Şimdi Ara

SAGOPA VE CEZA NEDEN KAVGA ETTİ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
103.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: quicksand

Arkadaslar cezanın rocco reklamları dönerken tv8 de bi programa katılıyor kolera orada ceza'ya lolipop rapçisi diyor her sey ordan başlıyor zaten ceza nın dissinde söylüyor lolipopum hiç yakışmamıs o agzına diye basslıyor sallamaya .. Ama nerden bilebilirki sago dan hiç küfürsüz böle diss gelebilecegini ..

Arkadaşım bırakın Sago küfür etmedi ayakların dinleyin bakalım disstortion ep'de tam 10dk28snyede ne diyor.'Sago mother Fu*er' ne demek acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogunNnN -- 11 Temmuz 2009; 12:27:17 >
  • ya bi orda arada diyor belli bile olmuyor bide cezanın diss e bak pff .. neyse
  • quote:

Orjinalden alıntı: quicksand

ya bi orda arada diyor belli bile olmuyor bide cezanın diss e bak pff .. neyse

Demek ki küfür ediyormuş değil mi çünkü rapin içinde küfür vardır.Ben küfür etti diye Sago'yu eleştirmiyorum sadece rapin içinde ahlak arıyorsunuz.Yok küfür ediyor falan.Rap zaten haykırış,aykırılıktır,baş kaldırmadır.Bir kavganın neresinde ahlak aranır zaten.Siz hiç mi kavga ettiğinizde küfür etmiyorsunuz.Bu sadece rapi tam olarak kavrayamayıp kabullenemeyen insanların geçmişten gelen ahlaka bağlılığının sonucudur.Ama bu yüzden aa bak küfür etti kafir o zaman Sago haklı demek yanlış.
  • Her şeyi bu yaptı

SAGOPA VE CEZA NEDEN KAVGA ETTİ?

• counter oynarken sagopa cezanın ekranına bakmış nerde olduğuna bakmış o gün bu gündür böyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fâti

counter oynarken sagopa cezanın ekranına bakmış nerde olduğuna bakmış o gün bu gündür böyle

espri yapıyım diye niye zorluyorsunuz kendinizi anlamam he
  • Aynı klavyede mortal kombat oynarken ceza tüm tuşlara basmış sagopanın adamı kitlenmiş ondan küsmüşler de olabilir ya da işte counter olayı ya o ya o...
  • Sagopa freestyle yapmış.
    Ceza da 2 puan vermiş.
    Fuat'da oww yeaa man falan demiş.

Ben burdan çıktı biliyorum kavga.
  • quote:

Aynı klavyede mortal kombat oynarken ceza tüm tuşlara basmış sagopanın adamı kitlenmiş ondan küsmüşler de olabilir ya da işte counter olayı ya o ya o...

• quote:

Orjinalden alıntı: THESHUCK

quote:

Orjinalden alıntı: kral_murat

ARKADAŞLAR BU OLAY Bİ KAÇ SENE ÖNCE OLDU BİLİYORUM AMA BEN HALA SEBEBİNİ BİLMİYORUM.İKİSİNİDE SEVERİM VE DİNLERİM. Bİ ARA ARAŞTIRDIM AMA BULAMADIM SONRADA ÜSTÜNE DÜŞMEDİM AMA BUGÜNLERDE YİNE MERAK ETTİM. BİDE SOGOPA KAJMER, VE KAFKEF NE DEMEK. SAGO BU ARALAR HEP BU İSİMLERİ KULLANIYOR.??

"Kafkef", yanılmıyorsam "kaf dağının kefeni" olması lazım..."Kits" de "Kötü İnsanları Tanıma Senesi"... Sagopayla işim olmaz o yüzden yanılıyor olabilirim...Kavga sebepleride Sagopa ile Ceza albüm yapmışlardı, fakat Sagopa'nın askerlik işi çıktı ve albümün piyasaya çıkışı ertelendi...Bu sıralarda Ceza'nın annesine kanser teşhisi konuldu ve Ceza'nın annesini kurtarması için paraya ihtiyacı vardı ve albümü piyasaya sürdü...Bunun üzerine Sagopa "neden beni beklemedin!" dedi ve Ceza'ya isyan etti kavga burdan türedi...Ama bence haklı olan taraf Ceza hangimizin annesinin yaşaması için acil para gerekse böyle birşey yapmayızki...Bence Sagopa'nın anlayışlı olması gerekirdi...Bildiğim kadarıyla olay böyledir...

@ THESHUCK

Süper hikaye sallamışsın yazık. Kolera Ceza'nın eski çıktığıydı. Sagopa Kajmer 2004 yılında Kolera'yla evlenince Ceza Sagopa'nın annesi ve Kolera'ya küfürler saydırdı. Daha sonra birbirine diss attılar. Ceza küfür ederek, Sagopa'da küfür değil argo kullanarak cevap verdi. Sonra mahkemeye verdiler birbirlerini. Ayrıca Sagopa Kajmer ve Kolera'nın çocuk dövdüğü söylentileride yalan. Çocuk eve hırsız gibi kapı çalmadan giriyor. Orda kim olsa dışarı atardı çocuğu.

• Bu salaklar neyi tartışıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertekin

quote:

quote:

ARKADAŞLAR BU OLAY Bİ KAÇ SENE ÖNCE OLDU BİLİYORUM AMA BEN HALA SEBEBİNİ BİLMİYORUM.İKİSİNİDE SEVERİM VE DİNLERİM. Bİ ARA ARAŞTIRDIM AMA BULAMADIM SONRADA ÜSTÜNE DÜŞMEDİM AMA BUGÜNLERDE YİNE MERAK ETTİM. BİDE SOGOPA KAJMER, VE KAFKEF NE DEMEK. SAGO BU ARALAR HEP BU İSİMLERİ KULLANIYOR.??

"Kafkef", yanılmıyorsam "kaf dağının kefeni" olması lazım..."Kits" de "Kötü İnsanları Tanıma Senesi"... Sagopayla işim olmaz o yüzden yanılıyor olabilirim...Kavga sebepleride Sagopa ile Ceza albüm yapmışlardı, fakat Sagopa'nın askerlik işi çıktı ve albümün piyasaya çıkışı ertelendi...Bu sıralarda Ceza'nın annesine kanser teşhisi konuldu ve Ceza'nın annesini kurtarması için paraya ihtiyacı vardı ve albümü piyasaya sürdü...Bunun üzerine Sagopa "neden beni beklemedin!" dedi ve Ceza'ya isyan etti kavga burdan türedi...Ama bence haklı olan taraf Ceza hangimizin annesinin yaşaması için acil para gerekse böyle birşey yapmayızki...Bence Sagopa'nın anlayışlı olması gerekirdi...Bildiğim kadarıyla olay böyledir...

@ THESHUCK

Süper hikaye sallamışsın yazık. Kolera Ceza'nın eski çıktığıydı. Sagopa Kajmer 2004 yılında Kolera'yla evlenince Ceza Sagopa'nın annesi ve Kolera'ya küfürler saydırdı. Daha sonra birbirine diss attılar. Ceza küfür ederek, Sagopa'da küfür değil argo kullanarak cevap verdi. Sonra mahkemeye verdiler birbirlerini. Ayrıca Sagopa Kajmer ve Kolera'nın çocuk dövdüğü söylentileride yalan. Çocuk eve hırsız gibi kapı çalmadan giriyor. Orda kim olsa dışarı atardı çocuğu.

2004 mü? Sagopa Kajmer ve Kolera 2006 yılında evlendiler.

• quote:

Orjinalden alıntı: şanışer

quote:

Aynı klavyede mortal kombat oynarken ceza tüm tuşlara basmış sagopanın adamı kitlenmiş ondan küsmüşler de olabilir ya da işte counter olayı ya o ya o...

• quote:

Orjinalden alıntı: MaqiC_61

quote:

Orjinalden alıntı: Prerogative

Biri diğerinin oyuncağını çalmış diğeri diğerine küfretmiş

Çok gereksiz bir insansın

• quote:

Orjinalden alıntı: mertekin

quote:

quote:

@ THESHUCK

Of ancak bu kadar atılır ya da yanlış bilgi bulunur bir insanda.Üstte linkini verdiğim yazıyı oku.Kolera Ceza ile değil Sahtiyanla çıkıyordu.İlk cümle yalan.2004 te evlenmediler.İkinci cümle de yalan.Bu yüzden Ceza'nın küfür etmesi tezi de çürüyor.Üçüncü cümle de yalan.Sagopa da küfür etti üstte snyesine kadar verdim o da yalan.Birbirlerini değil Sadece Sago Ceza'yı mahkemeye verdi.Bu da yalan.Yalan yalan yalan.Bir de adama demişsin süper hikaye sallamışsın diye.

• ceza mtv de katildigi bi programda baris olabileceginin sinyallerini verdi. ins baris olurda neyim var ki... gibi sarkilar yaparlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: xfurix

ceza mtv de katildigi bi programda baris olabileceginin sinyallerini verdi. ins baris olurda neyim var ki... gibi sarkilar yaparlar

Aynen katılıyorum.İki taraf da bizi çok büyük işlerden engelliyorlar.Bazen geçmişe sünger çekmek gerekir.Bu bir erdemdir zaten.Efsane şarkılara imza atabilirler.Çünkü birlikte olduklarında daha acemi gibilerdi.Şimdi çok geliştiler.
  • [Deleted by Admins]
  • Ceza ile sagopa nın karsılastırılması cok aptalca bişey çünkü ceza gercekten rap yapıyor sagopanın şarkılarının raple hiç alakası yok türkiyenin en iyi mc si ceza dır boyle olmasa zaten tv lere sagopa cıkardı fanta genclik festvilaindede sagopa ya o kadar para verirlerdi sahneye cıkması için.ortalıkda yazıyo ceanın sarkı sozlerini sagopa yazmıs diye yazdıysa yazdı onu soylemek onemli cezanın en hızlı sarkısında bile ne dediğini anlıyorum ama sagopadan hırıltı çıkıyo kız gibi sesi var en büyük ceza dır aksini düşünen varsa once rap ne demek onu öğrensin sonra baksın hangisi daha rap ciye uygun...
  • nerdeyse kimse bilmio bu nedeni doğru dürüst sagopa mısırdaki bi piramidin adı bu piramide giren çıkamıyrmuş ve kimse sonuna ulaşamamış kajmer adındaki bi profesör piramidin sonuna ulaşmış ve duvara sagopa kajmer yazmış burdan türemiş .tabi piramide girilememesinin sebebi aşırı radyasyon sonra girmişler tabi özel giysilerle.
    ceza ile kavga etmesinin sebebide avrupada turneye çıktıklarında kolera sagoyla sevgiliymiş ceza felanda koloyla boyu kısa olduğu için dalga geçmişler sonra sagoda kızmış ve küsmüşler birbirlerine ztn snrada ceza hemen mürekkep doldurdum dissini atmış sagoda disstortion E.P. yazdı ve böle başladı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.