Bildirim
Saha Mühendisleri sorum size
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İnşaat mühendisiyim.Kesinlikle new balance..tek geçerim -
New balance bez oluyor genelde değilmi dayanma toz toprak açısında dayanıklı olması şaşırttı beni -
up up up -
Adidas gore tex.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: azzazelll
New balance bez oluyor genelde değilmi dayanma toz toprak açısında dayanıklı olması şaşırttı beni
Timberland'ın botları.Mevsimlik oluyor ama zaten kış geldi kar çamur demeden gider o sana. -
valla şantiye ayakkabısı kullanıyordum ben. bir müddet sonra yorulduğumu anlamıyordum ayaklarımın ağrısından.. -
http://www.trendyol.com/Erkek-Bot---Columbia-Estes-Boot-02210KM0006N048/UrunDetay/10419/1541179/Erkek
bunu aldım arkadaşlar fiyatı uygun geldi umarım rahat ve sağlam çıkar teşekkürler -
Bende inşaat mühendisliği öğrencisiyim şantiyede çok fazla mı ayakta duruyorsunuz meslektaşlarım bu sene stajda öğrenicez ama yinede bir sorayım dedim özel ayakkabı araştırdığınıza göre cevabı almış oluyorum aslında :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X