Şimdi Ara

SAGOPA VE CEZA NEDEN KAVGA ETTİ? (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
133
Cevap
0
Favori
103.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eazzy

quote:

Orijinalden alıntı: Nikola Tesla

Peki sahtiyan kolera iliskisinin bununla bi ilgisi yok mu ? Sahtoyla kolo ask sarkilari yapip kayit aliyorlarmis sagl girmis studyoya hir cikmis sago da butun kayitlari yakmis. Boyle bi efsane var dogru mu ?

Benim şahit olduğum olay esnasında sago ve kolera birlikteydi boş cd muhabbetinden sonra sago ve sahtiyan birdaha konuşmadılar dolayısı ile duyduğun sadece dedikodu .
    Zaten sagoyu tanısanız müziğini ne kadar severseniz sevin kendisi ile arkadaşlık edemezssiniz çünkü çok sorunlu birisi bu yüzden onla bunla neden küstü diye merak etmeyin .

Peki Sago'nun "Ceza Allah'a küfür etti." lafı ne derece doğru ? İsviçre konseri sanırım. Bir de Sago askerdeyken Ceza'nın annesinin (Melek) hastane masrafları için albümü ondan (Sago) rızasız çıkardığı lafları var. Bunlar doğru mu ?

• quote:

quote:

quote:

Peki sahtiyan kolera iliskisinin bununla bi ilgisi yok mu ? Sahtoyla kolo ask sarkilari yapip kayit aliyorlarmis sagl girmis studyoya hir cikmis sago da butun kayitlari yakmis. Boyle bi efsane var dogru mu ?

Benim şahit olduğum olay esnasında sago ve kolera birlikteydi boş cd muhabbetinden sonra sago ve sahtiyan birdaha konuşmadılar dolayısı ile duyduğun sadece dedikodu .
    Zaten sagoyu tanısanız müziğini ne kadar severseniz sevin kendisi ile arkadaşlık edemezssiniz çünkü çok sorunlu birisi bu yüzden onla bunla neden küstü diye merak etmeyin .

Peki Sago'nun "Ceza Allah'a küfür etti." lafı ne derece doğru ? İsviçre konseri sanırım. Bir de Sago askerdeyken Ceza'nın annesinin (Melek) hastane masrafları için albümü ondan (Sago) rızasız çıkardığı lafları var. Bunlar doğru mu ?

Sago son zamanlarda tv de dindarım diye konuşuyor . Sago Ceza ile takıldığı zamanlarada ateist olduğunu söylüyordu sonradan müslüman olmuş belki karısı müslüman yapmıştır sagoyu .
    Ben ceza ile takıldığım zamanlarda ramazanlarda sürekli oruç tutardı camiye gidip namazda kılardı böyle birşey mümkün değil .Zaten isveç konseri sagodada var öyle birşey olsaydı youtube'a atardı .
    Dini ağzına sakız yapanların insanları böyle şeyler için hedef gösterenlerin hep dindar maskesi takmış allahsızlar olması şaşırtıcı birşey değil .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eazzy -- 29 Şubat 2012; 12:29:53 >

• Ceza gömer Sago'yu müzik konusunda.Neden küstüler orasını bilmem.
  • Sansar salvo ve Norm'un üstüne tanımam rapte bu kavgalar falanda çocukça işler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3ndorfin

Sansar salvo ve Norm'un üstüne tanımam rapte bu kavgalar falanda çocukça işler..

Diss atmak çocukça iş mi ? Ayrıca Norm'u rapçiden mi sayıyorsun ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sago son zamanlarda tv de dindarım diye konuşuyor . Sago Ceza ile takıldığı zamanlarada ateist olduğunu söylüyordu sonradan müslüman olmuş belki karısı müslüman yapmıştır sagoyu .
    Ben ceza ile takıldığım zamanlarda ramazanlarda sürekli oruç tutardı camiye gidip namazda kılardı böyle birşey mümkün değil .Zaten isveç konseri sagodada var öyle birşey olsaydı youtube'a atardı .
    Dini ağzına sakız yapanların insanları böyle şeyler için hedef gösterenlerin hep dindar maskesi takmış allahsızlar olması şaşırtıcı birşey değil .

Bir de sahtiyanın önceki adı sanırım sagopa jr. idi. Galiba sagopa keşfetmiş. Bir önceki mesajda da sordum ama cevaplamayı unuttun sanırım ;Bir de Sago askerdeyken Ceza'nın annesinin (Melek) hastane masrafları için albümü ondan (Sago) rızasız çıkardığı lafları var. Doğru mu ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bir de sahtiyanın önceki adı sanırım sagopa jr. idi. Galiba sagopa keşfetmiş. Bir önceki mesajda da sordum ama cevaplamayı unuttun sanırım ;Bir de Sago askerdeyken Ceza'nın annesinin (Melek) hastane masrafları için albümü ondan (Sago) rızasız çıkardığı lafları var. Doğru mu ?

Sahtiyan Sagonun internet sitesini ücretsiz yapıyormuş sonradan bende rap yapmak istiyorum demiş sagoda yardım etmiş sagodan duyduğum bu yani keşif olayı yok çocuk kendini sevdirip ekibe girmiş zaten kendini sevdirmesini bilir ceza ile kanka oldu akabinde.
    Med cezir albümünde sagonun müzikal altyapı konusunda çok yardımı oldu ama sonuçta bu ceza'nın solo albümü için yapılımş bir çalışmaydı izin almasına gerek yoktu Ceza'da kendi albümü için kimseden izin istemez zaten albüm işlerinden çok para kazanmıyordu ozamanlar dolayısı ile albüm yapıp para kazanıp anneme bakayım gibi bir düşünceside olamazdı tv lerde popüler olmadan para kazanmadı .

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sahtiyan Sagonun internet sitesini ücretsiz yapıyormuş sonradan bende rap yapmak istiyorum demiş sagoda yardım etmiş sagodan duyduğum bu yani keşif olayı yok çocuk kendini sevdirip ekibe girmiş zaten kendini sevdirmesini bilir ceza ile kanka oldu akabinde.
    Med cezir albümünde sagonun müzikal altyapı konusunda çok yardımı oldu ama sonuçta bu ceza'nın solo albümü için yapılımş bir çalışmaydı izin almasına gerek yoktu Ceza'da kendi albümü için kimseden izin istemez zaten albüm işlerinden çok para kazanmıyordu ozamanlar dolayısı ile albüm yapıp para kazanıp anneme bakayım gibi bir düşünceside olamazdı tv lerde popüler olmadan para kazanmadı .

Vay be neler dönüyormuş da internette ne hurafeler varmış. Sağolun en azından düzgün doğru bilgilerle bilmiş olduk bu olayları. Peki sagopa ceza fuat sahtiyan vs bunlar nasıl tanışmışlar ? sagopa samsundan üniversite için gelmiş. ceza üsküdarda fuat almanyalardan kalkmış gelmiş sahtiyan sanırım bakırköy tarafında. Bir de disstortion ep'de sago sahtiyana maslak yalısındakileri bilseydi resepsiyonist baban diyor. birçok sözlükte teoriler üretilmiş üstüne ama kimse doğruyu bilmiyor. sizin bilginiz var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: İtalian Stallion*

Ceza gömer Sago'yu müzik konusunda.Neden küstüler orasını bilmem.

Sago Türkiyede ki müzik bilgisi üst seviye de olan ender sanatçılardan.
  • Orijinalden alıntı: Nikola Tesla

Vay be neler dönüyormuş da internette ne hurafeler varmış. Sağolun en azından düzgün doğru bilgilerle bilmiş olduk bu olayları. Peki sagopa ceza fuat sahtiyan vs bunlar nasıl tanışmışlar ? sagopa samsundan üniversite için gelmiş. ceza üsküdarda fuat almanyalardan kalkmış gelmiş sahtiyan sanırım bakırköy tarafında. Bir de disstortion ep'de sago sahtiyana maslak yalısındakileri bilseydi resepsiyonist baban diyor. birçok sözlükte teoriler üretilmiş üstüne ama kimse doğruyu bilmiyor. sizin bilginiz var mı ?

Hepsinin tanışma ortamları breakdance'cilerin düzenledikleri hip hop partileridir her bboy ekibinin çevresinde rapçiler yada dj'likle ilgilenenler olurdu sagoyu bakırköy tayfası sayesinde tanıdık lakabı mic check'di fuchs'ta bakırköy tayfasındandır başka rapçilerle takılıyordu başka rap gruplarıda vardı onlar demo yapmakla yetindiler devam etmediler .Bu partilerde rapçiler hep geri plandaydı ilgi bboyların üzerinde olurdu ama bboyların desteği çok olurdu hip hop kültürü ilerlesin ortam güzel olsun diye nerede dj rapçi vrsa partilere getirip yer verdiler .
    BBoyların sokaklarda çokça dans etmeleri çok kişi ile kontak kurmalarını sağlıyor bunları dans ederken izleyenler sayesinde her tarzdan rapçi dj bu ortama girdi

İstanbulda ilk hip hop partisini kadıköy'de biz düzenledik öncesinde bboylar diskolara takılıp tekno house müzik ile dans eder dj'lere getirdikleri cd den bir kaç parça çaldırmaya çalışırlardı dans ederlerdi .Kadıköy bölgesinde akmar dahil her yere parti afişleri astık çizimleri blue jean dergisinin hip hop yazarı tunç dindaş yapmıştı .
    Ceza bizim düzenlediğimiz partiye geldi o zamanlar çaylaktı sadece yazdığı sözleri söylerdi bize ayak üstü söylerdi bu partiler olmasa ceza ortama giremeyip albüm yapamayacaktı çünkü herkesi burada tanıdı sahne deneyimlerini burada yaşadı stüdyoya ilk bu gruptaki insanlar sayesinde ilk adımını attı .
    Yapılan partilere kalabalık gidilirdi ya bakırköy tayfası gelirdi yada kadıköy tayfası karşıya partilere giderdi .200 300 Kişilik bir tayfa birbirini iyi tanır yıllarca her hafta sonu beraber eğlendiler herkes birbirini bu şekilde tanıdı .
    Fuat ile tanışma taksim magma'da bizim tayfadan bağımsız almanyadan gelen menajelerin yaptığı bir partydi sanırım tunç dindaş vasıtasıyla haberimiz olmuştu .Fuat'la ilk ben konuşup ceza'yla tanıştırdım ceza fuatında ilgisini çekmişti sagoda vardı ama adını hatırlamadığım almanyadan gelen bir dj ile ilgilenmişti baya .

Son olarak Rap şarkılarına bakıp anlam çıkartmaya çalışmayın aralarındaki herşeyi bilemeyiz dolayısı ile bunlardan anlam çıkarılmaz .

• quote:

Hepsinin tanışma ortamları breakdance'cilerin düzenledikleri hip hop partileridir her bboy ekibinin çevresinde rapçiler yada dj'likle ilgilenenler olurdu sagoyu bakırköy tayfası sayesinde tanıdık lakabı mic check'di fuchs'ta bakırköy tayfasındandır başka rapçilerle takılıyordu başka rap gruplarıda vardı onlar demo yapmakla yetindiler devam etmediler .Bu partilerde rapçiler hep geri plandaydı ilgi bboyların üzerinde olurdu ama bboyların desteği çok olurdu hip hop kültürü ilerlesin ortam güzel olsun diye nerede dj rapçi vrsa partilere getirip yer verdiler .
    BBoyların sokaklarda çokça dans etmeleri çok kişi ile kontak kurmalarını sağlıyor bunları dans ederken izleyenler sayesinde her tarzdan rapçi dj bu ortama girdi

İstanbulda ilk hip hop partisini kadıköy'de biz düzenledik öncesinde bboylar diskolara takılıp tekno house müzik ile dans eder dj'lere getirdikleri cd den bir kaç parça çaldırmaya çalışırlardı .Parti öncesi kadıköy bölgesinde akmar dahil her yere parti afişleri astık çizimleri blue jean dergisinin hip hop yazarı tunç dindaş yapmıştı .
    Ceza bizim düzenlediğimiz partiye geldi o zamanlar çaylaktı sadece yazdığı sözleri söylerdi bize ayak üstü söylerdi bu partiler olmasa ceza ortama giremeyip albüm yapamayacaktı çünkü herkesi burada tanıdı sahne deneyimlerini burada yaşadı stüdyoya ilk bu gruptaki insanlar sayesinde ilk adımını attı .
    Yapılan partilere kalabalık gidilirdi ya bakırköy tayfası gelirdi yada kadıköy tayfası karşıya partilere giderdi .200 300 Kişilik bir tayfa birbirini iyi tanır yıllarca her hafta sonu beraber eğlendiler herkes birbirini bu şekilde tanıdı .
    Fuat ile tanışma taksim magma'da bizim tayfadan bağımsız almanyadan gelen menajelerin yaptığı bir partydi sanırım tunç dindaş vasıtasıyla haberimiz olmuştu .Fuat'la ilk ben konuşup ceza'yla tanıştırdım ceza fuatında ilgisini çekmişti sagoda vardı ama adını hatırlamadığım almanyadan gelen bir dj ile ilgilenmişti baya .

Son olarak Rap şarkılarına bakıp anlam çıkartmaya çalışmayın aralarındaki herşeyi bilemeyiz dolayısı ile bunlardan anlam çıkarılmaz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eazzy -- 1 Mart 2012; 11:27:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 3ndorfin

Sansar salvo ve Norm'un üstüne tanımam rapte bu kavgalar falanda çocukça işler..

Söylediğin 2 kişide kanlı bıçaklı nasıl oluyor bu iş

Not: Ender'i tanımam.
  • Neyse ses son ayarda şunu bi dinleyelim sonra konuya devam
    http://video.google.com/videoplay?docid=-1213173150306058610
  • Devam edelim konuya.
  • sokopa cezanın anasına küfür etmiş ceza bunu kaldıramamış o da sokopanın kız kardeşine küfür etmiş ondan
  • Hala küslermi beyler ? '' Neyim Var Ki '' 'yi dinliyordum , RAP bana hitap etmez ama birden kendimi yine burda buldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaRDCoRé_CHiLD

ARKADAŞLAR BU OLAY Bİ KAÇ SENE ÖNCE OLDU BİLİYORUM AMA BEN HALA SEBEBİNİ BİLMİYORUM.İKİSİNİDE SEVERİM VE DİNLERİM. Bİ ARA ARAŞTIRDIM AMA BULAMADIM SONRADA ÜSTÜNE DÜŞMEDİM AMA BUGÜNLERDE YİNE MERAK ETTİM. BİDE SOGOPA KAJMER, VE KAFKEF NE DEMEK. SAGO BU ARALAR HEP BU İSİMLERİ KULLANIYOR.??

Sagopa sırrını cozmeye calisanlarin canini aldigi piramittir.Kajmer de o piramitin sirrini cozen adamdir.Sagopa Kajmer burdan geliyor diye biliyorum ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The souls migration

kafkef' den sonra LAMMİM geliyor olmasın, arap alfabesinden iki harfin yanyana konulmuşu ve türkçe yazılıp okunuşu olsa gerek.
    sago' ya gelince, zagor' un kardeşi olabilir mi?
    kajmer, t harfinin üstten kesilmiş ve alta eklenmiş ve hafiften kıvrılmış versiyonu ile ortaya çıkmış gibi geliyor bana. üç isimden en popüleri gibi geldi bana.
    olayın vuku bulduğu zaman epey uzak mesafede kaldığı için forumdaki yeni nesil bilmez. sen onu bence mewluth' e sor. fiilen bu işin içinde yeralmıştı hatırlamıyorsam.. di mi mewluth.

Kısaca anlatmak istedim uzun yazılarım okunmaz diye.

1.Nedeni:Ceza sahte çürük raporu çıkartıp askerden kaytarınca kolera ona sahte çürük raporuyla askerden kaytaran ilk rapci demişdir cezada kendini savununca sagopa karısını korumuşdur

2.Nedeni:Ceza parasızlıkdan lolipop yalamışdır bunun annesiyle bi ilgisi yokdur

Kolera cezanın lolipop yalamasına acıttım mı ablası adlı şarkısında,hangisi makbul çileklisimi elmalısımı demişdir

3.Nedeni:Ceza askerden çürük raporuyla kaytarınca sagopa askerden geldiğinde cezaya ses çıkarmamışdır
    cezada sagonun havalandığını düşünerek ona küfredip kuvvetmiradan ayrılmışdır

Kavgayı kolera başlatmışdır. Ve bilginiz olsun diye kolera-ceza-sago karşılıklı diss lerini yazıyorum

Ceza ft.dr fuchs Rude boy- Ceza: rapte ben bir istisnayım

Sagopa- istisnalar kaideyi bozmaz

Ceza bir var bir yok- kaideleri bozan istisnaları üretmekdir işim

Sagopa-Kır Kalbini ver elime- Rap'i şaha kaldırmak adına siz ikiniz şeker yalayın

Kolera Vs ceza diss leri:

Kolera- acıttım mı ablası < hangisi makbul çileklisimi elmalısımı

Ceza-mürekkep doldurdum < lolipopum hiç yakışmamız o ağzına lolipop istiyorsan hadi aç ağzını

Ceza-mürekkep doldurdum < 1.58 boyu ve biraz cadaloz

Kolera- acıttım mı ablası < 2 eksik söyledin 1.60, karından uzun boyum ( Cezanın karısının Takma Adı Roka )

Ceza-Salako Kajmer ( Diss sagopa kajmer )

Sagopa-Gölge haramileri < Altın harflerle yaz mahlasımı < Ceza salako kajmer diyince sagopada altın harflerle yaz mahlasımı demişdir

Kavgayı başlatan kolera'dır. Ben yazımda tarafsız oldum bu bilgiler kesinlikle doğrudur.

Tarafsız olmamın nedeni, çünkü sagoyu koruyor veya cezayı koruyor olarak anılmak istemedim. sagopa hayranıyım

Fakat cezanın yaptığı battle rap'a de saygım var ( Bu arada yazısını alıntı yaptığım kardeş. polemiğe girmek istemem fakat lütfen onların mahlaslarıyla dalga geçme )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reveral -- 1 Mayıs 2013; 22:25:50 >

• Sagopa Kajmer - Galiba (Flamenco mix.) (Youtubeye yazdığında çıkan ilk klip) ... Forever Alone!!!
  • Birbirlerinden prim yapmak için dissleşiyolar ikisinin de işine geliyor
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.