İlk mesaj güncellenmiştir. 151 adet yeni çalışma eklendi.
eline sağlık hocam hepsi çok güzeller...
yeni çalışmalarda daha hoş şeyler var PHI
Güzel çalışmalar.. Avatar konusunda sıkıntı çekenler için iyide bi konu...
Elimden geldiğince güncel tutmaya çalışıyorum. Takip ettiğim bir kaç blog var bu konuda. Onlar ekledikçe ben de ekliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: nP4BlacK0uT
PHI
Hepsi birbirinden güzel. Bir sorum olacak. Resimleri önizlemeli (thumbnail) şekilde koymak uğraştırmıyor mu ? 2 saat ''IMG'' yerine ''image'' yaz, ''URL'' yerine ''link'' yaz. Kolay bir yöntemi varda ben mi bilmiyorum ?
Ayrıca takıldığım ve gördüğüm çoğu yabancı forumlarda thumbnail yaygın. Bizde ise image ve simage. Forumda thumbnail yaygınlaşsa gerçekten çok iyi olur. Hem resimler hızlı bir şekilde açılır. Hem de kotalı arkadaşlarımız da yararlanabilir.
Bloglarda 1 mesajda mesela 50 resim koymuşlarsa 2-3 tık ile 50'sini kaydediyorum. 2-3 tık ile 50'sini imageshack'e yüklüyorum. Yine 2-3 tık ile tek seferde hepsinin kodunu alıyorum. Anlatmaya kalksam uzun sürer epey. Ama şunları söyleyeyim. Biraz kurcalarsan çözersin eminim Öncelikle Mozilla gerekli. Save Images adlı bir eklenti. Ve Image bot adlı bir eklenti.
quote:
Orijinalden alıntı: nP4BlacK0uT
Evet Mozilla'da öyle bir eklenti duymuştum. Ama şuan Opera kullanıyorum ve değiştirmeyi düşünmüyorum.
Gönül ister ki forumda thumbnail yaygın olsun...
Ben de opera kullanıyorum canım. Opera'sız olmaz. Ana tarayıcım opera. Bu gibi işler için mozilla kurulu. Yoksa mozilla kullandığımdan değil
güzeller gercekten
IKEA - Volvo olayı süpermiş yahu
güzel ve düşündürücü.. sanki mesaj veriyo
quote:
Orijinalden alıntı: Vikernes
İşime yaradı teşekkürler.
Konu güncellendi.
Yeni eklenenler ışık efekti verilmiş fotoğraflar
bir zamanlar bende uğraşmıştım tabi sadece sanal modifiye v.b. işler için bunlar çok iyiymiş elinize sağlık