selam ; cok kisa bir sure once yazimda getirmis oldugum gibi,sizlere guzel bir surprizle tekrar merhaba diyorum... sanirim 6 gun oldu bir surpriz yapacagima dair cumlemi yazali.O gunden beri herkes merakla bekledi,herkes farkli seyler umdu.
ne umdunuz ne buldunuz bilemiyorum ama surpriz su an gordugunuz sey.pesimist ep 4 "kursun asker".
PESIMIST EP 4 ile ilgili kisa aciklamalar yapmak isterim.
EP; 6 gunde bitti. Bugune dek hep soyle dediler ""eger bizim soylediklerimize karsiysa ´ya da kendini fikrini-kendi adini savunmak istiyorsa o da sarki yapsin kozlarimizi paylasalim.ya da kozunu ortaya koysun""
kisacasi problemi varsa bize diss yazsin:)
ben bu mantiga karsi olan biriyim.yani biri bana diss yazdi diye hemen celallenip ,yapana diss felan yapmam. ben hissettigimi ,iyi buldugum ve bu zamana kadar rap e kattigim klasik sarkilar gibi klasik olabilecek derecede sarkilar yapma taraftariyim.bu seferde bircok klasik sarki yarattim.
gecenlerde g.o.r.a. ya mayonez dissi icin kisiler hakkinda dusunduklerimi dile getirmistim.gercekten yetersiz buldugumu acikca dile belirtmistim.
herkes benden ates ve hiddetle bezenmis bir diss bekledi.Malesef bu sefer kendime ait olan klasiklesmis PESIMIST EP serimin yeni bolumu icin ugrastim.Sarkilari uretirken sahsima ve sevdiklerime savrulan laflarin da hakkini verdim.hem de isim zikrederek.Bu benim en dogal hakkimdi. Bana laf sokmaya calisanlar da dinlediklerinde ""adam hakli,biz soyledik .o da soylemekte hakli"" demeli kanimca.Ki gercekten oyle.Uyuyan aslanin kuyruguna basmak ahmakliktir diyelim.
Cok anlamsiz cumlelerin kol gezdigi sarkilarda,sahsima ve sevdiklerime yapilan hakaretlerin fazlasiyla yanitlanmis cevap kumesini pesimist ep 4 (kursun asker) de duyabileceksiniz.
Bu aslinda altta kalanin cani ciksin modelinde bir olay degil,sadece o insanlara ;yanlis kisi ve kisilerle ugrasiyorsun mesajidir.Ben bunu her zaman en iyi sekilde verebilecegime inanan biriyim,zira veririm.Disstortion da oldugu gibi.
Neyseki bu yeni bir disstortion vakasi degil.Bu benim yaptigim ve sevdigim is ve sizlere ulastirmak istedigim hadise.
Umarim bundan sonra insanlar ben ve bizimle ugramazlar,yollarina kendi islerine bakarak devam ederler.Kalbimiz,gonlumuz bu dilekten yanadir. Benim diss yapma sebebim soyledigim gibi yanlis kisi ve kisilerle ugrastiklarini onlara vurgulamak.Cunku ben turkce sozlu rap e hizmet ediyorum iyi ya da kotu .Ve soylenenleri hak etmiyorum.Ve hala bunca zamandir neden bizimle ugrastiklarina bir anlam veremiyorum.Inanin 2004 basindan beri kimseyi gormuyor ve konusmuyorum.Bu 2 senelik zaman zarfinin 1 senesi vatani gorevle gecti.Buna ragmen hala durum buysa yaziklar olsun ici fesat insanlara. Kisacasi eden bulur.Ben eger birilerine gereksiz yere satasirsam bazi seyleri hak etmis olurum,ama tersi olursa onlar hakeder.
Ben ve ekibim asla ,biz daha fazla iseriz en iyi biziz modunda olmadik olmayiz da.Dedigim gibi sadece isimizi yapiyoruz,ve cok iyi yapiyoruz.Bu nedenle ben sagopa kajmerim.Herkes saygi ve sevgi cercevesinde yola devam ederse gonuller rahat rapler ferah olur.umarim bu sefer dikate alirsiniz.Artik insan olan anlar diyorum.Fesatlik-kiskanclik-icten pazarlik-cikarcilik bunlar hos seyler degil.
gelelim EP deki materyallere:)
Ep 4 te tam 9 adet yeni track var.Bunlardan 7 si benim.Bana KOLERA ve MOZOLE MIRACH eslik ediyor 2 sarkida.3 sarkiysa sago solo.EP de 2 sarki EVREN adli cok sevdigim ve cok basarili buldugum bir rapciye ait.Adini yeni duyuyorsunuz.KAFILE icin kararlastirilan bu 2 sarki birtakim nedenlerle kafile albumune alinmadi ve Ep4 e konulmasi kararlastirildi.Boylelikle evren i de bir sekilde sizlere tanitma firsatini buldum.Evren ile yeni projelerde birlikte olmak dilegiyle:) umarim onu seversiniz.kendisi citanin uzerinde seyreden bir mc.
pesimist ep 4 deki sarkilarin ilk 3 u klasik sago sarkisi olmakla beraber diger 3 sarki biraz teknik yonlu sarkilar.Cok eglenceliler.Aslinda ben biraz eglenmek istedim desem hic de yalan olmaz.Mc lik yonunden teknik beat yonunden kivrak.Benim arada bir boyle seyler yapmam ic dunyama renk katiyor:)umarim sever ve eglenirsiniz.
Pesimist ep 4 kapaklarini ecihan yapti sanirim badeas ona yardimci oldu.onlara da cok tesekkurler.9 track ve 33 dakikalik bir yapit.Serinin son pirlantasi ve biliyorum ki cogunuz basa alip alip dinleyeceksiniz.
EP 4 biraz yuklu MB ama olsun sizler beni seven insanlar bunu bekliyordunuz ve fazlasiyla hakediyorsunuz. EP yi sizlere bedava hediye ediyorum.Umarim begenir ve taktir edersiniz. Icimden geldi soylemek istiyorum,beni-bizleri destekleyen fanlari cok seviyorum.Gercekten 1 numarasiniz.Cok yakinda hep birlikte konserlerde cosmak dilegiyle...
SAGOPA KAJMER mahlas KafKef
pesimist Ep 4 albümü linki: http://r a p i d s h a r e.d e/files/20774851/pessimist_ep4-Kursun_asker.zip.html
Alıntıdır Sagopakajmerrap ' ten
Yokmu ilgilenen:D
way bea bu kadar az bulunabilien sagonun son albümünü nasıl buldun yaw sen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme