Şimdi Ara

Saha dolabına VDSL2 kullanıcısı geldikçe ulaşılabilir hızın düşmesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
2.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yaklaşık 350-400 metreden kaç mbps alabiliriz? Bina da VDSL kutusu da yeni dolayısıyla kablolar eski değil. Kullanıcı sayısı da en fazla 50 falandır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 18 Temmuz 2023; 12:39:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt

Göknetten sorgulama yapın.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    Evde henüz altyapı yok. Bu yüzden bir sonuç çıkmıyor. Bu hafta Telekom ile altyapı için görüşeceğiz.

Yan binalardan rastgele sorgulama yaparsan tahmini bir sonuç verir.

• LBRTN kullanıcısına yanıt

Saha dolabının kapağını açıp kendi hattınızı nasıl buldunuz tanıdık bir telekomcu arkadaş mı vardı saha dolabına yüzlerce binlerce hat giriyor. Ayrıca mesafem 100-150 metre bunu direklerden direğe atlatmam için ya telekomcu ya da elektrikçi olmam lazım :D

• EyuphanKundakci kullanıcısına yanıt
    Telekomcu tanıdık vardı, normalde ulaşılabilir hızım 50mb iken adam gitti bizim evin terasından karşı eve kablo sarkıttı ordan direğe direkten de saha dolabına indirdik. O şekilde bağlantı yapınca ulaşılabilir hızım fırladı, vdsl kaynaklı tüm sorunlarım gitti :D

biz bu mesafede 43mbps alabiliyoruz.

hocam bunu ben de düşündüm ama saha dolabına sadece telekom şirketlerini ekipleri müdahale edebiliyor diye biliyorum fark edilirse sıkıntı olmasın? Bir de kablo çektirseniz bile yağmur kar çamur derken kablo zorlanabilir outdoor kablolar satılıyor onlar da aşırı pahalı fakat en zorlu şartlarda bile sağla kalıyorlar dışlarında koruma zırh olduğu için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • grikurtccc G kullanıcısına yanıt
    Sorun yok hocam telekomdan tanıdık varsa yaptırın, ayrıca telekomun tipik kablosunu kullanıyorum ne karda ne yağmurda ne fırtınada sorun oldu gayet dayanıklılar, onu da telekomcu çekmişti ücretsiz.

Hocam bu bahsettiğiniz telekom kablosu neyin nesidir cat6 kablodan farkı ne acaba? Bir görsel ya da link atarsanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • grikurtccc G kullanıcısına yanıt
    Hocam bi farkı yok bu siyah olan bakır kablo Saha dolabına VDSL2 kullanıcısı geldikçe ulaşılabilir hızın düşmesi

Bundan 2 ev önce 160 m çektirmiştim ben. Tabi ki tanıdık yardımı ile yoksa olacak iş değil. Bütün bir siteyi baştan sona kamera kablolarının altına saklayarak yapmıştık. Şimdi oturduğum evi satın aldım tekrar yapmam lazım ama saha dolabı felaket ters yerde. Şansımı bana yardımcı olan arkadaşta artık turktelekomda çalışmıyor. Hatta sürekli kopma mevcut bu durumu turktelekom da kabul ettiği halde hiç bir şey yapılmıyor. 3 direk ve 1 yol geçerek geliyor bana internet taş çatlasın 100m de bitiririz normalde işi .Telekom binasına gidip müdürle görüşmek gerekiyor artık yada araya tanıdık sokmak belli ki olmayacak bu iş.

Saha dolabına VDSL2 kullanıcısı geldikçe ulaşılabilir hızın düşmesi

Mesela alt yapı bu ama adamlar çıldırtıyor beni alamazsınız burada sorun var diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 30 Temmuz 2023; 14:39:19 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.