağırdık, söyledik; anlamadın; hiç kafana takmadın / bos beyinler saman yer; sana söylediklerim acaba nereye gider! Benim adim Yargı; Barikat'tan / Adam olana laf bir kez çıkar ağızdan / Haklinin hakkini almaya geldik / Ezeni ezmeye geldik / Piyasada sosyete, politika son nefeste / Bunların hepsini gel de engelle / milletvekilleri her zaman sıktı; halk bir koyun onlar kavaldı / Onun için Barikat; sonsuza itaat! / Nerede kaldı takat; nerede kaldı fakat / Devam ayni muhabbete, sohbete / Bakin görün simdi kanun nerede / Kanun mu dedin sen; nerede temel haklar / Çocuklar, gençler, engelliler ağlar / ihtiyarlar yalnız; sorunları ciddi / Bu olanlar hepimizin derdi / Ne çocuklar oluyor; ne çocuklar aç / Nefesleri kokmuş; yardim Barikat / Anlattım anlatacağım ben birebir / Mazlumların halini kimler bilebilir? Barikata selam, Hiphop'a devam! / 'Güm pat; güm güm pat' diye atan tüm kalpler benim gibi candır / Yüzü sekli şemalı; boyu posu rengi; kız-erkek, büyük-küçük hiç fark etmez: tümü benim kardeşim, aydın kafanın tümü. / Al sana! / Ayrımcılığa karşı iste Barikat! / iste işte Barikat; iste Barikat'tan benim adim Jonturk / Siyah, beyaz, sari, melez hiç fark etmez / hepsinin kani kıpkırmızı / ister ate olsun, ister inanan; gay, lezbiyen, hetero; zayif, şişman, güzel, çirkin hiç fark etmez / insani insandan, hatta hayvandan bile / ustun tutarak hep, ayıran ve kayıran / rolleri yazan çizen; statü biçen / bu dünyaya sinir koyan / gerçekleri saptıran / kuyruğuna bastım gör ; kaçacak delik ara / Benim adim Jonturk; Barikat'tan / iste Barikat, / iste işte Barikat, iste Barikat; iste sana Barikat / iste Barikat! barikat.com Tamam, tamam, tamam; topu senden aldı / Hiphopla aklandım, allandım, pullandım; kelimelerle inandım hep kürsüden hitap edene / Karşı gelip bağıralım / Barikat'ı kuralım önlerine anlasınlar hakikati / Karsı koy sende; insansın / Susarak olmaz; okulla olmaz / Tepki ver, tepki göster / Tepki vermezsen üzerine gelirler / Ben Barikattan adım Pakten / Gerçekleri anladım; isterseniz sayayım: sevgiye aç kalbini; sev dünyayı / Koru doğayı kirletme ruhunu dünyayı kirlettiğin gibi / renkli çiçekler; yeşil ormanlar; artık yapraklar kitaplarda kaldılar / Yeşiller, geri gelecek dediniz / Suları haksızca kirlettiniz / Siz sadece sektörünüzü genişlettiniz / Gökyüzüne ne oldu; yağmurlar asit oldu / Dünya yanıyor, eriyor, bitiyor, tükenip gidiyor / Ben Barikattan adim Pakten / izin veremem; asla kandıramazsınız beni / Hey sen; saman kafalı adam! / Cehaletinle katlettin yeşilliği / iste Barikat; sana Barikat! Barikat! Neye Barikat söyle? Kime Barikat; niçin Barikat? / iste Barikat! Turcia Latince, Rumence, Turcija Latvian, Turcija - Tуpция Rusça, Turcja Polonyaca, Turecko Çekçe, Slovakça, Türgi Estonyaca, Türkei Almanca, Turkey İngilizce, Turki Bahasa Indonesia, Turkia Baskça, Turkía - Τουρκία Yunanca, Turkiet İsveççe, Turkija Litvanyaca, Maltaca, Turkije Hollandaca, Turkiyah - תוכיה İbranice, Türkiye Türkçe, Turkki Fince, Turkojska Lower Sorbian, Turquia Katalanca, Portekizce, Turquía İspanyolca, Turquie Fransızca, Turska Sırpça, Twrci Galler , Tyrkiet Danimarkaca, Tyrkland İzlandaca, トルコ-Toruko Japonca Tuircmeanastan İskoç, Turcmenia Latince, Turkmėnija Litvanyaca, Turkmenio Esperanto, Turkmenistan Hırvatça, Çekçe, Danimarkaca, Hollandaca, Fince, Almanca, İtalyanca, Maltaca, Polonyaca, Sırpça, Slovakça, Slovence, İngilizce, İsveççe, Turkmenistán İspanyolca, Turkménistan Fransızca, Türkmenistan Estonyaca, Türkçe, Türkmenisztán Macarca, Twrcmenistan Galler Oekraïne Hollandaca, an Úcráin İrlandaca, Ucraïna Katalanca, Ucraina İtalyanca, Latince, Rumence, Ucrania İspanyolca, Ucrânia Portekizce, An Ugràin İskoç, Ukraina Bahasa Indonesia, Estonyaca, Fince, Litvanyaca, Maltaca, Polonyaca, İsveççe, Ukraina - Украіна Belarusça, Úkraína İzlandaca, Ukraina - Украина Rusça, Ukraine Alsatian, Fransızca, Danimarkaca, Almanca, İngilizce, Ukraine - אוקראַיִנע Yiddish, Ukrajina Çekçe, Sırpça, Slovakça, Ukrajna
    https://www.youtube.com/watch?si=eUGuuvsB0hhsMS0G&v=v12rdHmG10A&feature=youtu.be
  • 4F3 kullanıcısına yanıt
    Güzelmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oda Resimlerimizi Paylaşalım.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.