Şimdi Ara

SAGOPA VE CEZA NEDEN KAVGA ETTİ? (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
133
Cevap
0
Favori
103.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Senin dediğin şarkının adı Duygu Sömürgesi bu şarkıda Sago ve Kolera Cezanın yaptığı yaklaşık 7-8 diss e karşı diss atıyo olay bundan başlamadı yani.
  • yıl 2001. sago ben ve ceza eski kirada oturduğum evde albüm çalışmalarına devam ediyoruz. tabi o zamanlar TR de rap in R si bile geçmiyor. TR deki ufak rap severler hep şu 2pac falan. onları dinliyor. millet bunları az buz biliyor. ama tam olarak rap olduğunu dahi bilmiyorlar. o zamanlar biz bu rap işiyle iyicene yoğruluyoruz, harmanlanıyoruz. bi kaç underground çalışmalarımız var. belirli az bi kitlemiz var ama üçümüz ayrılmıyoruz hiçbir zaman. bu işi o dönemlerden beri severek yapıyoruz. amacımız rapi yaymak ve TR de RAP denildiğinde akla üçümüzün gelmesi. amacımız bu. grubumuza isim düşünüyoruz. o zamanlar genç olduğumuz için ilk başlarda, ÇILGIN RAPÇİLER, YO YO MAN, GRUP RAP, BİZ 3 KİŞİYİZ GARDAŞ gibi grup isimleri düşünüyoruz. en sonunda hayranı olduğumuz 2pac den de esinlenerek 3rapper diye grubumuzun ismi ortaya çıkmış oluyor ( biz bu grubu kurarken youtube ya yoktu ya da o dönemler youtube yi bile bilmediğimiz için kliplerimizi youtube de arayıp bulamamanız normaldir. ama 3rapper i illaki duymuşsunuzdur. çünkü biz TR ye ilk rapi getirenleriz. RAP in krallarıyız. kendimi övmeyi sevmem ama öyle. neyse sonra hayran kitlemiz giderek büyüyor. fuat falan geliyor diyor ki. abi beni de gruba alın diyor. ama ona anlatmaya çalışıyoruz. olmaz alamayız diyoruz. veryansın ediyor. ağlıyor. abi lütfen neden alamıyorsunuz. lütfen alın diyor. o sırada ben fuat ı kenara çekiyorum ve bi daha açıklıyorum. bak evlat diyorum. bizim grubun ismi ne ? o da 3rapper diyor. bende : eee seni gruba alırsak nolur ? o da : nolur dedi. bende dedim ki : la fuat mal mal konuşma. grubun adı 3rapper. yani 3 kişi olduğumuzu anlatıyor. seni gruba alırsak 4 kişi olucaz. ne yani biz dört kişiyiz gardaş mı diyelim. arabesk rap gibi olur lan saçma diyorum. ağlıyarak gidiyor bu tabi. neyse. bu sırada elimize para da geçiyor az buz. ben diyorum beyler bu parayla iyi bi albüm yapak. ama nerdeee. dinleyen yok. biri diyor araba alacam. diğeri diyor taksime gidip eğlenecem. hani diyom rap sevdamız. susuyolar. neyse bi baktım bi gün, bizim sago kolera diye birini getirmiş. ceza ise kardeşini getirmiş. abi bunları da bizim gruba alak dediler. gene anlattım la olum olmaz. grubun adı 3rapper. imkanı yok. anlamıyolar illaki bunları da alak diyolar. tabi sagoyla ceza akıllı. para kazanmaya başladık ya hepsi tanıdıklarınız hemen yanlarına çekip paradan daha fazla pay koparma peşindeler. neyse kabul etmedim. la keşke etseydim. o gün bugündür. bana dargınlar. bana bi darıldılar grup ayrıldı. ardından araştırdım öğrendim. bunlar beni ekip kendi aralarında grup kurmak istemişler ama birisi birisinin karısına, diğeri de bacısına küfretmiş. bunlarda kendi aralarında ayrılmışlar. ama bunlar meşhur oldu. olan ise bana oldu. hani la rap i yayacaktık beraber. iki üç yüz lira para kazandım. başka da para elime geçmedi. hepsini bunlar yedi. ayıp cidden ayıp. şimdi beni ne arıyolar ne soruyolar. heee beni soracak olursanız. konfeksiyon atölyelerinde bi yandan çalışıp para kazanıyorum. bi yandan da arabesk rap söylüyorum. ben kim miyim. ben şu an arabesk rap in kralı... siz beni tanıyorsunuz. söylememe gerek yok. hadi iyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: woksaints

Birbirlerinden prim yapmak için dissleşiyolar ikisinin de işine geliyor

• Pop Dinleyenler Buraya Gelmiş Bu Konuyu Konuşuyor
    bkz. Kuvvetmira - Disstortion EP
    Bunu Dinleyin sonra Gelin Laf Yarıştırın.! Sago'nun En İyi Olduğunu Dinleyerek Anlarsın, Ceza Dinlersen 0-6 Yaş Grubundasın.!
  • Başlığa amma güldüm
  • kolera TV 8 röportajında cezaya birşeyler diyo ceza da mürekkebimi doldurdum parçasını yaptı , sonra sagopa disstortion ep yaptı öyle böyle derken ayrıldılar 8 9 sene oldu bu olay olalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhad29 -- 13 Temmuz 2014; 2:11:05 >
  • Hort cidden gerçek sebeb ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://youtu.be/D435VIDah7c?t=3m28s

Burdaki sample ney bilen var mı? Kendi mi yaptı acaba?
  • Ceza kolera yayında küfür etmişti videosunu verin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu an itibariyle hortlatıyorum.Bu mesele kapanmalı :D :D Gerçekler ortaya çıksın artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blacksmith

winning elevenda penaltı kullanırken sago cezanın eline bakmış bütün kavga burda çıktı diye biliyorum

• https://www.youtube.com/watch?v=wvpKM3AIHV0

Barışın da böyle güzel, yeni şarkılar çıkarın yav :D Sagopa Edip'i bıraksa bir de çok süper olcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Japon.Türk.San

yıl 2001. sago ben ve ceza eski kirada oturduğum evde albüm çalışmalarına devam ediyoruz. tabi o zamanlar TR de rap in R si bile geçmiyor. TR deki ufak rap severler hep şu 2pac falan. onları dinliyor. millet bunları az buz biliyor. ama tam olarak rap olduğunu dahi bilmiyorlar. o zamanlar biz bu rap işiyle iyicene yoğruluyoruz, harmanlanıyoruz. bi kaç underground çalışmalarımız var. belirli az bi kitlemiz var ama üçümüz ayrılmıyoruz hiçbir zaman. bu işi o dönemlerden beri severek yapıyoruz. amacımız rapi yaymak ve TR de RAP denildiğinde akla üçümüzün gelmesi. amacımız bu. grubumuza isim düşünüyoruz. o zamanlar genç olduğumuz için ilk başlarda, ÇILGIN RAPÇİLER, YO YO MAN, GRUP RAP, BİZ 3 KİŞİYİZ GARDAŞ gibi grup isimleri düşünüyoruz. en sonunda hayranı olduğumuz 2pac den de esinlenerek 3rapper diye grubumuzun ismi ortaya çıkmış oluyor ( biz bu grubu kurarken youtube ya yoktu ya da o dönemler youtube yi bile bilmediğimiz için kliplerimizi youtube de arayıp bulamamanız normaldir. ama 3rapper i illaki duymuşsunuzdur. çünkü biz TR ye ilk rapi getirenleriz. RAP in krallarıyız. kendimi övmeyi sevmem ama öyle. neyse sonra hayran kitlemiz giderek büyüyor. fuat falan geliyor diyor ki. abi beni de gruba alın diyor. ama ona anlatmaya çalışıyoruz. olmaz alamayız diyoruz. veryansın ediyor. ağlıyor. abi lütfen neden alamıyorsunuz. lütfen alın diyor. o sırada ben fuat ı kenara çekiyorum ve bi daha açıklıyorum. bak evlat diyorum. bizim grubun ismi ne ? o da 3rapper diyor. bende : eee seni gruba alırsak nolur ? o da : nolur dedi. bende dedim ki : la fuat mal mal konuşma. grubun adı 3rapper. yani 3 kişi olduğumuzu anlatıyor. seni gruba alırsak 4 kişi olucaz. ne yani biz dört kişiyiz gardaş mı diyelim. arabesk rap gibi olur lan saçma diyorum. ağlıyarak gidiyor bu tabi. neyse. bu sırada elimize para da geçiyor az buz. ben diyorum beyler bu parayla iyi bi albüm yapak. ama nerdeee. dinleyen yok. biri diyor araba alacam. diğeri diyor taksime gidip eğlenecem. hani diyom rap sevdamız. susuyolar. neyse bi baktım bi gün, bizim sago kolera diye birini getirmiş. ceza ise kardeşini getirmiş. abi bunları da bizim gruba alak dediler. gene anlattım la olum olmaz. grubun adı 3rapper. imkanı yok. anlamıyolar illaki bunları da alak diyolar. tabi sagoyla ceza akıllı. para kazanmaya başladık ya hepsi tanıdıklarınız hemen yanlarına çekip paradan daha fazla pay koparma peşindeler. neyse kabul etmedim. la keşke etseydim. o gün bugündür. bana dargınlar. bana bi darıldılar grup ayrıldı. ardından araştırdım öğrendim. bunlar beni ekip kendi aralarında grup kurmak istemişler ama birisi birisinin karısına, diğeri de bacısına küfretmiş. bunlarda kendi aralarında ayrılmışlar. ama bunlar meşhur oldu. olan ise bana oldu. hani la rap i yayacaktık beraber. iki üç yüz lira para kazandım. başka da para elime geçmedi. hepsini bunlar yedi. ayıp cidden ayıp. şimdi beni ne arıyolar ne soruyolar. heee beni soracak olursanız. konfeksiyon atölyelerinde bi yandan çalışıp para kazanıyorum. bi yandan da arabesk rap söylüyorum. ben kim miyim. ben şu an arabesk rap in kralı... siz beni tanıyorsunuz. söylememe gerek yok. hadi iyi günler.

bu neyin kafasi

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.